Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Νικεεεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλ;;;;;;;;;;;;;;;;

με ακουςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;

εχεις ανοιχτα παραθυρα;;;;;;;;;;;

μπα..εχει κρυο ε;

εχτες σε σκεφτομουνα συγκεκριμενα...ελεγα τινα κανει αυτο τοκοριτσακι κ ποσο να ειναι τωρα!!!!!!!!

καλε εσυ γεναααααααααααααααςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με ενα πονο κοριτσακι μου..ολα καλα θα πανε...κ θα κρατας το αγγελουδι σου!!!!!!!!!!

αχ..πολυ χαρηκα....Μπραβο!!!!!!!!!!

αγορακι η κοριτσακι ειναι ; ξερουμε;;;;;;;;;;;

ή απο οτι καταλαβα δεν θελετε να μαθετε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 μήνες .σε παρακαλώ μην μου μικραίνεις το μωρό μου:tongue:

είμαι μια χαρά..΄τρέχω στην δουλειά στο σπίτι με το παιδί.γενικά τρέχωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....θέλω και δεύτερο σιγά σιγά(μωρό εννοώ)τρομάρα μου.:cool::rolleyes:

φτου μου φτου μου φτου μου σα δε ντρέπομαι λιγάκι :tongue::tongue::tongue::tongue:

ολόκληρος άντρας πια..

εεε εντάξει μια χαρά είναι να βάλεις μπρος για δεύτερο θα έχουν και ωραία διαφορά.

καλε τωρα το ειδα και εγω βρε!!!!!εδω και ενα μηνα ειχα ζητησει αλλαγη και τωρα το εκαναν!!!ε το γλυκουλα δεν πηγαινε πιο οπως επισης και το 26(κλαψ)

τι κανεις εσυ???η μικρη???

ναι μαρή.. κλαίγε το 26 τί να σου πώ τώρα???:lol::lol:

Κοριτσακιαααααααααααααααααα ουουουουυου καλε που εισαστε ολες??

βαλαμε λουκετο????:(

σνιιιιφφφφφφφφφφφφφ και μολις βγηκα απο το μπανιο εβαλα και κρεμουλα και ηρθα να σας δω αλλα εσεις πουθενα!!!:(:(

Θα ερθετε για καφε???εγω δηλωσα συμμετοχη!!!:D:D:D

Καλα σας θα μπω αυριο αμα μπορεσω και αμα θα εινια οκ ο μικρος γγιατι παμε για εμβολιο!!!

Φιλακια σε ολες!!

πες μαρή κανα νέο για τον μικρό!!!!! σαν γκαστρωμένη το περιμένω! χθες μπήκα μόνο και μόνο να δω αν έχεις γράψει τίποτα. τώρα θα μου πεις υπάρχουν και τα τηλέφωνα.. άσεεε θα τα διαβάσεις παρακάτω τα χαμπέρια μου.

καλημερα κοριτσακια μου...καφεδακι κανονιζετε ε???

εγω δεν μπορω να μπω πλεον το βραδυ,κανει κατασχεση στον υπολογιστη ο αντρας μου και εχουν παιξει τα νευρα μου...και αφου περιμενω και δεν τελειωνει ποτε με τα βιντεο που βλεπει παω κι εγω για υπνο.....

κοριτσια εχω βαρεθει.....μ'αρεσει βαζω το μωρο νωρις για υπνο για να καθομαστε οι δυο μας κι εκεινος καθεται αγκαλια με τον υπολογιστη,εχω ξενερωσει σας λεω πολυ.....

ουφ τα ειπα και ηρεμησα.....

τώρα κάτι μας είπες :rolleyes:

φάση είναι Χαπάκι μου και θα περάσει..

Ελινακι θα γεννησω στο Ελενα, και θα εχω το μωρο διπλα μου...θα πεσω απο την αρχη στα βαθια μαλλον, ε???:shock::lol:

Θα πρηξω τη μανα μου απ οτι φαινεται!!! :cool:

καλύτερα έτσι κοριτσάκι. εγώ που δεν την είχα δίπλα μου ήρθα σπίτι και τα δα όλα δεν ήξερα που παν τα τέσσερα. κοιμήθηκε η μάνα μου σπίτι μου 2 βραδιές μέχρι να πάρω το κολλάει..

Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!!!!!

U6Vip2.png

τα νέα μου....

πότε ήταν που σας έλεγα και δεν τραβάει και δεν τραβάει και νιώθω κάπως κλπ κλπ?

