Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

me meletagate e? Καλα να πάθετε! μουακακακακακακκακα (ελιναρα σε παιρνς απο το γραφειο και δεν το σηκωνεις μαρι μάλλον εμπλεξες με οτν μπλεντερ) ρε σεις νομιζω οτι η πουκι τρώει ΠΟΛΥ! 1 κιλο γαλα την ημερα + φρουτοκρεμα+ κρεμα βανιλια+ γιαουρτι και τώρα θα ξεκινησει και κρέας... ρε μηπως πινει πολύ γαλα?

κατα τα άλλα ελπιζω να ειστε καλά να περνατε καλά και τα μωρά σας να ειναι σε σουπερ φορμα

εεεε μα κι εσυ ολο κλειστο το εχεις το κινητο.σχεδον παντα σπιτι ειμαι.ξανα παρε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!

χαιρομαι που σου αρεσε ελινακι μου....θα του δωσω τα φιλια σου οταν ξυπνησει....

πως ειστε εσεις????θα μπειτε ποτε να πουμε καμμια κουβεντα η οχι????

εγω εδω ειμαι.εσυ που εισαι?

Διαφημίσεις

αλοχααααααα...τι καμνετε?

εμεις μια χαρα...ο μουργος δεν καθεται τον ποπο του κατω,ολη την ωρα θελει να τον εχω ορθιο και τραβιεται να πιασει οτι βλεπει,και αν τον βαλω κατω κανει εντονες προσπαθειες να γυρισει μπρουμητα,αλλα δεν τα καταφερνει...ααα και ανακαλυψε οτι εχει φωνη και τσιριζει σαν τρελλος...

ελπιδακι απο jumbo του πηρα κατι ψιλοπαιχνιδακια και ενα θερμο γιατι το αλλο που πηρα εβγαλε χρωμα και φοβαμαι να τον χρησιμοποιω.

χαπάκι μου τσιρίζει εεεεε? χε χε χε χε... μα να μην σε λυπάμαι καθόλου όμως????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααααχ και που σαι ακόμα......

η σκατούλα η δικιά μου με κοροιδεύει και από πάνω :lol::lol:

κοριτσιααααα!!!!τι κανετε?εγω μια χαρα.ξεκινησαμε και τη φρουτοκρεμα και ολη μερα χτυπαω στο μπλεντερ!!!!μια φαι μια φρουτα ολη μερα στην κουζινα ειμαι!!!!!!!!κατα τα αλλα ομως ολα καλα.ελενακι μου ηρθε!!ευχαριστω.ιδικα τον ευθυμη τον ευχαριστω παρα πολυ.να του δοσεις ενα γλυκο φιλι απο μενα.πολυ ευγενικο εκ μερους του!!!!!

μαρή τί σου έστειλε???? όχι προσκλητήριο για τα γεννέθλιά του??? μου στειλε και μένα μήνυμα και ζήταγε διεύθυνση και μόνο εκεί πήγε το μυαλό μου και της στέλνω μαζί με την διεύθυνση κι ένα "θα έρθουμε" και μου απάντησε "πού καλέ" και με έστειλε!!!!!!!! :roll:

για πες

γεια σας!!!!

χαιρομαι που σου αρεσε ελινακι μου....θα του δωσω τα φιλια σου οταν ξυπνησει....

πως ειστε εσεις????θα μπειτε ποτε να πουμε καμμια κουβεντα η οχι????

μην διαβάζεις εσύ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

λοιπον αν και δεν απανταει καμια εγω θα πω τα νεα μου...

με τσιμπισε κατι κι εχω γεμισει σπυρια σε ενα σημειο κι εχω εντονη φαγουρα και το χαπακο απο πισω να με πριζει να βαλω ξυδι...

ο μουργακος σημερα απιστευτη γκρινια το απογευμα...και το θεμα ειναι οτι θελει να καθεται και οχι να ειναι ξαπλωμενος και προσπαθει να σηκωθει με καθε τροπο που εχει μετα νευριαζει και κανει σαν τρελλος......

ρε κοριτσια απο ποτε τα βαζατε να καθονται στο ποπο τους ,εμας ο παιδιατρος μας ειπε μετα τον 6ο ομως ο δικος μου δεν θελει καθολου ξαπλα τι να κανω???προτιμαει καθιστος ή ορθιος.....

