Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν σας είπα.... η κόρη μου έχει αρχίσει να στέκεται μόνη της!!!!

επίσης έχει ξεσκιστεί να λέει μπαμπά όόόόόόόόόλη μέρα σε όόόόόόλες τις εντάσεις και σε όόόόόόόλους τους τόνους της φωνής και χθες έδινε συνέχεια φιλιά στον πατέρα της και όταν της ζήτησα και εγώ φιλάκι μου έβγαλε τη γλώσσα και μου έκανε πρρρρρρ....κατάλαβες φίλε μου, άλλη την ταίζει άλλη την ξεσκατίζει και άλλος έχει την χάρη :mad:

λογικο βρε γλωσσου!!!!κορη ειναι αδυναμια στον πατερα θα εχει....

τι να πω και εγω που ο γιος μου το λεει διαρκως και ουτε καν τον ξερει????ε?Ε?Ε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με επιασες την ωρα που τσακιζα ενα...δηλαδη δυο εεεεεεεεεεεε ενταξει το τριτο ηταν σοκολατακι:cool::cool::cool: να μην μπορει να σου κρυφτει ανθρωπος?

ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!ασε και για αυριο!!!:tongue:

κοριτσακια καλη η παρεα σας αλλα εγω αυτη τη στιγμη θελω να δω το κρεββατι μου,οποτε αποχωρω σιγα σιγα....

καλη ξεκουραση Χαπακι!!!καληνυχτα

και ομορφη και αδυνατη!!!μην το ξεχνας!!!!

Γλειφτρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

όχι θα τις άφηνα να γλιτώσουν από σένα νομίζεις.... :rolleyes::lol:

μα κανεις κατι μ@#$@#%#$%$#% ωρες ωρες!!!!:tongue::tongue:

εμενα τιποτα.εσας καρφωσε οτι ειστε εδω.πως νομιζεις οτι ηρθα?επεσε μηνυμα.

αμε σε χαλαμε ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

επίσης έχει ξεσκιστεί να λέει μπαμπά όόόόόόόόόλη μέρα σε όόόόόόλες τις εντάσεις και σε όόόόόόόλους τους τόνους της φωνής και χθες έδινε συνέχεια φιλιά στον πατέρα της και όταν της ζήτησα και εγώ φιλάκι μου έβγαλε τη γλώσσα και μου έκανε πρρρρρρ....κατάλαβες φίλε μου, άλλη την ταίζει άλλη την ξεσκατίζει και άλλος έχει την χάρη :mad:

δεν το εκανε το πρρρρρ επειδη ειναι αχαριστη.απλα σε πηρε χαμπαρι!!εξυπνο παιδι!!!

ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!ασε και για αυριο!!!:tongue:

καλη ξεκουραση Χαπακι!!!καληνυχτα

Γλειφτρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

μα κανεις κατι μ@#$@#%#$%$#% ωρες ωρες!!!!:tongue::tongue:

αμε σε χαλαμε ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!!!:tongue::tongue::tongue:

θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι για το κακο που μου κανες θα κλαις και θα χτυπιεσαι ωπα!!!!αφου εσυ με πετας και τον ορκο πατας να χωρισουμε να ποναςςςςςςςςςςςςςςελα δικο σουουουουουου ωπααααααααα!!!!!

:D:D:D:D:D κοριτσια αγαπη μου τι περιμενεις?????

εμενα ακομη μπαμπα λεει αλλα τα φιλακια τα δινει μονο σε εμενα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και ομορφη και αδυνατη!!!μην το ξεχνας!!!!

φυσικά .. αλοίμονο... έτερον εκάτερον.... :lol::lol::lol:

κοριτσακια καλη η παρεα σας αλλα εγω αυτη τη στιγμη θελω να δω το κρεββατι μου,οποτε αποχωρω σιγα σιγα....

καληνύχτα χαπάκι!

με επιασες την ωρα που τσακιζα ενα...δηλαδη δυο εεεεεεεεεεεε ενταξει το τριτο ηταν σοκολατακι:cool::cool::cool: να μην μπορει να σου κρυφτει ανθρωπος?

αααμ το ξερα εγώ... και μάλιστα είχα ξεκινήσει να σου γράφω "βλέπω ... και βλέπω και τα μελομακάρονα που τσακίζεις" αλλά λέω άσε...ας μην το γράψω.. τελικά τα μάτια μου δεν με απατάνε! :lol:

Μια χαρα ειναι μεγαλωνει και ομορφαινει!!!

ειχαμε καιρο να μιλησουμε γενικα τι κανουμε με ρωτησε και για εσας δεν εχει χρονο να μπει καθολου!!καλα το συμπεθεριο μας δεν εγινε τυχαια!!!τα παιδακια μας εχουν πολλαααααααααααα πολλαααααααααααααααα κοινα!!!!:D:D:D:D

Λοιπον γραφε σαλατα:

μαρουλι

ροκα

παρμεζανα

μπεικον(το βαζεις στο τηγανι με λιγο βουτυρο πολυ λιγο και το ψηνεις καλα αφου το εχεις κοψει πρωτα)

1 κουτακι φασολια κοκκινα

1 κουτακι καλαμποκι

πιπεριες χρωματιστες κομμενες σε κυβακια

λαδι

μουσταρδα-μαγιονεζα

τα 3 τελευταια υλικα τα χτυπας ολα μαζι μεχρι να κανεις μια σως οχι πυχτη ομως!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D είναι και η κόρη της κούκλα και μουρμούρω δηλαδή???? :tongue::tongue::tongue:

μαρή νόστιμη ακούγεται αλλά δεν ξέρω ήθελα μια πιο δροσερή.... πιο ελαφριά.. δοκιμασμένη?

U6Vip2.png

θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι για το κακο που μου κανες θα κλαις και θα χτυπιεσαι ωπα!!!!αφου εσυ με πετας και τον ορκο πατας να χωρισουμε να ποναςςςςςςςςςςςςςςελα δικο σουουουουουου ωπααααααααα!!!!!

καλα φυγε εσυ και μην ανησυχεις θα το αντεξω εγω!!!!!:D:D:tongue::tongue::tongue:

δεν το εκανε το πρρρρρ επειδη ειναι αχαριστη.απλα σε πηρε χαμπαρι!!εξυπνο παιδι!!!

:mad::mad::mad::mad: εισαι κακιααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και για να σε αποτ΄λειωσω αθηνα ενα θα σου πω....κουναω τα μεμε μου και δεν τα βλεπεις.....

:D:D:D:D:D:D και εγω γελαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλα φυγε εσυ και μην ανησυχεις θα το αντεξω εγω!!!!!:D:D:tongue::tongue::tongue:

:mad::mad::mad::mad: εισαι κακιααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!:tongue:

λοιπον εσυ πρεπει να με θες πολυ!!!!!!!!

λιγο πολυ λιγο!!!

ναι βρε δοκιμασμενη!!!ειναι πολυ δροσερη θα την φτιαξεις νωρις θα την αφησεις μεσα στο ψυγειο και οταν θα ετοιμασεις τραπεζι θα τη βγαλεις και τοτε θα βαλεις τη σως οχι νωριτερα!!!ααα και λιγο ξυδι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...