Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εεεεε,επρεπε να πατε κι ας εβλεπες παλι τη φατσα του συζυξ...

θα αλλαζες παραστασεις και θα ανεβαινε λιγο το ηθικο...

ενα θα σου πω και αν το φιλοσοφησεις θα δεις οτι εχω δικιο...ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας,η σκεψη παιζει παιχνιδια και μας κανει να νοιωθουμε καλα ή χαλια...

δες τα πραγματα πιο θετικα και παρε τα πανω σου...εχεις μια γλυκια ζουζουνα που δεν θελει να νοιωθει τη μαμα της οτι δεν ειναι καλα....

τη μικρη ποιος θα σου την κραταει?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεεε,επρεπε να πατε κι ας εβλεπες παλι τη φατσα του συζυξ...

θα αλλαζες παραστασεις και θα ανεβαινε λιγο το ηθικο...

ενα θα σου πω και αν το φιλοσοφησεις θα δεις οτι εχω δικιο...ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας,η σκεψη παιζει παιχνιδια και μας κανει να νοιωθουμε καλα ή χαλια...

δες τα πραγματα πιο θετικα και παρε τα πανω σου...εχεις μια γλυκια ζουζουνα που δεν θελει να νοιωθει τη μαμα της οτι δεν ειναι καλα....

τη μικρη ποιος θα σου την κραταει?

χα... η μάνα μου, η πεθερά μου.. και ο Θεός βοηθός!!!! :mrgreen::mrgreen:

θεωρώ οτι έχω βάλει την μικρή σε ένα καλό πρόγραμμα ... αν με ακούσουν και δεν κάνουν του κεφαλιού τους ως συνήθως θα τα πάνε καλά..

U6Vip2.png

αλμιρόν της δίνω... το νο. 2

εσύ?

πώς πάει ο απογαλακτισμός αλήθεια?

εγω το nativa 1,ηθλα κι εγω να δωσω το αλμιρον αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τωρα που του ξεκινησα αυτο καλο ειναι να μην του το αλλαξω....

δεν βλεπω να κοβεται συντομα...τον βαζω παλι πολυ συχνα σο στηθος γιατι εχω βαρθει με τις αντλησεις...βεβαια οταν βγαζω δεν εχω τις ιδιες ποσοτητες με πριν...

76IGp3.png

εγω το nativa 1,ηθλα κι εγω να δωσω το αλμιρον αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τωρα που του ξεκινησα αυτο καλο ειναι να μην του το αλλαξω....

δεν βλεπω να κοβεται συντομα...τον βαζω παλι πολυ συχνα σο στηθος γιατι εχω βαρθει με τις αντλησεις...βεβαια οταν βγαζω δεν εχω τις ιδιες ποσοτητες με πριν...

το νησί το βλέπεις?

στο τελευταίο επεισόδιο την Δευτέρα που πέρασε έδειχνε μια μάνα να θηλάζει το μωράκι της... το πιστεύεις οτι συγκινήθηκα? αισθανόμουν οτι δεν έχω δει ομορφότερη εικόνα....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

χα... η μάνα μου, η πεθερά μου.. και ο Θεός βοηθός!!!! :mrgreen::mrgreen:

θεωρώ οτι έχω βάλει την μικρή σε ένα καλό πρόγραμμα ... αν με ακούσουν και δεν κάνουν του κεφαλιού τους ως συνήθως θα τα πάνε καλά..

γι'αυτο εγω θα τον παω στον παιδικο,για να μην εχω αυτα τα προβληματα,ειμαι κατα των παππουδογιαγιαδων,φαντασου τον μπεμπη τον εχω αφησει μια φορα με την πεθερα και πηγα για φαγητο με τον αντρα μου οταν ειχαμε επετειο,αφου βεβαια τον εβαλα για υπνο και ηξερα οτι δεν προκειται να ξυπνησει και αυτο γιατι ειχε κανει εκεινη τη μερα εμβολιο,αλλιως θα το επερνα μαζι μου

76IGp3.png

πώς και σου παραχώρησε ο συζυξ το κομπιούτερ σήμερα?

