Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμεις παντως δεν εχουμε κοψει εντελως το μπλεντερ γιατι δεν εχει και δοντακια ωστε να τα φαει ειναι μισοαλεσμενα και αν του αφησω κατι στο χερι θα το πολτοποιησει και δεν θα το φαει...

μπραβο παντως ελπιδακι μια χαρα ειναι η μικρη!!!!

εγω δεν ξερω αν θα ερθω αυριο θα το αποφασισω την τελευταια ωρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααααααααααα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι καμια εδωωωωωωωωωωωωωωωωω?????? εξ-συμπε8εραααααααααααα??? ελπιδαραααα??? χαπουλααααα?? οοοοοαααααααααααα???

dZJip3.png

αααααααααααααααααααα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι καμια εδωωωωωωωωωωωωωωωωω?????? εξ-συμπε8εραααααααααααα??? ελπιδαραααα??? χαπουλααααα?? οοοοοαααααααααααα???

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: πλάκα μου κάνεις????

τί βλέπουν τα μεγάλα καταγάλανα και μπιρμπιλομάτικα ματάκια μου????

Ωρέ Μάρα the great μαρή ζεις?

τί κάνεις? σε μελετάγαμε χθες.. μπας είχες λόξυγγα? :tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,εμεις λειπαμε ολη μερα στο ηρακλειο...επιτελους κατεθεσα τα χαρτια για το εξαμηνο...αντε να αρχισω να πληρωνομαι γιατι αρχισαν να ζοριζουν τα πραγματα..

μετα περασαμε μια βολτουλα απο τα jumbo

και μολις γυρισαμε ειχα επισκεψεις που εφυγαν πριν λιγο.......γι'αυτο δεν καταφερα να μπω

ελπιζω να εισαστε ολες καλα ,οπως επισης και τα μπουμπουκακια σας

76IGp3.png

Μαρουσκαααααααααααααααααααααααααα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζεις????οπως σου ειπε και η Γλωσσου σε μελετησαμε προχθες!!!:D:D

οχι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γυρισα σπιτι και μολις τελειωσα το σιδερωμα και αφου απλωσα 2 πλυντηρια ρουχα και εχω αλλο ενα και εχω και τρελλο πονοκεφαλο που τωρα αρχισε να μου περναει!!:confused:

εσυ τι κανεις???

Χαπακι μου τι κανει ο μουργος σου????

αντε με το καλο να πληρωθεις!!!

καλο σ/κ να εχετε κοριτσια φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εδωωωωωωωωωωωωωωωωωω εσυ που πηγες??????

ναι μαρή μπαίνεις μια ώρα αργότερα και μου λες πού πήγα???? για νανάκια

καλησπερα,εμεις λειπαμε ολη μερα στο ηρακλειο...επιτελους κατεθεσα τα χαρτια για το εξαμηνο...αντε να αρχισω να πληρωνομαι γιατι αρχισαν να ζοριζουν τα πραγματα..

μετα περασαμε μια βολτουλα απο τα jumbo

και μολις γυρισαμε ειχα επισκεψεις που εφυγαν πριν λιγο.......γι'αυτο δεν καταφερα να μπω

ελπιζω να εισαστε ολες καλα ,οπως επισης και τα μπουμπουκακια σας

μπράβο βρε Χαπάκι. άντε σε καλή μεριά.

από τα jumbo τί πήρατε?

εμείς πήγαμε στα allouette με τον συζυξ - είχαμε μια δωροεπιταγή 140 ευρώπουλα από την βάφτιση... μαρή πανάκριβα!!!! με 140 ευρώ της πήραμε ένα ποτήρι, ένα ζευγάρι καλτσάκια, ένα σετάκι φούστα ζακέτα, ένα παντελόνια τζην και ένα φόρεμα βαμβακερό.... μετρημένα κουκιά δηλαδή.. είπα κι εγώ 140 ευρώ θα γεμίσουμε τσάντες:mrgreen:

Μαρουσκαααααααααααααααααααααααααα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζεις????οπως σου ειπε και η Γλωσσου σε μελετησαμε προχθες!!!:D:D

οχι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γυρισα σπιτι και μολις τελειωσα το σιδερωμα και αφου απλωσα 2 πλυντηρια ρουχα και εχω αλλο ενα και εχω και τρελλο πονοκεφαλο που τωρα αρχισε να μου περναει!!:confused:

εσυ τι κανεις???

Χαπακι μου τι κανει ο μουργος σου????

αντε με το καλο να πληρωθεις!!!

καλο σ/κ να εχετε κοριτσια φιλακια

εσένα δεν σου λέω τίποτα :mrgreen:

U6Vip2.png

αλοχααααααα...τι καμνετε?

εμεις μια χαρα...ο μουργος δεν καθεται τον ποπο του κατω,ολη την ωρα θελει να τον εχω ορθιο και τραβιεται να πιασει οτι βλεπει,και αν τον βαλω κατω κανει εντονες προσπαθειες να γυρισει μπρουμητα,αλλα δεν τα καταφερνει...ααα και ανακαλυψε οτι εχει φωνη και τσιριζει σαν τρελλος...

ελπιδακι απο jumbo του πηρα κατι ψιλοπαιχνιδακια και ενα θερμο γιατι το αλλο που πηρα εβγαλε χρωμα και φοβαμαι να τον χρησιμοποιω.

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσιααααα!!!!τι κανετε?εγω μια χαρα.ξεκινησαμε και τη φρουτοκρεμα και ολη μερα χτυπαω στο μπλεντερ!!!!μια φαι μια φρουτα ολη μερα στην κουζινα ειμαι!!!!!!!!κατα τα αλλα ομως ολα καλα.ελενακι μου ηρθε!!ευχαριστω.ιδικα τον ευθυμη τον ευχαριστω παρα πολυ.να του δοσεις ενα γλυκο φιλι απο μενα.πολυ ευγενικο εκ μερους του!!!!!

me meletagate e? Καλα να πάθετε! μουακακακακακακκακα (ελιναρα σε παιρνς απο το γραφειο και δεν το σηκωνεις μαρι μάλλον εμπλεξες με οτν μπλεντερ) ρε σεις νομιζω οτι η πουκι τρώει ΠΟΛΥ! 1 κιλο γαλα την ημερα + φρουτοκρεμα+ κρεμα βανιλια+ γιαουρτι και τώρα θα ξεκινησει και κρέας... ρε μηπως πινει πολύ γαλα?

κατα τα άλλα ελπιζω να ειστε καλά να περνατε καλά και τα μωρά σας να ειναι σε σουπερ φορμα

dZJip3.png

γεια σας!!!!

χαιρομαι που σου αρεσε ελινακι μου....θα του δωσω τα φιλια σου οταν ξυπνησει....

πως ειστε εσεις????θα μπειτε ποτε να πουμε καμμια κουβεντα η οχι????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...