Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

... μετά από τηλ που είχα με την Ελινα θέλω να σας ανακοινώσω οτι μπορεί να κάνατε τα πάντα να κερδίσετε τα μεμέ της αλλά τελικά εκείνη σε εμένα είπε "όλη δική σου" και αν θέλετε να ξέρετε την ρώτησα για επιβεβαίωση.. όλη όλη? όλη όλη μου είπε... οπότε τσούπρες....

ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΟ ΒΑΓΚΕΟ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ....

επειδη ειμαι παντρεμενη γυναικα και γενικα το παιζω σε 2πλο ταμπλο και γιατι οχι και 3πλο!!!!παρακαλω θερμα να μην δημοσιοποιουντε ιδιοτικες συζητησεις γιατι λογο ελειψης ελευθερου χρονου λεω σε ολες τα ιδια και δεν θελω να εκτεθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αθηνα και γλυκουλα μπορει να της το ειπα αλλα μην στενοχωριεστε!!!καλυπτω μεγαλη επιφανεια.ολες θα παρετε!!!!!!!!μη σας πω οτι και παλι περισευει!!!!!τελικα την πεμπτη τι θα γινει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!

έχω νέα από τον γιατρό.....

η τσούπα μου είναι 72cm (αν και ο σύζυξ που ήταν ακριβώς δίπλα μου είπε οτι ο γιατρός έκλεψε τουλάχιστον 1cm) σε βάρος είναι 7700 (κάναμε μπούτες :) ) και σούπερ σε όλα της.... εννοείται βέβαια οτι τα σπασε έτσι την άκουσε μέχρι κι η μάνα μου από το σπίτι. Προσέξτε τώρα να δείτε πόσο διαφέρει γιατρός με γιατρό.... συνεχίζουμε την διατροφή ως έχει μέχρι τώρα αλλά αλέθουμε λιγότερο την τροφή, τρώμε ψωμάκι, τρώμε μιράντα, τρώμε μπανάνα σιγά σιγά ώστε μέχρι τον 10ο μήνα να έχουμε αφήσει το μπλέντερ στην άκρη !!!!!!!!!!! κοινώς αύριο η μικρή θα έχει μπανάνα στο χέρι...

αυγό και ψάρι από τον 10ο και μετά

U6Vip2.png

επειδη ειμαι παντρεμενη γυναικα και γενικα το παιζω σε 2πλο ταμπλο και γιατι οχι και 3πλο!!!!παρακαλω θερμα να μην δημοσιοποιουντε ιδιοτικες συζητησεις γιατι λογο ελειψης ελευθερου χρονου λεω σε ολες τα ιδια και δεν θελω να εκτεθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αθηνα και γλυκουλα μπορει να της το ειπα αλλα μην στενοχωριεστε!!!καλυπτω μεγαλη επιφανεια.ολες θα παρετε!!!!!!!!μη σας πω οτι και παλι περισευει!!!!!τελικα την πεμπτη τι θα γινει?

αααα ώστε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

θα σε φτιάξω εγώ :roll::roll:

Αύριο φιλενάδα θα είμαστε 6 στο Σύνταγμα και θα τους κάνουμε τα γλυκά μάτια να μείνουμε εκεί.. αυτά :D

U6Vip2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

έχω νέα από τον γιατρό.....

η τσούπα μου είναι 72cm (αν και ο σύζυξ που ήταν ακριβώς δίπλα μου είπε οτι ο γιατρός έκλεψε τουλάχιστον 1cm) σε βάρος είναι 7700 (κάναμε μπούτες :) ) και σούπερ σε όλα της.... εννοείται βέβαια οτι τα σπασε έτσι την άκουσε μέχρι κι η μάνα μου από το σπίτι. Προσέξτε τώρα να δείτε πόσο διαφέρει γιατρός με γιατρό.... συνεχίζουμε την διατροφή ως έχει μέχρι τώρα αλλά αλέθουμε λιγότερο την τροφή, τρώμε ψωμάκι, τρώμε μιράντα, τρώμε μπανάνα σιγά σιγά ώστε μέχρι τον 10ο μήνα να έχουμε αφήσει το μπλέντερ στην άκρη !!!!!!!!!!! κοινώς αύριο η μικρή θα έχει μπανάνα στο χέρι...

αυγό και ψάρι από τον 10ο και μετά

μια μικρή διόρθωση... 7.600 όχι 7.700 είπαμε έχουμε μπούτια αλλά όχι τόόόόσο πολύ :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...