Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ωραιααααααααααααα και τοτε!!!εεε δεν καταλαβαινεις???νεος προσοχηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!;)

εεε κλασικά! ωστώσο στο τμήμα του όλες ειναι γυναίκες έτσι? δηλαδή νέος επί 2 φορές πατημένος!!!! :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα καθε πρωι φωναζει στο δεντρο μετα τιποτα μολις τον παρουμε αγκαλια και κανουμε να περασουμε απο διπλα κανει ντου για να το πιασει!!!:D

καλα του εχω παρει 2 Αι Βασιληδες!!!τον κλασσικο τον παλιο τον φουσκωτο τον ειχα και εγω και εναν που λεει τα καλαντα και φοραει γυαλια ηλιου απο τα JUMBO!!:D:D

εγω μονο τον κλασσικο αλλα τον τραβαει διαρκως και τον πεταει...δεν τον συμπαθει νομιζω!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εεε κλασικά! ωστώσο στο τμήμα του όλες ειναι γυναίκες έτσι? δηλαδή νέος επί 2 φορές πατημένος!!!! :rolleyes:

ωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τον κακομοιρη πως τα βγαζει περα με ολες τις κοτες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

βρε κοπελούδες πάω να ξαπλώσω.. δεν μπορώ πονάει η δίμετρη κορμάρα μου!!!!! χμ χμ γκουχου γκουχου ... έχει καμμιά αντίρρηση?????

εγω δεν εχω και εγω χαλια ειμαι αυπνη και εχω ενα πονοκεφαλο τρελλο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω δεν εχω και εγω χαλια ειμαι αυπνη και εχω ενα πονοκεφαλο τρελλο!!!

ολες ετσι ημαστε...μεσα στην ευτυχια!!!!

παω και εγω για νανι...φιλακια και να μην χανομαστε!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τον κακομοιρη πως τα βγαζει περα με ολες τις κοτες???

χαμογελάει και τις αφοπλίζει.... καθότι διαθέτουμε και ένα άλφα ωραίο χαμόγελο.. νομίζω? τώρα γιατί δεν το κανε και με την άδεια.. δεν ξέρω... μάλλον απογοητεύτηκε τόσο που δεν του βγήκε :cry:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδωωωωωω?ελατε να πουμε καμια κουβεντα.το αιμιλακι εχει τρελες γκρινιες.τα εχω παιξει.αμαν αυτα τα δοντια.εχουμε δυο και τα νευρα μου ειναι κροσια.μεχρι να βγαλει και τα υπολοιπα θα πεσω στα σκληρα!!!!!πως γινετε να ποναει να κλαιει αλλα να τρωει σαν τρελη?εκτος απο τη φρουτοκρεμα που ουτε να τη φτυσει στο φαι πεφτει με τα μουτρα.και το σκατο παει συννεφο.:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...