εεεε Πέμπτη βράδυ έπεσα στο κρεβάτι από τις 9.30 γιατι ένιωθα κάπως και σηκώθηκα σήμερα το πρωι..... πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου σήκωσα ένα 38άρι πυρετό και το καλύτερο? η μάνα μου άρρωστη επίσης, η πεθερά μου στο χωριό, ο άντρας μου στη δουλειά ... το κοριτσάκι μου τα δε όλα. Με κοίταζε καλά καλά μέχρι κρυβόταν στα χεράκια του και ξανάβγαινε γελώντας για να με καλοπιάσει.

Πάντως φιλενάδες εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολο. μάζευα κουράγιο ίσα να σηκωθώ να την αλλάξω και να την ταίσω κατά τ άλλα κυριολεκτικά το παιδί μου ήταν μόνο του χθες. σήμερα την έχω ταράξει στα παιχνίδια και τις αγκαλιές και δεν ξέρει τίποτα (μου έιπε ο γιατρός ότι δεν κολάει η αμυγδαλίτιδα).

αυτά τα νεα μου...

U6Vip2.png

Κοριτσια καλημερα κι απο μενα!! Χαθηκα αλλα δεν σας ξεχναω!! :D

Τι κανετε γλυκουλες μου? Εγω περιμενω να γεννησω, ειμαι σπιτι και εχω ξεστραβωθει με την τηλεοραση, εχω μαθει ολα τα σιριαλ και τα ριαλιτι, τι να κανω, δεν περναει η ωρααα!!

Τι μαστερ σεφ, τι κισμετ, ολα τα παρακολουθω!! χαχααχχ :lol:

Εσεις τι κανετε??

Καλα, Λιβακι γυρισες στη δουλεια?

Καλα ειμαστε Νικελακι εμεις μεγαλωνουμε!!!

απολαυσε τωρα που μπορεις τα παντα γιατι μετα θα τρεχεις σαν το Βεγγο!!!:D:D

καλημερα κοριτσακια μου...καφεδακι κανονιζετε ε???

εγω δεν μπορω να μπω πλεον το βραδυ,κανει κατασχεση στον υπολογιστη ο αντρας μου και εχουν παιξει τα νευρα μου...και αφου περιμενω και δεν τελειωνει ποτε με τα βιντεο που βλεπει παω κι εγω για υπνο.....

κοριτσια εχω βαρεθει.....μ'αρεσει βαζω το μωρο νωρις για υπνο για να καθομαστε οι δυο μας κι εκεινος καθεται αγκαλια με τον υπολογιστη,εχω ξενερωσει σας λεω πολυ.....

ουφ τα ειπα και ηρεμησα.....

αααααααααααααα να του πεις οτι θελεις και εσυ να βλεπεις τις φιλεναδες σου!!!!του εχεις μιλησει Χαπακι μου??εξηγησε του οτι δεν σου αρεσει αυτο που γινεται και ισως να παψει να το κανει!!

ο μουργος σου τι κανει???

τα νέα μου....

πότε ήταν που σας έλεγα και δεν τραβάει και δεν τραβάει και νιώθω κάπως κλπ κλπ?

εεεε Πέμπτη βράδυ έπεσα στο κρεβάτι από τις 9.30 γιατι ένιωθα κάπως και σηκώθηκα σήμερα το πρωι..... πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου σήκωσα ένα 38άρι πυρετό και το καλύτερο? η μάνα μου άρρωστη επίσης, η πεθερά μου στο χωριό, ο άντρας μου στη δουλειά ... το κοριτσάκι μου τα δε όλα. Με κοίταζε καλά καλά μέχρι κρυβόταν στα χεράκια του και ξανάβγαινε γελώντας για να με καλοπιάσει.

Πάντως φιλενάδες εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολο. μάζευα κουράγιο ίσα να σηκωθώ να την αλλάξω και να την ταίσω κατά τ άλλα κυριολεκτικά το παιδί μου ήταν μόνο του χθες. σήμερα την έχω ταράξει στα παιχνίδια και τις αγκαλιές και δεν ξέρει τίποτα (μου έιπε ο γιατρός ότι δεν κολάει η αμυγδαλίτιδα).

αυτά τα νεα μου...

:shock::shock::shock: περαστικα ζουζουνα μου!!δεν πιστευω να χασεις τον καφε της πεμπτης?????:(

ειδες μωρε τα σκατουλια ολα τα καταλαβαινουν τελικα!!!

Συγνωμη που δεν εγραψα νωριτερα αλλα ξεχαστηκα!!!:rolleyes:

Λοιπον μεγαλωνουμε ειμαστε μια χαρα πηγαμε 7650 και 73cm υψος!!!

προσθετουμε λαχανικα στο φαγητο και ξεκιναμε αυγουλακι μονο τον κροκο και ευτυχως σφιχτο και οχι μελατο!!!!

Δυστυχως τα ναζια μου δεν επιασαν για την στρατα και ετσι εφαγα απογορευτικο και απο κοντα!!αυτα τα νεα μας!!!

