Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα διδυμακια???ΤΩΡΑ το ειδα...να ζησουν!!!πως ειναι η εμπειρεια???

Τρέλα από όλες τις απόψεις.... και καλά και κουραστικά!!!!

Δύσκολη εγκυμοσύνη, δύσκολη επιβίωση αλλά πολύ χαρά όταν τα κρατώ αγκαλιά!!!

Φιλάκια Χαπάκι!!!

Και να σας πω ότι εμένα πχ Κυριακή γέλαγε ο βλάκας, την μεθεπόμενη Κυριακή αδιαθετούσα, 14 μέρες μετά δηλαδή!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω την κανω ηρθε ο αντρας μου...τωρα που σας βρηκα θα τα λεμε ελπιζω συχνοτερα...φιλακια!!!

Καλο μεσημερι Χαπακι μου!!!να μην χαθουμε παλι εντατσει???:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαλιστα....καλα θα δουμε ποσο ιδιος ειναι στην μαμα οταν βγει!!!θεος!:rolleyes::rolleyes:αααααααα.δεν σας ειπα...ειμαι ανεργη!!:-P:-P

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D οπου και να μοιασει θεος θα ειναι!!!

γιατι καλεεεεεεεεεεεεεε?????σαν δεν ντρεπονται!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D οπου και να μοιασει θεος θα ειναι!!!

γιατι καλεεεεεεεεεεεεεε?????σαν δεν ντρεπονται!!!

αστα...παραιτηθηκα διοτι ετοιμαζαν ανευ αποδοχων αλλα να δουλευεις!λεω οκ ασε μπαι!!!:P:p

2011.png

Διαφημίσεις

αστα...παραιτηθηκα διοτι ετοιμαζαν ανευ αποδοχων αλλα να δουλευεις!λεω οκ ασε μπαι!!!:P:p

καλα εκανες ο Τζαμπας εχει πεθανει εδω και καιρο δεν το ξερουν????:D:D

τι εκανες πηγες στον νεο γυναικολογο????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι εκανες πηγες στον νεο γυναικολογο????[/quote

αγαπη ενδοκρινολογος ειναι!!!γυναικολογο μου ειπε αφου ρυθμισω την tsh...μου ειπε Παντος...αλλα ειδα οτι ασχολειται με εξωσωματικη και μου την εδωσε παλι..:rolleyes:

2011.png

τι εκανες πηγες στον νεο γυναικολογο????[/quote

αγαπη ενδοκρινολογος ειναι!!!γυναικολογο μου ειπε αφου ρυθμισω την tsh...μου ειπε Παντος...αλλα ειδα οτι ασχολειται με εξωσωματικη και μου την εδωσε παλι..:rolleyes:

Το ξερω για την νδοκρινολογο μου το ειχες πει αλλα θα αλλαζες και γυναικολογο για την απαντηση που εδωσε ο παλιος σου!!!!

Δεν νομιζω οτι κανει μονο εξωσωματικη δεν χανεις κατι να πας να τον δεις οταν θα την εχεις ρυθμισει!!!!

Εκανα και εγω προχτε για να δουμε που βρισκεται η TSH μου ευτυχως ητανε χαμηλη!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Το ξερω για την νδοκρινολογο μου το ειχες πει αλλα θα αλλαζες και γυναικολογο για την απαντηση που εδωσε ο παλιος σου!!!!

Δεν νομιζω οτι κανει μονο εξωσωματικη δεν χανεις κατι να πας να τον δεις οταν θα την εχεις ρυθμισει!!!!

Εκανα και εγω προχτε για να δουμε που βρισκεται η TSH μου ευτυχως ητανε χαμηλη!!

κοπελια εισαι μαι σταλια!!!που να την βρεις μαρη την υψηλη tsh???τελεια θα πανε ολα μην χαλιεσαι!!!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...