Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΗ Μου εσυ...δεν εκανα μια.....εκανα 4 μερες...αλλα χαμογελο γιοκ!και ειμαι στην 20 και ποναω σαν περιοδο!αυτα...:tongue:

Αυτός ο χαζομ_____κας με το χαμόγελο είναι να σε τρελαίνει!!!! χρρρρρρρρρρ

Μην αφήνετε μέρες ανεκμετάλευτες....

Φυσικά εγώ τον πρώτο μήνα έπαθα αυτά, μετά υπολόγιζα κύκλο, αφαιρούσα 14 μέρες από την πιθανή ημερομηνία που περίμενα και έκανα τεστ, βρήκα ωοριξία και με την πρώτη, ένα τεστ δηλαδή που μου είχε μείνει τελευταίο, με μια συσκευασία είχα βγάλει 3 μήνες να φανταστείς μετά..... αλλά την πρώτη...... πίκρα μεγάλη!!!

Άρα κάντε την δουλειά σας και θα γίνει αυτό που πρέπει!!!

lRZRp3.png

καλε δεν γινεται....ΜΟΛΙΣ γινει ειναι ακριβως 14 με 15 μερες μετα η αδιαθεσια!!

κι ομως μεχρι και ο γιατρος την βρηκε την αλλη φορα κι εγω αδιαθετησα τη 33η μερα....αν μου το εξηγησεις αυτο ....θα ειναι θαυμα...

76IGp3.png

Αυτός ο χαζομ_____κας με το χαμόγελο είναι να σε τρελαίνει!!!! χρρρρρρρρρρ

Μην αφήνετε μέρες ανεκμετάλευτες....

Φυσικά εγώ τον πρώτο μήνα έπαθα αυτά, μετά υπολόγιζα κύκλο, αφαιρούσα 14 μέρες από την πιθανή ημερομηνία που περίμενα και έκανα τεστ, βρήκα ωοριξία και με την πρώτη, ένα τεστ δηλαδή που μου είχε μείνει τελευταίο, με μια συσκευασία είχα βγάλει 3 μήνες να φανταστείς μετά..... αλλά την πρώτη...... πίκρα μεγάλη!!!

Άρα κάντε την δουλειά σας και θα γίνει αυτό που πρέπει!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα διδυμακια???ΤΩΡΑ το ειδα...να ζησουν!!!πως ειναι η εμπειρεια???

2011.png

Διαφημίσεις

κι ομως μεχρι και ο γιατρος την βρηκε την αλλη φορα κι εγω αδιαθετησα τη 33η μερα....αν μου το εξηγησεις αυτο ....θα ειναι θαυμα...

δεν το εχω ξανακουσει ρε συ!!τι να πω.ξερεις ποτε ειναι τουλαχιστον...αντε καλη επιτυχια!!!χαχαχαχαχαχα

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...