φιλακια σε ολες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: περαστικα ζουζουνα μου!!δεν πιστευω να χασεις τον καφε της πεμπτης?????:(

ειδες μωρε τα σκατουλια ολα τα καταλαβαινουν τελικα!!!

Συγνωμη που δεν εγραψα νωριτερα αλλα ξεχαστηκα!!!:rolleyes:

Λοιπον μεγαλωνουμε ειμαστε μια χαρα πηγαμε 7650 και 73cm υψος!!!

προσθετουμε λαχανικα στο φαγητο και ξεκιναμε αυγουλακι μονο τον κροκο και ευτυχως σφιχτο και οχι μελατο!!!!

Δυστυχως τα ναζια μου δεν επιασαν για την στρατα και ετσι εφαγα απογορευτικο και απο κοντα!!αυτα τα νεα μας!!!

φιλακια σε ολες!!

δεν νομίζω να τον χάσω. ήδη είμαι καλύτερα.

άντρακλας ο πιτσιρικάς!!!!!!:D:D:D:D:D

έλα ρε αυγό νόμιζα από τον χρόνο και μετά!!! για να δοκιμάσεις να μου πεις αντιδράσεις, νομίζω οτι θα γελάσω!!!:lol:

γιατί όχι στράτα Αθηνά?

U6Vip2.png

γλωσσου μου περαστικα σου!!!!ειδες βρε το κοριτσακι σου σου εκανε τρελλες για να σε κανει να χαμογελασεις,τα ατιμα τα μικρουλια ειναι πανεξυπνα

αθηνουλα μου του το εχω αναφερει καποιες φορες,τωρα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα...

ο μουργος μια χαρα ειναι κανει τρελλες και αυτος...κοριτσια ψωνιο ο μικρος μου,λατρευει τον καθρεπτη,κοιταει και σκαει στα γελια και κανει και γκριματσες και μετα γελαει πιο πολυ...

αυριο παμε για το 2ο εμβολιο(τη 2η δοση του πενταπλου)...

76IGp3.png

αθηνα μου μια χαρα ο αντρας σου!!!οσο για το αυγο ειναι θεμα παιδιατρου εμενα θα με αφησει μετα τον χρονο οπως και το σπανακι και το μελι...

οσο για την στρατα και αυτο παιζει αλλα και εμενα ο δικος μου γκρινιαζε εγω τον εβαλα αρκει να ειναι ασφαλες το σπιτι για να μην χτυπησει και τωρα ο μικρος ηδη περπαταει μονος του και ουτε ο γιατρος δεν το πιστευε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

δεν νομίζω να τον χάσω. ήδη είμαι καλύτερα.

άντρακλας ο πιτσιρικάς!!!!!!:D:D:D:D:D

έλα ρε αυγό νόμιζα από τον χρόνο και μετά!!! για να δοκιμάσεις να μου πεις αντιδράσεις, νομίζω οτι θα γελάσω!!!:lol:

γιατί όχι στράτα Αθηνά?

αααααα ωραια μαρηηηη κανονισε θα σε κρεμασω!!να το πεις και στη συμπεθερα σου αμα μπορει!!και εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα ξεκιναμε!!στον κυκλο μου ολα τα παιδακια στον ιδιο μηνα το ξεκινησανε!!!

ναι το καμαρι μου εχει γινει και γ.....ω τα αντρακια με εχει τρελλανει σου λεω και αυτα τα φιλια του εινια φοβερα και δυνατα και παθιασμενα με σφιγγει το σκατο και εγω λιωνω!!!

οσο για την στρατα κανει κακο στα ισχια και γι αυτο ειναι αρνητικοτατος οποτε εγω σαν φοβιτσιαρα που ειμαι αλλα και ο μπαμπας μας και μετα απο οοοοοοοσα περασαμε γι αυτο το παιδι δεν θα το τολμησουμε!!!

ασε που πιστευω οτι ο μικρος δεν θα καθοτανε και πολυ γιατι γενικα οταν νιωθει εγκλωβισμενος νευριαζει!!!!

γλωσσου μου περαστικα σου!!!!ειδες βρε το κοριτσακι σου σου εκανε τρελλες για να σε κανει να χαμογελασεις,τα ατιμα τα μικρουλια ειναι πανεξυπνα

αθηνουλα μου του το εχω αναφερει καποιες φορες,τωρα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα...

ο μουργος μια χαρα ειναι κανει τρελλες και αυτος...κοριτσια ψωνιο ο μικρος μου,λατρευει τον καθρεπτη,κοιταει και σκαει στα γελια και κανει και γκριματσες και μετα γελαει πιο πολυ...

