Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες που είχε φοβερή μέρα του δώσαμε και κατάλαβε στο έξω. Πήγαμε για καφέ, φαγητό και μετά βόλτα στο πάρκο Τρίτση είδαμε και παπίτσες αμέέέέέέέέ!!! 5 μαζευτήκαμε.. περιττό βέβαια να σου πώ οτι μετά τόσο ποδαρόδρομο + τα πλυντηριοσίδερα έπεσα 11.30 στο κρεβάτι χωρίς μπάνιο ... πρόσεξέ με.. χωρίς μπάνιο το ξαναλέω!!! και στα γόνατά μου βάραγαν τουμπερλέκια!!!
εεεεεεεε!αυτο ελειπε μετα απο ολα αυτα να πρεπει να αντιμετωπισεις και το ντουζ.σε καταλαβαινω απολυτα εγω ουτε εξω απο το μπανιο δεν θα περναγα!!!!!!!!

κου κου!τσα! με θυμαστε? ειπα να περασω μια βολτα να δω ποιο κοριτσακι απο τα παλια θα βρω.

ααααααααααααααααααα πού είσαι εσύ βρε σκατουλίνο??????? σε πεθύμησα!!!!!!!!!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ηρθααααααααααααααααα!!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες!!!!

τι κανετε?

εγώ προσωπικά επειδή χθες έπεσα στο κρεβάτι και τα γόνατα πέζαν ταμπούρλο.. είπα να σχολάσω νωρίς σήμερα και ήρθα για μπιρι μπιρι

εσύ τί κάνεις?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...