Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καφε υπο διαλυση ειμαστε!!:(μπηκα και εγω χθες το βραδυ και ερημια!!!:(

αμαν χαθηκαμε!!!!

Καλημερα ειπα δεν ειπα!!!

Καλημερααααααααααααααααα ομορφες!!!!:D:D:D

Χαπακι μου μεγαλωσε ο ζουοζυνος σου μπραβο!!ασε και εγω του φωναξα προχθες και τρομαξε σουφρωσε χειλακια και εβαλε τα κλαματα και το βραδυ εκανε παραπονα στον υπνο του!!!:confused::confused::confused:

οσο θυμαμαι πως με κοιταζε και πως εκανε τα χειλακια μου ειπα δεν θα το ξανακανω τελος αυτο ητανε!!!

Ελπιδααα αυριο ειναι η μεγαλη μερα εεε????ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου και η μικρη μια χαρα θα ειναι!!!

Ελινα κανεις και δηλωσεις???τι να ερθω να κανω μαρηηηηηη αφου δεν εχει μεμε τωρα δεν εχει ενδιαφερον!!!!:tongue::tongue::tongue::D

θα προσπαθησω να μπω την ωρα που θα εισαστε μεσα εαν μαζευτουμε τελικα!!!

φιλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

δεν ερχεστε τωρα????????????????

τσου! :tongue::tongue:

ααααααα...θα σας μαλωσω...εσεις εισαστε χειροτερες από μεας στο αλλο καφε.

εμεις μεσα τα λεμε μια φορα στις 3 μερες :tongue::tongue::tongue:

ελπιζω να εισαστε ολες καλα

αααα τόσο καλά κι εσείς?:rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

γιατι τοοοσο καιρο σε βέπουμε????χιχιχιχι

:lol::lol: έλα ντε!!!!

θα ερθει καμμια σημερα???

τι κανετε?εγω διαβαζω και εχω αγχωθει...τελειωνουν τα λεφτα δουλεια δεν εχω και ειμαι για κλαμματα!!!αχαχαχαχ...

τί να σου πώ βρε κορίτσι μου μην χάνεις την αισιοδοξία σου κάτι θα γίνει εκει που δεν το περιμένεις.

U6Vip2.png

Σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα στην δουλειά!!! έχω ασχοληθεί με την κόρη συνολικά 1 ώρα από κει που ασχολιόμουν συνέχεια....

όσο ήμουν στο γραφείο όλα καλά είχε δουλειά και δεν προλάβαινα να σκεφτώ. κάποια στιγμή όμως προς το μεσημέρι που άνοιξα e.mail που μου έστειλε ο συζυξ με την φωτογραφία της ένα μαχαίρι διαπέρασε την καρδιά μου. όλη μέρα κρατιέμαι να μην βάλω τα κλάματα:(:(:(:(:(

η μικρή πάντως ήταν οκ. όλα στο πρόγραμμά της, κοιμήθηκε κιόλας το μεσημέρι. θα συνηθίσω δεν θα συνηθίσω?

U6Vip2.png

ωχ!!!ναι μωρε θα συνηθισεις οι πρωτες μερες ειναι λιγο δυσκολες αλλα μετα θα το συνηθισεις...δυστυχως δεν γινεται διαφορετκα!

και να πεις στον αντρα σου να μην σου στελενει φωτο τις μικρης τουλαχιστον τον πρωτο καιρο..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...