Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

elinara Μεδ γεια το δοντι!!!! στο Badmingotn πως σκατα το λένε εχει το χωριο του αι βασιλη με καρουζελ ιστοριες και ολα τα κουλα μαζεμενα παρέα... ψησου ψησου και ετοιμασου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elinara Μεδ γεια το δοντι!!!! στο Badmingotn πως σκατα το λένε εχει το χωριο του αι βασιλη με καρουζελ ιστοριες και ολα τα κουλα μαζεμενα παρέα... ψησου ψησου και ετοιμασου!
ναι το ξερω αλλα εκτος απο το οτι εχει εισοδο τι θα καταλαβει το αιμιλακι μου απο ολα αυτα?ειναι για πιο μεγαλα παιδακια.πηγε η κουμπαρα μου με το 2χρονο.ωραια ηταν αλλα εδωσε ενα σκασμο λεφτα.και ειχε τρελο κοσμο.μπορει να παμε καμια περιεργη ωρα να μην εχει χαμο.θα δουμε.

σημερα στολισαμε το σπιτι!!!η μικρη ειχε γουρλωσει τα ματια και κοιταγε καλα καλα.βουτιξε και ενα κλαδι απο το δεντρο και ετοιμη ηταν να το βαλει στο στομα.της εβαλε διπλα της ο ανδρας μου εναν αγιο βασιλη διπλο απο αυτη για να τη βγαλει φωτο.τον χαζευε σαν να εβλεπε ουφο.βγαινω κι εγω απο το μπανιο με την πετσετα στο κεφαλι με βλεπει και βαζει κατι κλαματα!!!!!!το ιδιο ειχε παθει μια φορα που με ειδε μα αλογοουρα!!!! καλε μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω?

εεεεεεεεεεεε!!!!!ελπιδααααααααααααααααααααααα!!!!εισαι πρασινη σε βλεπωωωωω!!!!

έλα μαρή ήμουν στα παιχνίδια.. έχω σπάσει το κεφάλι μου με τον αναγραμματισμό... :?

σημερα στολισαμε το σπιτι!!!η μικρη ειχε γουρλωσει τα ματια και κοιταγε καλα καλα.βουτιξε και ενα κλαδι απο το δεντρο και ετοιμη ηταν να το βαλει στο στομα.της εβαλε διπλα της ο ανδρας μου εναν αγιο βασιλη διπλο απο αυτη για να τη βγαλει φωτο.τον χαζευε σαν να εβλεπε ουφο.βγαινω κι εγω απο το μπανιο με την πετσετα στο κεφαλι με βλεπει και βαζει κατι κλαματα!!!!!!το ιδιο ειχε παθει μια φορα που με ειδε μα αλογοουρα!!!! καλε μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω?

ακούει ακούει......

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

3 πράγματα έχω να πώ...

βαριέμαι απίστευτα και δεν έχω καμμία διάθεση να στολίσω.... με το ζόρι άφησα τον άντρα να βάλει λαμπάκια στο μπαλκόνι

άγιος βασίλης = ούφο οπότε σωστά το κοίταζε το παιδί σου :tongue::tongue:

γιατί άραγε έβαλε τα κλάματα :rolleyes::rolleyes::tongue:

U6Vip2.png

παλι μονη μου θα τα λεω?ελπιδααααααααα!!!!δεν θελω νταουνιασματα. να στολισεις για το παιδι.θα σου αλλαξει η διαθεση.ευτυχως που ο αγιος βασιλης δεν ακουσε οτι τον ειπες ουφο.μην υποψιαστω οτι εισαι απο αυτους που δεν πιστευουν οτι υπαρχει?εμενα καθε φορα που του ζηταω κατι μου το φερνει.το 2010 ζητησα μωρο και το εφερε φετος ζητησα γυαλια ηλιου και τα εδειξα και στον αντωνη και μου ειπε οτι ειναι πολυ ωραια και αφου τα ζητησα απο τον αγιο βασιλη και ειμουνα και καλο παιδι θα τα βρω στην καλτσα μου την πρωτοχρονια το πρωι!!!!αρα πως δεν υπαρχει εεεεε?αααχ ρε ελπιδακι.σε ολη μας τη ζωη παραμυθιαζομαστε για ενα σορο μα@@@@ες.αυτο το παραμυθιασμα εγω πολυ τα γουσταρω γιατι ειναι το πιο ανοδυνο.το θαυμα των χριστουγεννων ειναι μεσα μας.εχουμε τους ανδρες μας την υγεια μας τα παιδακια μας(κυριως αυτα)αυτο ειναι ευτυχια.στιγμες με οτι αγαπας.οι γιοτρες ειναι πολυχρωμες.ετσι ειναι και η ζωη μας.αυτες τις μερες παρε λιγο χρωμα απο τα λαμπακια που στολισε ο ανδρας σου και χαμογελα.αφραγκοι θα ειμαστε και μετα τις γιορτες οπωτε...........εγω θα εχω και γυαλια!!!!!!!

