Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μουργος κοιμαται νωρις οποτε εχουμε χρονο

οσο για τη σιχαμενη δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα ...αλλα δεν την καταλαβα και πολυ 3 μερες κρατησε και οντως χωρις πονο

αληθεια την 1η φορα ειχες πολλα καφε σαν καθαρισματα??συγνωμη για την περιγραφη

yes κάπως έτσι ήταν :oops:

U6Vip2.png

:shock::shock::shock::shock: που βρισκεις το χρονο μου λες?????

μπραβο σας κοριτσακι μου φτου φτου φτου να μη σας ματιασω!!!

και δεν χαρηκες που την ειδες????εμενα παντως χαρηκα οταν την ειδα γιατι μετα καταλαβα οτι μου περασαν τα νευρα που ειχα!!!περισσοτερο ομως οτι ερχεται και φευγει χωρις να την καταλαβαινω και δεν πινω ουτε ενα χαπακι!!!:D:D:D[/quote

ο μουργος κοιμαται νωρις οποτε εχουμε χρονο

οσο για τη σιχαμενη δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα ...αλλα δεν την καταλαβα και πολυ 3 μερες κρατησε και οντως χωρις πονο

αληθεια την 1η φορα ειχες πολλα καφε σαν καθαρισματα??συγνωμη για την περιγραφη

οχι ειχα αιμα κανονικα αλλα πολλα κομματια οπως και τον προηγουμενο και τωρα!!!!

συγνωμη και για την δικη μου περιγραφη!!!

μπραβο στο μουργακο σας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσια θα με συχωρεσετε αλλα πρεπει να την κανω ...δεν θελω να χασω και την ευκαιρεια...(χιχιχι)...ελπιζω να τα πουμε αυριο...

παω για μπανακι...

καλο βραδυ και πολλα φιλακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ποιόν καφέ? αφού καθόσουν ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά μου.... αναγκαστικά είχαμε κάνει πηγαδάκια δεν ευχαριστήθηκα....

οντως ειχαμε κανει πηγαδακια αλλα χαρηκα που ηπιαμε ολες μαζι καφε και επιτελους γνωρισα και την Ερμινα το μικρο της παρεας!!!!

θα ξαναπαμε ομως!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα εμεις παμε πακετο!!!εγω σημερα καθαρισα!!!!!τον προηγουμενο μηνα ειχα τρελλο πονοκεφαλο!!

ωχ δεν μπορώ... μου λείπει η γκαστριά μου :?

κοριτσια θα με συχωρεσετε αλλα πρεπει να την κανω ...δεν θελω να χασω και την ευκαιρεια...(χιχιχι)...ελπιζω να τα πουμε αυριο...

παω για μπανακι...

ατιμούτσικο.....!!!! άντε άντε με τις ευχές μου....

καληνύχτα και ................ καλό βόλι! :D

U6Vip2.png

παω για μπανακι...

καλα να περασεις Χαπακι μου!!!!;););)

Καληνυχτα φιλακια!!!

εεε και μην τα πειτε ολα τωρα που θα φυγω αφηστε και κατι για αυριο...

αααααααααααααααααααααααααααα οτι θελουμε θα κανουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πες μαρή κανα νέο σου... σε έχασα και από το τηλ

τι νεο μαρηηηηηηηηηηηη με τρεχει πολυ ο μικρος μου!!!:?

μου εχει ξεκινησει καθε βραδυ και ξυπναει 3-4 φορες το λιγοτερο και κοβω χιλιομετρα μεσα στο σπιτι νυσταζω και κουτουλαω ολη μερα!!!

ουτε μια δουλεια δεν μπορω να κανω!!!:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και μενα ξυπνάει αλλά ευτυχώς την βάζω πιπίλα και κοιμάται πάλι αμέσως.. ίσα να με σηκώσει το κ@λόπαιδο...

χθες ξύπνησε στις 11.30, στις 12.35, στις 3.20 ... τώρα αν ξαναξύπνησε δεν ξέρω. ξεράθηκα μετά!

άκου μαρή.. κάποια ψυχή (ονόματα δεν λέμε) ήρθε σήμερα να δει την μικρή με μισό μπουκάλι πατσουλί.... όταν δε έφυγε πάω να την γδύσω για μπάνιο και βλέπω στο αφτί της δίπλα ένα σημάδι από κοκκινάδι που δεν έφευγε με τίποτα... καλά περιττό να σου πώ γύρισαν τα μυαλά μου τούμπα.. πάω στον άντρα και του λέω ξέρεις κάτι αυτό και αυτό της το έχω πει 100 φορές αλλά με γράφει στα τέτοια της... κάνε κάτι γιατί αν πάω να την το ξαναπώ εγώ θα μας ακούσει όλη η περιοχή!!!

U6Vip2.png

και μενα ξυπνάει αλλά ευτυχώς την βάζω πιπίλα και κοιμάται πάλι αμέσως.. ίσα να με σηκώσει το κ@λόπαιδο...

χθες ξύπνησε στις 11.30, στις 12.35, στις 3.20 ... τώρα αν ξαναξύπνησε δεν ξέρω. ξεράθηκα μετά!

άκου μαρή.. κάποια ψυχή (ονόματα δεν λέμε) ήρθε σήμερα να δει την μικρή με μισό μπουκάλι πατσουλί.... όταν δε έφυγε πάω να την γδύσω για μπάνιο και βλέπω στο αφτί της δίπλα ένα σημάδι από κοκκινάδι που δεν έφευγε με τίποτα... καλά περιττό να σου πώ γύρισαν τα μυαλά μου τούμπα.. πάω στον άντρα και του λέω ξέρεις κάτι αυτό και αυτό της το έχω πει 100 φορές αλλά με γράφει στα τέτοια της... κάνε κάτι γιατί αν πάω να την το ξαναπώ εγώ θα μας ακούσει όλη η περιοχή!!!

Τυχερη εισαι εγω τον βρισκω ορθιο του δινω πιπιλα κανει οτι κοιμαται και δεν προλαβαινω να μπω στο δωματιο μου και ξαναφωναζει!!!!:mad::mad:

καλα ειναι μ@%$%$#^$%^&$η????καλα εκανες και το ειπες στον αντρα σου και εαν ειναι να ξανα ερθει μη την δεχτεις λεω εγω τωρα!!

Γενηησε η Νικελ το ειδες??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τυχερη εισαι εγω τον βρισκω ορθιο του δινω πιπιλα κανει οτι κοιμαται και δεν προλαβαινω να μπω στο δωματιο μου και ξαναφωναζει!!!!:mad::mad:

καλα ειναι μ@%$%$#^$%^&$η????καλα εκανες και το ειπες στον αντρα σου και εαν ειναι να ξανα ερθει μη την δεχτεις λεω εγω τωρα!!

Γενηησε η Νικελ το ειδες??

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ποιά είναι η νίκελ? δεν την θυμάμαι!

U6Vip2.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ποιά είναι η νίκελ? δεν την θυμάμαι!

ελα βρε πηγαινε λιγες σελιδες πισω να δεις το αβαταρακι της και θα την θυμηθεις νομιζω!!!

δεν εμπαινε τακτικα στην εγκυμοσυνη σχεδον καθολου!!!

γειααααααααααααααααααα!!!σας πετυχα????η φυγατε ολες???

τωρα που ηρθες λεω να φυγω!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...