Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαρή ούτε εγώ.. βαριέμαι! έλεγα με την κουμπάρα μου να πάρουμε τα υλικα΄να έρθει να φτιάξουμε μαζί αλλά έχω αρχίσει να το μετανιώνω... βαριέμαι! το ξαναείπα ε? εεε να σας πώ κάτι που δεν το χω ξαναπει.. βαριέμαι! :tongue:

και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις απο 30/11!!!!:D

μπααααααααααααα τιποτα!!!θελουμε να κανουμε αλλα με τοσα που πρεπει να κουβαλησουμε ειπαμε του χρονου να ειμαστε καλα!!!!

εσεις τι θα κανετε???

εμείς από ... προχτες :mrgreen::mrgreen: (και αν δεν μου την είχατε πέσει από...καθόλου:rolleyes:)

το δικο μου θα το δειτε live...σας το αφηνω για εκπληξη!!!

για πες ακριβή ημ/νία..

U6Vip2.png

εγω ελεγα να παμε στο χωριο του αι βασιλη που ειναι στο μπαντμινγκτον αλλα δεν ειναι πολυ ωραια λενε οποτε το αφησα....

το μονο που θα κανω ειναι το παρτυ γενεθλιων του γιου μου...

και εγω ετσι ακουσα οτι δεν αξιζει!!!οποτε αμα κανει καλυτερο καιρο θα τον παω εδω στην περιοχη που κατι εχουν κανει!!!!

κοντευει το παλικαρι σου γινεται 1!!!!:D:D:D

μαρή ούτε εγώ.. βαριέμαι! έλεγα με την κουμπάρα μου να πάρουμε τα υλικα΄να έρθει να φτιάξουμε μαζί αλλά έχω αρχίσει να το μετανιώνω... βαριέμαι! το ξαναείπα ε? εεε να σας πώ κάτι που δεν το χω ξαναπει.. βαριέμαι! :tongue:

ελα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ανεβααααααααααααααα λιγακι!!!!:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μπααααααααααααα τιποτα!!!θελουμε να κανουμε αλλα με τοσα που πρεπει να κουβαλησουμε ειπαμε του χρονου να ειμαστε καλα!!!!

εσεις τι θα κανετε???

λέμε μπας φύγουμε το τετραήμερο 6-9/1 του χρόνου δηλαδή αλλά εξαρτάται από το αν του δώσουν τελικά την 7/1 γιατί τον έχουν σε αναμονή ακόμα. λέμε για το χωριο μας. θα πηγαίναμε χριστούγεννα αλλά τις 4 μέρες που είχε δηλώσει από τον Μάιο του της δώσανε υποχρεωτικά την εβδομάδα που πέρασε γιατί "δεν τους έβγαινε διαφορετικα".. :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

και εγω ετσι ακουσα οτι δεν αξιζει!!!οποτε αμα κανει καλυτερο καιρο θα τον παω εδω στην περιοχη που κατι εχουν κανει!!!!

κοντευει το παλικαρι σου γινεται 1!!!!:D:D:D

ναι γινεται ενος!!!ποτε περασε αυτος ο υπεροχος χρονος ουτε που το καταλαβα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμείς από ... προχτες :mrgreen::mrgreen: (και αν δεν μου την είχατε πέσει από...καθόλου:rolleyes:)

για πες ακριβή ημ/νία..

πως της φανηκε της μικρης??ο δικος μου εχει παθει αμοκ!!!:D

26/12 μεσημερακι θα το κανω λογικα...

παρα λιγο Χριστουγενιατικος ο μικρος!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λέμε μπας φύγουμε το τετραήμερο 6-9/1 του χρόνου δηλαδή αλλά εξαρτάται από το αν του δώσουν τελικά την 7/1 γιατί τον έχουν σε αναμονή ακόμα. λέμε για το χωριο μας. θα πηγαίναμε χριστούγεννα αλλά τις 4 μέρες που είχε δηλώσει από τον Μάιο του της δώσανε υποχρεωτικά την εβδομάδα που πέρασε γιατί "δεν τους έβγαινε διαφορετικα".. :rolleyes:

τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

ποιο χωριο?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

παρα λιγο Χριστουγενιατικος ο μικρος!!!

27 γεννηθηκε αλλα ειναι δευτερα και δεν βολευει....

ναι χριστουγεννιατικο δωρο μου ειναι....

και θα ερθετε φυσικα ετσι????με τα μικρα σας!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι γινεται ενος!!!ποτε περασε αυτος ο υπεροχος χρονος ουτε που το καταλαβα!!!!

:D:D:D ασε και σε 3 μηνες ερχεται και η σειρα μας!!!και θα ειναι και αποκριατικο το παρτυ μας περικαλω!!!!

ωραιααααααααααααα και τοτε!!!εεε δεν καταλαβαινεις???νεος προσοχηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

27 γεννηθηκε αλλα ειναι δευτερα και δεν βολευει....

ναι χριστουγεννιατικο δωρο μου ειναι....

και θα ερθετε φυσικα ετσι????με τα μικρα σας!!!!

αααααααααααααααα δεν ξερω θα κοιταξω το καρνε μας και θα σου πω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ανεβααααααααααααααα λιγακι!!!!:(

καλά!

μαρή.. πλήρης αδιαφορία!!!!! γούρλωσε λίγο τα μάτια με τον Αι βασίλη που έλεγε τα κάλαντα και μέχρι εκεί! το δέντρο υπάρχει δεν υπάρχει ένα και το αυτό! πω πω πώς το κανα έτσι το παιδάκι μου!

τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

ποιο χωριο?

ε καλά μην με λες τυχερή ακόμα, κάτσε να δούμε!

U6Vip2.png

καλά!

μαρή.. πλήρης αδιαφορία!!!!! γούρλωσε λίγο τα μάτια με τον Αι βασίλη που έλεγε τα κάλαντα και μέχρι εκεί! το δέντρο υπάρχει δεν υπάρχει ένα και το αυτό! πω πω πώς το κανα έτσι το παιδάκι μου!

ε καλά μην με λες τυχερή ακόμα, κάτσε να δούμε!

εμενα καθε πρωι φωναζει στο δεντρο μετα τιποτα μολις τον παρουμε αγκαλια και κανουμε να περασουμε απο διπλα κανει ντου για να το πιασει!!!:D

καλα του εχω παρει 2 Αι Βασιληδες!!!τον κλασσικο τον παλιο τον φουσκωτο τον ειχα και εγω και εναν που λεει τα καλαντα και φοραει γυαλια ηλιου απο τα JUMBO!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...