Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

όχι θα τις άφηνα να γλιτώσουν από σένα νομίζεις.... :rolleyes::lol:
με επιασες την ωρα που τσακιζα ενα...δηλαδη δυο εεεεεεεεεεεε ενταξει το τριτο ηταν σοκολατακι:cool::cool::cool: να μην μπορει να σου κρυφτει ανθρωπος?

Αθηνουλα δεν βιαζομαι αρχες του γεναρη θα παμε στον παιδιατρο και ειπε οτι θα μας πει για τις στερεες....ξεκιναμε σου λεω σε λιγο καιρο

ααααααααααααααα τοτε καλα εκανες!!!:D:D

τετοια γνωμη εχεις για μενα?εεεε!!!!οχι και εγω ιδια με τη γλωσου.πρωτα πρωτα εμενα το ντουζ μου ειναι κανονικο.

συγνωμη μανδαμ αλλα δεν το ξερουμε αυτο δεν το εχουμε δει!!!:tongue::tongue:

συγνωμη εχεις δικιο η Γλωσσου μου ειναι καλυτερη!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue:

:lol::lol::lol: μπα κι εγώ την ίδια εποχή με σένα τα πήρα!!!!!

:oops::oops::oops: εεεε? τί εννοείς?????

αλήθεια? τί λέγατε? τί κάνει η συμπεθέρα σου? η νύφη σου?

μπράβο για τα ψώνια σας και του χρόνου!!!! :-D

μμμ κι εγώ έχω τραπέζι το Σάββατο.. τί σκέφτεσαι να φιτιάξεις για πες καμμιά ιδέα .. έχω κολλήσει στη σαλάτα. κάθε χρόνο φτιάχνω μια με ρόκα, σπανάκι, μαρούλι ρόδι κλπ κλπ και θέλω να αλλάξω φέτος. για κυρίως θα έχω κλασικά γαλοπούλα και σκέφτομαι να φτιάξω και ψαρονέφρι με τη συνταγή του Παπανδρέου

Μια χαρα ειναι μεγαλωνει και ομορφαινει!!!

ειχαμε καιρο να μιλησουμε γενικα τι κανουμε με ρωτησε και για εσας δεν εχει χρονο να μπει καθολου!!καλα το συμπεθεριο μας δεν εγινε τυχαια!!!τα παιδακια μας εχουν πολλαααααααααααα πολλαααααααααααααααα κοινα!!!!:D:D:D:D

Λοιπον γραφε σαλατα:

μαρουλι

ροκα

παρμεζανα

μπεικον(το βαζεις στο τηγανι με λιγο βουτυρο πολυ λιγο και το ψηνεις καλα αφου το εχεις κοψει πρωτα)

1 κουτακι φασολια κοκκινα

1 κουτακι καλαμποκι

πιπεριες χρωματιστες κομμενες σε κυβακια

λαδι

μουσταρδα-μαγιονεζα

τα 3 τελευταια υλικα τα χτυπας ολα μαζι μεχρι να κανεις μια σως οχι πυχτη ομως!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

δεν σας είπα.... η κόρη μου έχει αρχίσει να στέκεται μόνη της!!!!

επίσης έχει ξεσκιστεί να λέει μπαμπά όόόόόόόόόλη μέρα σε όόόόόόλες τις εντάσεις και σε όόόόόόόλους τους τόνους της φωνής και χθες έδινε συνέχεια φιλιά στον πατέρα της και όταν της ζήτησα και εγώ φιλάκι μου έβγαλε τη γλώσσα και μου έκανε πρρρρρρ....κατάλαβες φίλε μου, άλλη την ταίζει άλλη την ξεσκατίζει και άλλος έχει την χάρη :mad:

U6Vip2.png

αχ πονεμενη ιστορια τα κιλα!!!!εχω απογοητευτει δεν αδυνατιζω και εβαλα και 2 κιλα ακομα κιολας!!!!αχαχ...πως θα τα χασω μου λεεεεεεεεεεεεεετεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...