Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

για πες τα νεα σας,γιατι εχουμε καιρο να τα πουμε......

τα νέα μας......

η μικρή είναι μια χαρά μεγαλώνει

έχει αρχίσει να στέκεται μόνη της για λίγο χωρίς να κρατιέται από πουθενά

τις τελευταίες μέρες την έχει πιάσει απίστευτη "μπαμπακίτιδα" με ένα "μπαμπά" στο στόμα είναι

αισθάνομαι οτι έχει αρχίσει (παρά το μπαμπά) να μου δείχνει αδυναμία κι εγώ λιώνω

στην μπανιέρα δεν κρατιέται πια... με κάνει λούτσα και με τα χίλια ζόρια την καθίζω κάτω

μια από αυτές τις μέρες... θα την φάω δεν θα αντέξω σου το λέω :tongue:

αυτά είναι τα καλά νέα

U6Vip2.png

τα υπόλοιπα νέα έχουν ως εξής :

μου μένει πλέον λιγότερο από μήνας στο σπίτι και μ έχει πάρει από κάτω..

ένας λόγος είναι οτι δεν θέλω να αφήσω το παιδι μου

άλλος λόγος είναι οτι δυστυχώς στο γραφείο δεν έχει αλλάξει τίποτα και επιστρέφω με βαριά καρδιά.

κατά τ άλλα πιέζω τον εαυτό μου να ανέβει λιγάκι, στόλισα και το δέντρο αλλά διάθεση να πάω οπουδήποτε μηδέν.

όχι βέβαια οτι και να χα διάθεση θα πήγαινα.. έχω έναν άντρα που για να τον ξεκολήσεις από το σπίτι πρέπει πρώτα να σου βγει η ψυχή!!!!

αυτά!

τα δικά σου....

U6Vip2.png

μια χαρα σας βρισκω και χαιρομαι.....μπραβο η κουκλιτσα,αντε να αρχισει να περπαταει και να τρεχεις απο πισω...

αληθεια ποτε αρχιζουν να σηκωνονται ορθια???

ο δικος μου συνεχιζει να εχει σκουλικια στον ποπο του,και να μην καθεται λεπτο...τρελενεται να τον εχεις καθιστο και να πιανει οτι βλεπει...ααα και ο μπαμπας μας τον εμαθε να ριχνει το μπουκαλι του νερου κατω...(αν μετα το παιδι θα κανει ζημιες ποιανου τον κ@λο να κανω μαυρο του μπεμπη ή του μπαμπα???)

76IGp3.png

μια χαρα σας βρισκω και χαιρομαι.....μπραβο η κουκλιτσα,αντε να αρχισει να περπαταει και να τρεχεις απο πισω...

αληθεια ποτε αρχιζουν να σηκωνονται ορθια???

ο δικος μου συνεχιζει να εχει σκουλικια στον ποπο του,και να μην καθεται λεπτο...τρελενεται να τον εχεις καθιστο και να πιανει οτι βλεπει...ααα και ο μπαμπας μας τον εμαθε να ριχνει το μπουκαλι του νερου κατω...(αν μετα το παιδι θα κανει ζημιες ποιανου τον κ@λο να κανω μαυρο του μπεμπη ή του μπαμπα???)

βασικά εξαρτάται από το παιδί... αφου λες οτι έχει σκουλίκια στον πισινό του... εεεε για γρήγορα τον κόβω..

η δικιά μου πρωτομπουσούλισε 6 μηνών, 6μιση μηνών καθόταν μόνη της και πρωτοσηκώθηκε όρθια 7μιση...

ααα ώστε τέτοια κάνει ο μπαμπάς εεεε??? του μπαμπά του μπαμπά τον κ@λο μαύρο :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

οσο για τη διαθεση σου κατι πρεπει να κανεις να ανεβεις λιγακι...

για τη δουλεια ξερω οτι ειναι μανικι,κι εγω οταν το σκεφτομαι τρελλαινομαι...εγω σκεφτομαι να δω τι να κανω για να καταφερω να παρω ταμειο ανεργιας μετα και να κατσω περισοοτερο με το μωρο

και καντε καμια βολτα γιατι στο τελος αυτο θα επηρεασει και τη σχεση σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

οσο για τη διαθεση σου κατι πρεπει να κανεις να ανεβεις λιγακι...

για τη δουλεια ξερω οτι ειναι μανικι,κι εγω οταν το σκεφτομαι τρελλαινομαι...εγω σκεφτομαι να δω τι να κανω για να καταφερω να παρω ταμειο ανεργιας μετα και να κατσω περισοοτερο με το μωρο

και καντε καμια βολτα γιατι στο τελος αυτο θα επηρεασει και τη σχεση σας

να κάνω κάτι βρε χαπάκι μου... δεν λέω κι εγώ το καταλαβαίνω έχω καταντήσει αηδία... αλλά μια κουβέντα είναι. εσύ ας πούμε τί θα κανες στην θέση μου?

αν μπορείς να το κάνεις αυτό καλά θα ήταν..

όσο για την βόλτα είμαι και άτυχη ρε πούτη μου.... είχαμε πει μ ένα ζευγάρι φίλους να πάμε την Παρασκευή στο μαγαζί που έκανα τα βαφτίσια της μικρής (κάθε Παρ.-Σαβ έχει και ζωντανή μουσική) και τσακώθηκαν αυτοί μεταξύ τους και μείναμε με το @΅#$!#% στο χέρι :?

τώρα θα μου πεις γιατί δεν πηγαίνατε μόνοι σας... εεεε μόνοι μας βλέπει ο ένας την φάτσα του άλλου κάθε μέρα.. δεν ήθελα!

U6Vip2.png

πιο γαλα δινεις της μικρης...???

ξεκινησαμε κι εμεις και πινουμε ξενο(μονο το τελευταιο γευμα)

αλμιρόν της δίνω... το νο. 2

εσύ?

πώς πάει ο απογαλακτισμός αλήθεια?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...