Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

απο τωρα τα εχω αυτα!!!!δεν με ακουει ποτε και αρχισαμε να περπαταμε τον κραταω βεβαια αλλα τρεχω διαρκως γιατι εχει τον ακαθιστο....

εσεις ολα καλα εκτος απο την γκρινια?με το γαλα το ελυσες?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες αποφασισα απο μονη μου και του ξεκινησα το φριζολακ που μου ειχαν προτεινει απο τη κλινικη(αλλα βεβαια σημερα δεν εκανε και δεν ξερω ακομα αν φταει το γαλα)...μιλησα βεβαια 2 φορες με τον παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και ρωτησα και τον παιδιατρο στο ικα και αυτος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα

76IGp3.png

κοριτσακι μου δεν την παλευω αλλο,ζαλιζομαι απο τη νυστα....

συγνωμη αλλα παω για νανακια...

καλο βραδυ κοριτσακι μου και να μου φιλησεις το αντρακι σου,και δεν πειραζει που σε παιδευει πως θα καταλαβεις οτι εκανες παιδακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εδω ειμαι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

τι κανεις???

ουπς δεν σε ειδα!!καλα ειμαι τωρα τελειωσα με τις δουλειες και αυριο εχω συνεχεια εσυ τι κανεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να πω οτι δεν φαινομαι????διμετρη ειμαι....

και εγω το ιδιο δουλειες και διαβασμα εκανα και αυριο εχουμε να κανουμε βασιλοπιτα και μελομακαρονα και κουραμπιεδες παλι γιατι τελειωσαν...τα πετυχα και εξαφανιστηκαν!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...