76IGp3.png

αλλα νεα εχω μπει σε διαδικασια αποθηλασμου...πινει μονο ενα γευμα ξενο προς το παρων εγω πλεον τον θηλαζω 2 φορες και κανω και 2 αντλησεις τη μερα...

αυτα ...ελπιζω ολες να εισαστε καλα και τα μπεμπακια σας καλυτερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααα!!!μου φαινεται εχουμε προβλημα συντονισμου!!!!οταν μπαινει η μια δεν υπαρχει καποια και μετα εμφανιζομαστε...αααχ...

δεν διαβαζω εγω ελπιδακι μου μην ανησυχεις...θα δεις τι ειναι οταν σου ερθει...σε αφηνω με την αγωνια!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αλλα νεα εχω μπει σε διαδικασια αποθηλασμου...πινει μονο ενα γευμα ξενο προς το παρων εγω πλεον τον θηλαζω 2 φορες και κανω και 2 αντλησεις τη μερα...

αυτα ...ελπιζω ολες να εισαστε καλα και τα μπεμπακια σας καλυτερα

μαρή σε είδα που μπήκες χθες έγραψα απάντηση κόλλησε το μαραφέτι και προσπαθούσα μέχρι τις 11.30 να ξαναμπώ.. στο τέλος τσαντίστικα και τα παράτησα...:mad:

γειαααααααααααααα!!!μου φαινεται εχουμε προβλημα συντονισμου!!!!οταν μπαινει η μια δεν υπαρχει καποια και μετα εμφανιζομαστε...αααχ...

δεν διαβαζω εγω ελπιδακι μου μην ανησυχεις...θα δεις τι ειναι οταν σου ερθει...σε αφηνω με την αγωνια!!!χιχιχιχι

ήρθε! :D

U6Vip2.png

λοιπον αν και δεν απανταει καμια εγω θα πω τα νεα μου...

με τσιμπισε κατι κι εχω γεμισει σπυρια σε ενα σημειο κι εχω εντονη φαγουρα και το χαπακο απο πισω να με πριζει να βαλω ξυδι...

ο μουργακος σημερα απιστευτη γκρινια το απογευμα...και το θεμα ειναι οτι θελει να καθεται και οχι να ειναι ξαπλωμενος και προσπαθει να σηκωθει με καθε τροπο που εχει μετα νευριαζει και κανει σαν τρελλος......

ρε κοριτσια απο ποτε τα βαζατε να καθονται στο ποπο τους ,εμας ο παιδιατρος μας ειπε μετα τον 6ο ομως ο δικος μου δεν θελει καθολου ξαπλα τι να κανω???προτιμαει καθιστος ή ορθιος.....

χαπακι εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να καθετε στα ποδια μου η στο καρεκλακι φαγητου που εχει μοχλο και η πλατουλα παει λιγο πισω.γενικα μου ειχε πει οτι αφου θελει να την αφηνω για λιγο αλλα να μην τις βαζω στηριγματα και να μην την πιεζω.οτι κανει απο μονη της μου ειχε πει να της δινω θαρρος και να τη στηριζω αλλα να μην την πιεζω.

και τωρα τα δικα μου νεα.ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!! ουτε το πηρα χαμπαρι πρεπει να το εχει μερες..ειχε λιγη γκρινια αλλα οχι πολλα πραγματα.σημερα βουταει το δαχτυλο μου το χωνει στο στομα και κατι με εκοψε!!!!!!!μια ωραιοτατη κορφουλα ασπρη ασπρη!!!παει η κορη μου δεν ειναι πια γυναικα με τα ουλα της!!!!!!:D νωρις δεν ειναι?η παιδιατρος μου ειχε πει οτι απο 2 μεχρι 15 μηνων μπορει να βγαλει δοντια.το αν θα ειναι γερα η οχι δεν εχει να κανει με το ποτε βγαινουν γιατι θα αλλαξουν.παντως πολυ καμαρωνω για το πρωτο μας δοντι!!!!κατα τα αλλα κατεβηκα ερμου με τον ανδρα μου για καφεδακι σας σκεφτηκα ολες γιατι επρεπε να εισασταν εκει να πιναμε καφεδακι!!!!χαζεψαμε βιτρινες.δεν ειναι τιποτα στολισμενο γμτ.θελω να παω το παιδι καπου να δει χριστουγενιατικη ατμοσφαιρα (οχι οτι θα καταλαβει πολλα πραγματα)και δεν παιζει τιποτα:confused:.αυτα!!!

