Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπακι μου να ζησετε!!!

εμαλενακι δε συνεχιζετε λεω εγω προσπαθειες, γιατι μια φορα που αισθανομουν τσιμπιες στο τελος του κυκλου τελικα ηταν ωορρηξια και την εχασα!!!

πάντως κι εγώ δεν την βρηκα αυτο το μηνα (δεν τα εκανα ολα τα τεστ βεβαια για να εχω και τον επομενο!) χαχαχαχαχα

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

χαπακι μου να ζησετε!!!

εμαλενακι δε συνεχιζετε λεω εγω προσπαθειες, γιατι μια φορα που αισθανομουν τσιμπιες στο τελος του κυκλου τελικα ηταν ωορρηξια και την εχασα!!!

πάντως κι εγώ δεν την βρηκα αυτο το μηνα (δεν τα εκανα ολα τα τεστ βεβαια για να εχω και τον επομενο!) χαχαχαχαχα

ετσι!!!!ρε δεν ξερω..εχω 37 και 2...απο που και ως που ωορρηξια???και κυκλο 28 μερες...τεσπα θα κανω!

2011.png

συγνωμη μια φορα κανατε και αυτο ηταν ολο...καθε μερα πρεπει

ΑΓΑΠΗ Μου εσυ...δεν εκανα μια.....εκανα 4 μερες...αλλα χαμογελο γιοκ!και ειμαι στην 20 και ποναω σαν περιοδο!αυτα...:tongue:

2011.png

να εκανα ενα και σημερα???λες να εχω ωορρηξια και να ποναω????:confused::confused:

Να έκανες ένα τεστ σήμερα αλλά και ένα "σάλτο" σήμερα, μην αφήνετε μέρες να περνάνε...;)

Μαρήηηηη Νικέλ, τσιγκούναααααααα:D:D:tongue:

Χαπάκι να ζήσετε κοπέλα μου!!!!!

δεν έχουμε μιλήσει ποτέ εδώ ε???

lRZRp3.png

ΑΓΑΠΗ Μου εσυ...δεν εκανα μια.....εκανα 4 μερες...αλλα χαμογελο γιοκ!και ειμαι στην 20 και ποναω σαν περιοδο!αυτα...:tongue:

λογικα σημερα μπορει να εχεις ωορρηξια και γι'αυτο πονας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπακι μου να ζησετε!!!

ρε κοριτσια καθηστε να ερωτησω κατι....αν κανω ωορρηξια την 20η θα αδιαθετησω την 34η....δεν παιζει!λες να παιξει ΚΑΙ αυτο????

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...