το προλαβα απο νωρις και δεν εχω σηκωθει απο κεινη την ωρα...ασε που τον εχω γραψει και του ειχα υποσχεθει και τρελλιτσες

76IGp3.png

το νησί το βλέπεις?

στο τελευταίο επεισόδιο την Δευτέρα που πέρασε έδειχνε μια μάνα να θηλάζει το μωράκι της... το πιστεύεις οτι συγκινήθηκα? αισθανόμουν οτι δεν έχω δει ομορφότερη εικόνα....

ναι το βλεπω...οντως ειναι γλυκια εικονα...

καλος και ο θηλασμος αλλα κουραση.......

76IGp3.png

γι'αυτο εγω θα τον παω στον παιδικο,για να μην εχω αυτα τα προβληματα,ειμαι κατα των παππουδογιαγιαδων,φαντασου τον μπεμπη τον εχω αφησει μια φορα με την πεθερα και πηγα για φαγητο με τον αντρα μου οταν ειχαμε επετειο,αφου βεβαια τον εβαλα για υπνο και ηξερα οτι δεν προκειται να ξυπνησει και αυτο γιατι ειχε κανει εκεινη τη μερα εμβολιο,αλλιως θα το επερνα μαζι μου

να σου πώ κάτι? και ο παιδικός έχει τα κατά του....

αν το κρατήσουν οι παπουδογιαγιάδες ρισκάρεις το πρόγραμμα του παιδιού, ποου εδώ που τα λέμε ούτως ή άλλως θα αλλάξει μέχρι να προσαρμοστεί και αυτό στην απουσία μου.... μάνι μάνι αν εγώ λείπω από το σπίτι αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί! μέχρι να συνηθίσει λοιπόν αναγκαστικά η αντίδραση θα φανεί.. έχει όμως ένα τεεεεράάάάάάστιο συν που τουλάχιστον για μένα που ζω στην Αθήνα έχει πολύ μεγάλη σημασία.... θα έιμαι σίγουρη οτι το παιδί μου θα περιβάλεται από αγάπη και δεν θα τύχει να γυρίσω κανα απόγευμα να το δω σημαδεμένο. τόσα ακούγονται!!

ο παιδικός έχει το συν οτι το παιδί κοινωνικοποιείται γρήγορα και ακολουθεί και εκει ένα είδος προγράμματος. Αν ήξερα έναν σταθμό εδώ στην Αθήνα να είμαι σίγουρη 100% οτι το παιδί μου δεν θα κακοποιηθεί σωματικά ή ψυχικά θα το πήγαινα!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ναι το βλεπω...οντως ειναι γλυκια εικονα...

καλος και ο θηλασμος αλλα κουραση.......

μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κουραση αλλα αξιζει τον κοπο!!!

το προλαβα απο νωρις και δεν εχω σηκωθει απο κεινη την ωρα...ασε που τον εχω γραψει και του ειχα υποσχεθει και τρελλιτσες

:oops::oops::oops: με κανεις και κοκκινιζω Χαπακι μου!!!!:tongue::tongue:

το νησί το βλέπεις?

Και εγω το βλεπω και μου αρεσε πολυ αυτη η σκηνη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol:

ξέρεις τί να κάνεις φαντάζομαι... θα πας όταν θα έχει κοιμηθεί και αύριο θα του βάλεις και χέρι οτι μια φορά είπατε να κάνετε τρελλίτσες και αυτός κοιμήθηκε :tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

Καλησπερα ομορφες τι κανετε???επιτελους σας πετυχα!!!!

Και του χρονου Γλωσσου μου να εισαστε καλα!!!!

Πού είσαι φιλεναδίτσα μου? κοιμήθηκε το αντράκι σου?

ευχαριστώ να σαι καλά... επίσης!

U6Vip2.png

:lol::lol::lol::lol:

ξέρεις τί να κάνεις φαντάζομαι... θα πας όταν θα έχει κοιμηθεί και αύριο θα του βάλεις και χέρι οτι μια φορά είπατε να κάνετε τρελλίτσες και αυτός κοιμήθηκε :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν με βλεπεις???

Χαπακι ουτε εσυ??????:(:(:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...