κοριτσιααααα!!!!τι κανετε?εγω μια χαρα.ξεκινησαμε και τη φρουτοκρεμα και ολη μερα χτυπαω στο μπλεντερ!!!!μια φαι μια φρουτα ολη μερα στην κουζινα ειμαι!!!!!!!!κατα τα αλλα ομως ολα καλα.ελενακι μου ηρθε!!ευχαριστω.ιδικα τον ευθυμη τον ευχαριστω παρα πολυ.να του δοσεις ενα γλυκο φιλι απο μενα.πολυ ευγενικο εκ μερους του!!!!!

όχι που νόμιζες οτι θα σταματήσεις την αποστήρωση και κουζίνα τέλος..... όόόόχι κοριτσάρα μου ΕΔΩ να χτυπηθείς κι εσύ μαζί μας!!! τρελή είμαι εγώ που λέω και ξαναλέω έχω βαρεθεί τον νεροχύτη?

me meletagate e? Καλα να πάθετε! μουακακακακακακκακα (ελιναρα σε παιρνς απο το γραφειο και δεν το σηκωνεις μαρι μάλλον εμπλεξες με οτν μπλεντερ) ρε σεις νομιζω οτι η πουκι τρώει ΠΟΛΥ! 1 κιλο γαλα την ημερα + φρουτοκρεμα+ κρεμα βανιλια+ γιαουρτι και τώρα θα ξεκινησει και κρέας... ρε μηπως πινει πολύ γαλα?

κατα τα άλλα ελπιζω να ειστε καλά να περνατε καλά και τα μωρά σας να ειναι σε σουπερ φορμα

μαρή τί θα το κάνεις το παιδί? παλεστή βαρέων βαρών? φυσικά είναι πολυ το γάλα που της δίνεις! ακόμα και το μεσημέρι αν πίνει το κιλό δεν το φτάνεις! αφού ξεκίνησε κρέμες λογικά πρέπει να πίνει μέχρι 240ml το πρωί και μέχρι 240 το βράδυ!!! φρουτόκρεμα μέχρι δύο φρούτα και κρέμα βανίλια μέχρι 200 ml. ο,τιδήποτε άλλο είναι υπερβολή στην ηλικία της... έτσι νομίζω δηλαδή.. δεν είμαι και ο θεός.

και τωρα τα δικα μου νεα.ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!! ουτε το πηρα χαμπαρι πρεπει να το εχει μερες..ειχε λιγη γκρινια αλλα οχι πολλα πραγματα.σημερα βουταει το δαχτυλο μου το χωνει στο στομα και κατι με εκοψε!!!!!!!μια ωραιοτατη κορφουλα ασπρη ασπρη!!!παει η κορη μου δεν ειναι πια γυναικα με τα ουλα της!!!!!!:D νωρις δεν ειναι?η παιδιατρος μου ειχε πει οτι απο 2 μεχρι 15 μηνων μπορει να βγαλει δοντια.το αν θα ειναι γερα η οχι δεν εχει να κανει με το ποτε βγαινουν γιατι θα αλλαξουν.παντως πολυ καμαρωνω για το πρωτο μας δοντι!!!!κατα τα αλλα κατεβηκα ερμου με τον ανδρα μου για καφεδακι σας σκεφτηκα ολες γιατι επρεπε να εισασταν εκει να πιναμε καφεδακι!!!!χαζεψαμε βιτρινες.δεν ειναι τιποτα στολισμενο γμτ.θελω να παω το παιδι καπου να δει χριστουγενιατικη ατμοσφαιρα (οχι οτι θα καταλαβει πολλα πραγματα)και δεν παιζει τιποτα:confused:.αυτα!!!

αααααααχού θα τρελαθώ!!!! :D:D:D:D

μεγαλώνει φιλενάδα το κοριτσάκι σου!!!

τί ωραία θα έχεις κι εσύ κουνελάκι!:D:D:D:D:D

τί να στολίσουν ρε συ Ελίνα? εγώ προσωπικά όταν μου έχουν μειώσει τον μισθό όταν δώρο δεν θα πάρω όταν μου έχουν κόψει ώρες κλπ κλπ αν δω φαμφαρονιές και δέντρα και σουπα μουπες θα τα πάρω πολύ άγρια... του πούτη δηλαδη.. εδώ ο κόσμος καίγεται και το μο@νί χτενίζεται με το συμπάθειο!!!!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...