Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ακόμα δεν κάνει να φάει μέλι? πότε θα μπορεί? αααααα ορίστε που παραπονιόσουν έχω εγώ ερώτηση για σένα....

μαρή τελευταία φορά μου είπε ο γιατρός σιγά σιγά να της κόψω το μπλέντερ ώστε μέχρι να πάει 10 μηνών να μην χρειάζεται... το παιδί μου τρώει ψωμάκι, τρώει μπισκοτάκι, τρώει μπανάνα αλλά μήλο - αχλάδι φοβάμαι να μην της τα αλέσω και το φαγητό της, αλέθω το κρέας και τα λαχανικά τα λιώνω με το πηρούνι... αλλά και πάλι μου φαίνεται too much σε ένα μήνα να έχω σταματήσει να της αλέθω τα φρούτα και το κρέας π.χ...... η εμπειρία σου τί λέει?

όσι όσι ζε σέλω σου λέω :tongue::tongue::tongue::tongue:

θα φαει μελι τον ιανουαριο μαλλον....

κοιτα εγω ακομα του αλεθω κρεας και οτι ειναι σκληρο αλλα οχι παρα πολυ να γινει πουρες αλλα σε μεγαλα κομματια που να μπορει να τα φαει....

αλλα τωρα αρχιζει και τα θελει ετσι οπως ειναι..π.χ. πατατα τηγανιτη την τρωει ολοκληρη μονος του...ειναι αναλογα το φαγητο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακόμα δεν κάνει να φάει μέλι? πότε θα μπορεί? αααααα ορίστε που παραπονιόσουν έχω εγώ ερώτηση για σένα....

μαρή τελευταία φορά μου είπε ο γιατρός σιγά σιγά να της κόψω το μπλέντερ ώστε μέχρι να πάει 10 μηνών να μην χρειάζεται... το παιδί μου τρώει ψωμάκι, τρώει μπισκοτάκι, τρώει μπανάνα αλλά μήλο - αχλάδι φοβάμαι να μην της τα αλέσω και το φαγητό της, αλέθω το κρέας και τα λαχανικά τα λιώνω με το πηρούνι... αλλά και πάλι μου φαίνεται too much σε ένα μήνα να έχω σταματήσει να της αλέθω τα φρούτα και το κρέας π.χ...... η εμπειρία σου τί λέει?

το κρεας θα το κοβεις πολυ ψιλο ψιλο και θα της το δινεις..μην φοβασαι.....το μηλο ομως με πολυ προσοχη

όσι όσι ζε σέλω σου λέω :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα αντε αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα εισαι καλο κοριτσακι ε???

76IGp3.png

προκομενο μου κοριτσι εσυ!!!!μπραβο σου!!!

και του χρονου να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

σου εχω στειλει πμ το ειδες????

οοοοοοοοοσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα θα το δω!!!:rolleyes:

και ξεχασα να σας πω του πηρα και πιατακια και κουταλακια...και κλασσικα ο χαπακος ουρλιαζε οτι βιαζομαι,αλλα εγω ηθελα να τα παρω

καλα σου ειπε!!!!:tongue:

τσουπ!!!!σας βρηκα!!!!!ενα θα σας πω.αναμεσα σας υπαρχει ενα καρφι...ενας αρτεμης ματσας!!!!!!!

και τωρα γινατε 2!!!!!:tongue::tongue::D

χρυσοχερα μου εσυ...

εγω με κοβω για την τεταρτη να τα κανω,αυριο εχει καθαρισμα στο σπιτι και σιδερο

αντε καλη επιτυχια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και ξεχασα να σας πω του πηρα και πιατακια και κουταλακια...και κλασσικα ο χαπακος ουρλιαζε οτι βιαζομαι,αλλα εγω ηθελα να τα παρω

:lol::lol::lol: μπα κι εγώ την ίδια εποχή με σένα τα πήρα!!!!!

τσουπ!!!!σας βρηκα!!!!!ενα θα σας πω.αναμεσα σας υπαρχει ενα καρφι...ενας αρτεμης ματσας!!!!!!!

:oops::oops::oops: εεεε? τί εννοείς?????

Χαδιαρα μου εσυ!!!!σημερα σε μελετησαμε με τη συμπεθερουλα μου!!!:D

ψωνισα ρουχαλακια για μενα για τον κανακαρη μου και για τον αντρα μου!!!

και εχω ακομη πολλα να ψωνισω στη μικρη βαπτιστηρα να τα παμε!!!να παρω δωρο στην αδερφη μου που γιορταζει!!!

να καθαρισω το σπιτι γιατι παρασκευη και σαββατο εχω τραπεζι!!!

τα εχω παιξει σας λεω!!!!και εχω και τον μικρο να ξυπναει οοοοοολη νυχτα!!!!:(

αλήθεια? τί λέγατε? τί κάνει η συμπεθέρα σου? η νύφη σου?

μπράβο για τα ψώνια σας και του χρόνου!!!! :-D

μμμ κι εγώ έχω τραπέζι το Σάββατο.. τί σκέφτεσαι να φιτιάξεις για πες καμμιά ιδέα .. έχω κολλήσει στη σαλάτα. κάθε χρόνο φτιάχνω μια με ρόκα, σπανάκι, μαρούλι ρόδι κλπ κλπ και θέλω να αλλάξω φέτος. για κυρίως θα έχω κλασικά γαλοπούλα και σκέφτομαι να φτιάξω και ψαρονέφρι με τη συνταγή του Παπανδρέου

U6Vip2.png

οοοοοοοοοσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα θα το δω!!!:rolleyes:

καλα σου ειπε!!!!:tongue:

και τωρα γινατε 2!!!!!:tongue::tongue::D

αντε καλη επιτυχια!!!

τετοια γνωμη εχεις για μενα?εεεε!!!!οχι και εγω ιδια με τη γλωσου.πρωτα πρωτα εμενα το ντουζ μου ειναι κανονικο.

Διαφημίσεις

θα φαει μελι τον ιανουαριο μαλλον....

κοιτα εγω ακομα του αλεθω κρεας και οτι ειναι σκληρο αλλα οχι παρα πολυ να γινει πουρες αλλα σε μεγαλα κομματια που να μπορει να τα φαει....

αλλα τωρα αρχιζει και τα θελει ετσι οπως ειναι..π.χ. πατατα τηγανιτη την τρωει ολοκληρη μονος του...ειναι αναλογα το φαγητο...

οπότε μάλλον όταν είναι εκείνη έτοιμη θα φανεί...

καλα αντε αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα εισαι καλο κοριτσακι ε???

εεε τώρα κι εσύ πολλά ζητάς!!!!!

τετοια γνωμη εχεις για μενα?εεεε!!!!οχι και εγω ιδια με τη γλωσου.πρωτα πρωτα εμενα το ντουζ μου ειναι κανονικο.

εμένα όμως δεν είναι... ζήλια ζήλια ζήλια :cool:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...