κοριτσια τι κανετε?παλι μονη μου!!!!!πηγαμε μπατμινκτον (αν το λενε ετσι) καλα ητανε αλλα με τοση διαφημιση περιμενα να δω κατι καλυτερο.ηταν πολυ μικρο.τελικα εισοδο πληρωνει μονο το παιδι 4 ευρω τα οποια περιλαμβανουν και δωρο εισοδο σε ενα παιχνιδι.εχει τρενακια καρουζελ κλπκλπκλπ.μυρισε χριστουγεννα.μυρισε και χοτ ντογκ!! πηρα ενα στα πλαισια των εορταστικων εκδηλωσεων....αλλιως δεν θα το επερνα!!!δεν ειναι του χαρακτηρα μου!!!!!!!!!εφαγα και μαλλι της γριας.δεν φταιω εγω ζηλεψα.ολα τα παιδακια ετρωγαν.αφου το δικο μου δεν μπορει να φαει επρεπε να παρω την κατασταση στα χερια μου.!!!καταλαβαινετε τη θεση μου εεεεεε?ετοιμαζουμε και δευτερο δοντι.εχει ασπρισει το ουλο διπλα απο το πρωτο δοντακι.την κακομοιρα.οτι βρει μπροστα της το τρωει.λετε να εχει φαγουρα η πηρε απο τη μανα της:confused:

Διαφημίσεις

3 πράγματα έχω να πώ...

βαριέμαι απίστευτα και δεν έχω καμμία διάθεση να στολίσω.... με το ζόρι άφησα τον άντρα να βάλει λαμπάκια στο μπαλκόνι

άγιος βασίλης = ούφο οπότε σωστά το κοίταζε το παιδί σου :tongue::tongue:

γιατί άραγε έβαλε τα κλάματα :rolleyes::rolleyes::tongue:

Γιατι μαρηηηηηηηηηηηηηη εισαι κακοδιαθετη??φετος πρεπει να εισαι 2πλα χαρουμενη που εχεις και την κορουλα σου και να στολισεις απο αρχες του μηνα οπως και εγω!!!!;)

παλι μονη μου θα τα λεω?ελπιδααααααααα!!!!δεν θελω νταουνιασματα. να στολισεις για το παιδι.θα σου αλλαξει η διαθεση.ευτυχως που ο αγιος βασιλης δεν ακουσε οτι τον ειπες ουφο.μην υποψιαστω οτι εισαι απο αυτους που δεν πιστευουν οτι υπαρχει?εμενα καθε φορα που του ζηταω κατι μου το φερνει.το 2010 ζητησα μωρο και το εφερε φετος ζητησα γυαλια ηλιου και τα εδειξα και στον αντωνη και μου ειπε οτι ειναι πολυ ωραια και αφου τα ζητησα απο τον αγιο βασιλη και ειμουνα και καλο παιδι θα τα βρω στην καλτσα μου την πρωτοχρονια το πρωι!!!!αρα πως δεν υπαρχει εεεεε?αααχ ρε ελπιδακι.σε ολη μας τη ζωη παραμυθιαζομαστε για ενα σορο μα@@@@ες.αυτο το παραμυθιασμα εγω πολυ τα γουσταρω γιατι ειναι το πιο ανοδυνο.το θαυμα των χριστουγεννων ειναι μεσα μας.εχουμε τους ανδρες μας την υγεια μας τα παιδακια μας(κυριως αυτα)αυτο ειναι ευτυχια.στιγμες με οτι αγαπας.οι γιοτρες ειναι πολυχρωμες.ετσι ειναι και η ζωη μας.αυτες τις μερες παρε λιγο χρωμα απο τα λαμπακια που στολισε ο ανδρας σου και χαμογελα.αφραγκοι θα ειμαστε και μετα τις γιορτες οπωτε...........εγω θα εχω και γυαλια!!!!!!!

Συμφωνω μαζι σου Ελινα μου και εγω πιστευω στον Αγιο-Μπιλυ!!!!

δεν ξερω τι θα μου φερει φετος!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και του χρονου να εισαστε καλα και με ενα ακομη νινι στην κοιλια η στην αγκαλια!!;);)

και ο δικος μου τρελλαθηκε μολις ειδε το δεντρο τα λαμπακια και γενικα την αλλαγη στο σπιτι!!!:-D:grin::-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??

δεν βλεπω να μαζευομαστε!!!:confused::confused:

δεν σας εχω ξεχασει αλλα δεν εχει καθολου ησυχια ο μικρος μου κανει κολπα τα βραδυα ξυπναει καθε μερα 3-4 φορες τον περνω αγκαλια και κοιμαται ξανα!!!:confused::confused:καλη ωρα τωρα!!!

σημερα με πεθανε τελειως ξυπνησε 7 το πρωι φαγαμε και μετα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοληηηη μερα γκρινιααααααααααααααααα!!!:mad::mad:

μαλον βγαζει δοντακι γιατι δεν με αφηνει να του ακουμπησω τα ουλα!!!

ελπιζω καποια στιγμη να σας πετυχω!!!

φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ αυτα τα δοντια!!!!πολυ ταλαιπωρια ειναι για τα μικρα μας....και εμενα ειναι μεσα στην γκρινια αλλα δεν ξερω γιατι...

τι κανετε?πολυ κρυο εχει σημερα αλλα μ αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...θελω να χιονισει!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...