Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

απο το γλυκουλα περασαμε στο crazy babe? απο το τρυφερο στο αγριο?με γεια!!!!να το χαιρεσαι.σε καρφωσε ο ευθυμιος απο κατω γιατι αλλιως θα ειχα τις αμφιβολιες μου!!!!!!!!

καλε τωρα το ειδα και εγω βρε!!!!!εδω και ενα μηνα ειχα ζητησει αλλαγη και τωρα το εκαναν!!!ε το γλυκουλα δεν πηγαινε πιο οπως επισης και το 26(κλαψ)

τι κανεις εσυ???η μικρη???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακιαααααααααααααααααα ουουουουυου καλε που εισαστε ολες??

βαλαμε λουκετο????:(

σνιιιιφφφφφφφφφφφφφ και μολις βγηκα απο το μπανιο εβαλα και κρεμουλα και ηρθα να σας δω αλλα εσεις πουθενα!!!:(:(

Θα ερθετε για καφε???εγω δηλωσα συμμετοχη!!!:D:D:D

Καλα σας θα μπω αυριο αμα μπορεσω και αμα θα εινια οκ ο μικρος γγιατι παμε για εμβολιο!!!

Φιλακια σε ολες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα κοριτσακια μου...καφεδακι κανονιζετε ε???

εγω δεν μπορω να μπω πλεον το βραδυ,κανει κατασχεση στον υπολογιστη ο αντρας μου και εχουν παιξει τα νευρα μου...και αφου περιμενω και δεν τελειωνει ποτε με τα βιντεο που βλεπει παω κι εγω για υπνο.....

κοριτσια εχω βαρεθει.....μ'αρεσει βαζω το μωρο νωρις για υπνο για να καθομαστε οι δυο μας κι εκεινος καθεται αγκαλια με τον υπολογιστη,εχω ξενερωσει σας λεω πολυ.....

ουφ τα ειπα και ηρεμησα.....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα κι απο μενα!! Χαθηκα αλλα δεν σας ξεχναω!! :D

Τι κανετε γλυκουλες μου? Εγω περιμενω να γεννησω, ειμαι σπιτι και εχω ξεστραβωθει με την τηλεοραση, εχω μαθει ολα τα σιριαλ και τα ριαλιτι, τι να κανω, δεν περναει η ωρααα!!

Τι μαστερ σεφ, τι κισμετ, ολα τα παρακολουθω!! χαχααχχ :lol:

Εσεις τι κανετε??

Καλα, Λιβακι γυρισες στη δουλεια?

5NEXp2.png

καλημερα κοριτσακια μου...καφεδακι κανονιζετε ε???

εγω δεν μπορω να μπω πλεον το βραδυ,κανει κατασχεση στον υπολογιστη ο αντρας μου και εχουν παιξει τα νευρα μου...και αφου περιμενω και δεν τελειωνει ποτε με τα βιντεο που βλεπει παω κι εγω για υπνο.....

κοριτσια εχω βαρεθει.....μ'αρεσει βαζω το μωρο νωρις για υπνο για να καθομαστε οι δυο μας κι εκεινος καθεται αγκαλια με τον υπολογιστη,εχω ξενερωσει σας λεω πολυ.....

ουφ τα ειπα και ηρεμησα.....

Χαπακι μου τι κανεις??? :D

Ετσι μας νευριαζουν μερικες φορες, φαση ειναι, θα βαρεθει θα δεις...πες του το κι εσυ λιγο παραπονιαρικα (οχι γκρινιαζοντας ομως, ε?) Ηρθε το μωρο κι αισθανεται μαλλον περισσοτερο την αναγκη να εχει λιγο χρονο για τον εαυτο του...αλλα μην τον πιεζεις, μπορει να το εχει αναγκη αυτην την εποχη...

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

A!!!!!!! A!!!!!!!!!!! Νικελούδιο;;; Είσαι έγκυος;;; Καλέ εγώ που ζω;;;;;;;; Φιλενάδα συγχαρητήρια και με το καλό!!!!!!!!!!!!!

Χαπάκι (καλά το λέω; ) 200ml πίνει γάλα το μωρό. Παρόλαυτα όταν μιλάς με παιδίατρο να λες πάντα "τόσαml γαλά" γιατί καμιά φορά γίνονται και παρεξηγήσεις...! ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

Ναι, γενναω, μαλλον 7/12 θα παω για καισαρικη, ηταν να παω 1/12 αλλα αλλαξε η ημερομηνια γιατι η γιατρος μου θα κανει και η ιδια μια επεμβαση...

Αντε να δουμε τι θα γινει μετα, εχω ολιγον αγωνια!!

5NEXp2.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

Ναι, γενναω, μαλλον 7/12 θα παω για καισαρικη, ηταν να παω 1/12 αλλα αλλαξε η ημερομηνια γιατι η γιατρος μου θα κανει και η ιδια μια επεμβαση...

Αντε να δουμε τι θα γινει μετα, εχω ολιγον αγωνια!!

ααααα!!!μετα ειναι τα καλυτερα!!!!μη το συζητας.ενα θα σου πω.οσο εισαι στο μαιευτηριο ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!Μετα θα ζησεις μεγαλες στιγμες.!;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...