Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια!!!

να χαιρεστε ολες τα υπεροχα μωρακια σας και με το καλο να ερθουν τα επομενα!!!!

καλα να περασετε σε οτι και αν κανετε...πολλα φιλια!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

2963454k36xpvks4g.gif

Φιλεναδίτσες μου, σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη χρονιά με υγεία!

Στις μανούλες, να χαίρονται τα μωράκια τους, άντε κορίτσια πάμε για το δεύτερο!!!!!!!!!!!!!

στις εγκυούλες καλή λεφτεριά,

και στα κοριτσάκια μου ,που προσπαθούν για παιδάκι εύχομαι ολόψυχα αυτός ο χρόνος να σας το φέρει,

Καλή Χρονιά

1886276f4psnjoh4r.gif

Στην υγεία μας..........

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Συμπεθερούλαααααα μουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑλή χρονιά σε όλες και όλους. Υγεία πάνω απ' όλα εεεεε και λίγα λεφτούλια παραπάνω δεν θα παραπονεθώ χιχιιχιχι

Πολλα Φιλιά

Θα τα πούμε του χρόνου φιλεναδίτσες μου!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

να μαι!!!!κανω ποδαρικο?χμμμμ!τι καλα.ευχομαι λοιπον σε ολες τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!να μας πανε ολα οπως τα θελουμε,να χαιρομαστε με οτι εχουμε γιατι για μας μπορει να ειναι δεδομενα αλλα για αλλους δεν ειναι να σκαμε απο υγεια να γελαμε γιατι κανει καλο εεε κι αμα εχουμε και κανενα φραγκο ακομα καλυτερα!!!!τι κανετε?εγω σημερα ολη μερα γυρναω την αιμιλια σε παπουδες και νονους για ποδαρικο!!!!!!!εχθες περασαμε τελεια.δεν μπορω να πω οτι η βραζιλιανικη κουζινα ηταν και η καλυτερη αλλα τι κλιμα ηταν ολα τα λεφτα γελασαμε κατεβασαμε τα κρασακια μας μετα στο σπιτι επεσα ξερη και επιτελους μετα απο πολυ καιρο ξυπνησα με την ησυχια μου χωρις φωνουλες μια και η αιμιλια ηταν στη μαμα μου. ωραιο πραγμα να ξυπνας ξενιαστα.μου ειχε λειψει.ενα τελειο ανεμελο πρωινο!!!!και ο αγιος βασιλης μου ειχε αφησει κατω απο το δεντρο οτι του ζητησα!!!!!!!!!!!!!ΣΟΥΠΕΡ!!!!αυτα.αντε θα μπει καμια? ενα κατερβατο εγραψα μονη μου!!!!!!!!

Κοριτσακια μου ευχομαι σε ολες Καλη Χρονια γεματη με υγεια και χαρα!!!!!

Στις μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους , στις εγκυουλες με το καλο τα μωρακια τους και στα κοριτσακια που το παλευουν ακομα του χρονου τετοια μερα να κρατουν αγκαλια τα θαυματακια τους!!!

Φιλακια πολλααααααααα!!!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ειχομαι υγεια ευτυχία και πολλα πολλα μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια αγαπουλες μου γλυκες....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

που χαθηκατε βρε κοριτσια????

εγω ειμαι χαλια περασα και χαλια παραμονη και πρωτοχρονια λετε να μου παει ετσι καλα ολος ο χρονος????υπεροχα!!!

τεσπα ελπιζω να καλυτερευσω συντομα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...