Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα κοριτσακι!!!

που την κολλησατε ρε γμτ????:(

ευχαριστωωωωω!!!!μας κολλησε ο πατερας μου και μας πηρε ολους η μπαλα!!!

περαστικα σας!!!!

ευχαριστουμε...εσεις τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

αααα και χρονια πολλα στον αντρουλη σου ελινακι μου...να τον χαιρεσαι...
τον χαιρομαιαιαιαιαι!!!!!! τι κανετε? επιτελους εχω υπολογιστη!!!!!απο οτι ειδα δεν εγιναν και πολλα οσο ελειπα.ρε κοριτσια τι ξενερωμα να μην εχεις υπολογιστη.καλυτερα να χαλαγε η τβ.

τον χαιρομαιαιαιαιαι!!!!!! τι κανετε? επιτελους εχω υπολογιστη!!!!!απο οτι ειδα δεν εγιναν και πολλα οσο ελειπα.ρε κοριτσια τι ξενερωμα να μην εχεις υπολογιστη.καλυτερα να χαλαγε η τβ.

Ρε συ φιλενάδα να χαίρεσαι το στεφάνι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα χθες αλλά ειδικά χθες δεν θυμόμουν ούτε πώς με λένε. Έκατσε υπόθεση με ασφαλιστικά και ήμουν από τις 7.15 στο γραφείο :roll:

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι οτι έτσι όπως πάω την επόμενη φορά που θα με δείτε θα έχω χάσει κάμποσα κιλά ... ούτε να φάω δεν έχω κουράγιο! ποιός θα μου το λεγε!

και πάλι χρόνια πολλά - να του μεταφέρεις τα δέοντα περικαλώ! :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφες τι κανετε??

Εγω μολις τελειωσα με το σιδερωμα!!:D:D:D:D

τι θα γινει θα βρεθουμε ποτε??μπαινω κατ διαστηματα αλλα ακρα του ταφου σιωπη εδω μεσα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βρε βρε σαν τα χιονια!!τελικα ειμαστε εξαρτημενες!!!

εγω παλι δεν θα ηθελα να μου χαλασουν και τα 2!!

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κοριτσακι!!

Ρε συ φιλενάδα να χαίρεσαι το στεφάνι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα χθες αλλά ειδικά χθες δεν θυμόμουν ούτε πώς με λένε. Έκατσε υπόθεση με ασφαλιστικά και ήμουν από τις 7.15 στο γραφείο :roll:

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι οτι έτσι όπως πάω την επόμενη φορά που θα με δείτε θα έχω χάσει κάμποσα κιλά ... ούτε να φάω δεν έχω κουράγιο! ποιός θα μου το λεγε!

και πάλι χρόνια πολλά - να του μεταφέρεις τα δέοντα περικαλώ! :mrgreen:

Κουραγιο φιλεναδα!!!

Ειδες βγηκε και κατι καλο απο την επιστροφη σου στο γραφειο!!!

Τι κανει το κοριτσακι σου??πως τα παει χωρις εσενα??

εσυ πως εισαι???

ελπιζω να τα πουμε συντομα!!

φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ευχαριστω για τις ευχες σας!!!να στε καλα.ελπιδακι αν η δουλεια σου κοβει την ορεξη να ερθω κι εγω!!!η δικια μου δουλεια παλι μονο την ανοιγει!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...