αυριο παμε για το 2ο εμβολιο(τη 2η δοση του πενταπλου)...

:D:D:D:D:D και ο δικος μου το ιδιο ακομη και σημερα αμα γκρινιαζει τον παω στον καθρεφτη και σταματαει η μουρμουρα!!!

εμεις δεν θα ακνουμε τον αλλο μηνα αλλα τον Ιανουαριο!!!!

μη λετε τετοια για τη στρατα και μας εχουν φερει μια και ανυπομονω να μεγαλωσει να τον βαλω εκει...

εινια καθαρα θεμα παιδιατρου!!ο δικος σου μπορει να σε αφησει!!!;)

αθηνα μου μια χαρα ο αντρας σου!!!οσο για το αυγο ειναι θεμα παιδιατρου εμενα θα με αφησει μετα τον χρονο οπως και το σπανακι και το μελι...

οσο για την στρατα και αυτο παιζει αλλα και εμενα ο δικος μου γκρινιαζε εγω τον εβαλα αρκει να ειναι ασφαλες το σπιτι για να μην χτυπησει και τωρα ο μικρος ηδη περπαταει μονος του και ουτε ο γιατρος δεν το πιστευε...

Ναι το καμαρι καλα ειναι!!

θα φαμε και σπανακι μολις μπουμε στον 9ο την αλλη εβδομαδα δηλαδη οπως μας ειπε να βαλω και 2 φλουδες κρεμμυδι ντοματα και σελινο!!!

οσο για το μελι μου εχουνε πει οτι τα μωρα δεν κανει να φανε γιατι θα μεινουν αμεσως γι αυτο το συστηνουν μολις γινουν 1ος ετους!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα!!!!εμενα τρωει ειδη σπανακι.μου ειπε η παιδιατρος να τις βαζω ανα τρεις μερες κι απο ενα λαχανικο.απο εχθες το εφαγε.την τεταρτη θα φαει και μπροκολο!!οσο για τη στατα κι εμενα μου ειπε οχι για τον ιδιο λογο.μας την εφεραν στη βαφτιση και εχει και τιμονι και λεβιε ταχυτητων και κορνα.σαν τρελη κανει η μικρη!!!δημιουργει λεει τελειως λαθος σταση του σωματος και δεν πρεπει να τα βαζουμε για πολυ ωρα.μου ειπε δυο τεταρτα την ημερα οχι περισσοτερο.κατα τα αλλα μια χαρα.εβαλα στο κρεβατι μια ωραια μαλλινη κουβερτουλα και απο κεινη την ημερα ολο το σπιτι εχει γεμισει χνουδι.την επλυνα κι ακομα χνουδι βγαζει.ωραιο το χουχουλιασμα αλλα το σκουπισμα το πρωι καθολου!!!!μεχρι στο μπαλκονι εχει βγει το χνουδι.τα μαλλια μου ειναι γεματα.ασε τα μαυρα παντελονια.δεν θα τα παμε καλα με την κουβερτουλα.αντε να πιασουν τα κρυα να βαλω το παπλωματακι μου.

Νικεεεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλ;;;;;;;;;;;;;;;;

με ακουςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;

εχεις ανοιχτα παραθυρα;;;;;;;;;;;

μπα..εχει κρυο ε;

εχτες σε σκεφτομουνα συγκεκριμενα...ελεγα τινα κανει αυτο τοκοριτσακι κ ποσο να ειναι τωρα!!!!!!!!

καλε εσυ γεναααααααααααααααςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με ενα πονο κοριτσακι μου..ολα καλα θα πανε...κ θα κρατας το αγγελουδι σου!!!!!!!!!!

αχ..πολυ χαρηκα....Μπραβο!!!!!!!!!!

αγορακι η κοριτσακι ειναι ; ξερουμε;;;;;;;;;;;

ή απο οτι καταλαβα δεν θελετε να μαθετε;

Ραμονιτσα μοουουουουυ!!! :D

Χαθηκαμε κοριτσακι!!! Αν και εχω ανοιχτα τα παραθυρα δεν ακουω τιποταα!!:lol:

Κοριτσακι εχουμε, και ο αντρας μου εχει τρελαθει απο τωρα!!:D

Ο ζυμαρουλης τι κανει?? :D

5NEXp2.png

... μετά από τηλ που είχα με την Ελινα θέλω να σας ανακοινώσω οτι μπορεί να κάνατε τα πάντα να κερδίσετε τα μεμέ της αλλά τελικά εκείνη σε εμένα είπε "όλη δική σου" και αν θέλετε να ξέρετε την ρώτησα για επιβεβαίωση.. όλη όλη? όλη όλη μου είπε... οπότε τσούπρες....

ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΟ ΒΑΓΚΕΟ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...