Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Λοιπόν.. θα το πώ και ό,τι θέλει ας γίνει. Τα λες σ εμάς για να ακούσεις αυτά που ήδη ξέρεις μόνη σου. είναι σαν να ζητάς επιβεβαίωση της άποψής σου που πίστεψέ με είναι ορθή. το ένστικτό μας σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνει ποτέ λάθος.. Κοριτσάκι? τον αγαπάς ακόμα κι ας λες ό,τι λες. υπάρχουν δύο τρόποι να γιατρευτείς : 1) συνεχίζεις όπως πας μέχρι να γονατίσεις και να σε πιάσει το πείσμα ώστε να βρεις δύναμη να του δώσεις μια μούτζα και να συνεχίσεις την ζωή σου ανεπηρέαστη από την χολή που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι ο βόθρος που έχει για στόμα ... 2) εμφανίζεται στον δρόμο σου ένας άντρας που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για σένα και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ασφαλείς και θα τον συγκρίνεις με τον χαμένο που έχεις για πατέρα του παιδιού σου και θα καταλαβαίνεις επιτέλους πώς θα έπρεπε να ζούσες εδώ και καιρό....

θες τον χρόνο σου!

:oops::oops:

κοιτα να δεις που εχεις μυαλο!!!!μπραβο δεν σου το χα!!!!!γλυκουλα ειναι ακριβως οπως σου τα λεει η μυαλομενη ελπιδα.ακριβως ετσι ομως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν διαφωνω ελπιδακι μου με την διαφορα οτι δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι του ουτε τον αγαπαω ετσι οπως παλια!!!δηλ.περνανε και μερες χωρις να μιλησουμε και ουτε καν το θυμαμαι επισης δεν μου λειπει δεν με νοιαζει ποτε θα τον δω η αν θα τον ξαναδω γενικως τωρα τον εχω αρκετα χασμενο!!ομως πρεπει να του δωσω μια τελευταια ευκαιρια για το παιδι και μονο...να μην μου πει αργοτερα οτι ο μπαμπας μου ηθελε και εσυ δεν τον αφησες...αλλα μεχρι εκει...

οσο για να βρω επομενο τωρα πια ειναι πολυ δυσκολο σχεδον κανενας αντρας δεν θελει μια γυναικα με παιδι....προτιμω να ειμαι μονη μου να εχω και την ησυχια μου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βρε κοριτσια 2 μερουλες ελειψα και δεν βαλατε γλωσσα μεσα σας

τα ζουζουνακια που χτυπησανε τι κανουν???ελπιζω ολα καλα....να τα φιλησετε απο μενα για να νοιωσουν καλυτερα......

εμεις πηγαμε Χανια,βολταραμε,απολαυσαμε το φαγητο περασαμε τελεια και επιστρεψαμε στην εδρα μας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τι εγινε ρε παιδια ολες εκδρομουλες κανετε?εγω γιατι μενω σπιτι:mad:.χαπακι ετσι οπως εχει γινει ο καιρος και ιουνιο να κλεισεις τη βαφτιση ποτε δεν μπορεις να ξερεις.εμεις την καναμε 6-11 δηλαδη πριν 3 εβδομαδες και εσκαγε ο τζιτζικας.παιδια περιμενω να ξυπνησει το αιμιλακι μου να το ταισω για πρωτη φορα....η πατατουλα με το καροτακι ειναι ετοιμα η καμερα φορτισμενη το πιατακι και το κουταλακι σε αναμονη και δεν βλεπω την ωρα.αχ το παιδακι μου μεγαλωσε.!!!!

τι εγινε ρε παιδια ολες εκδρομουλες κανετε?εγω γιατι μενω σπιτι:mad:.χαπακι ετσι οπως εχει γινει ο καιρος και ιουνιο να κλεισεις τη βαφτιση ποτε δεν μπορεις να ξερεις.εμεις την καναμε 6-11 δηλαδη πριν 3 εβδομαδες και εσκαγε ο τζιτζικας.παιδια περιμενω να ξυπνησει το αιμιλακι μου να το ταισω για πρωτη φορα....η πατατουλα με το καροτακι ειναι ετοιμα η καμερα φορτισμενη το πιατακι και το κουταλακι σε αναμονη και δεν βλεπω την ωρα.αχ το παιδακι μου μεγαλωσε.!!!!

Για πες για πες τί έγινε????? :D:D:D:D:D

U6Vip2.png

που ειστε?

ρε φιλενάδα δεν ξέρω τί σκ@τ@ με έχει πιάσει...

δεν τραβάει η μηχανή με τίποτα. χθες πχ ξεκίνησα να μεζεύω το σπίτι 11.30 και μέχρι εκείνη την ώρα κ@λοβάραγα με τον καφέ μου. σήμερα τα ίδια. έχω πολύ πλύσιμο (πού στα κομμάτια το βρίσκω τόσο δεν μπορώ να καταλάβω) και βαριέμαι. θέλω να φτιάξω την ντουλάπα μου και βαριέμαι (της μικρής έτοιμη... ααααχ είναι πολύ όμορφη - ειδικά εσύ που ξέρεις πώς ήταν το σπίτι μου πρέπει να έρθεις να το δεις τώρα). έρχεται το βράδυ και θέλω να ξαπλώσω από τις 9.30 και κρατιέμαι με το ζόρι γιατί είναι ξεφτίλα ... αισθάνομαι πολύ ντάουν ρε γμτ. να περνα καμμιά βιταμίνη?

U6Vip2.png

ρε φιλενάδα δεν ξέρω τί σκ@τ@ με έχει πιάσει...

δεν τραβάει η μηχανή με τίποτα. χθες πχ ξεκίνησα να μεζεύω το σπίτι 11.30 και μέχρι εκείνη την ώρα κ@λοβάραγα με τον καφέ μου. σήμερα τα ίδια. έχω πολύ πλύσιμο (πού στα κομμάτια το βρίσκω τόσο δεν μπορώ να καταλάβω) και βαριέμαι. θέλω να φτιάξω την ντουλάπα μου και βαριέμαι (της μικρής έτοιμη... ααααχ είναι πολύ όμορφη - ειδικά εσύ που ξέρεις πώς ήταν το σπίτι μου πρέπει να έρθεις να το δεις τώρα). έρχεται το βράδυ και θέλω να ξαπλώσω από τις 9.30 και κρατιέμαι με το ζόρι γιατί είναι ξεφτίλα ... αισθάνομαι πολύ ντάουν ρε γμτ. να περνα καμμιά βιταμίνη?

μια απο τα ιδια Γλωσσου μου εχθες βαλαμε να δουμε ταινια και ειδα μονο την αρχη και το τελος!!!:cool:

γενικα βαριεμαι πολυ μου την εχει δωσει και ο καιρος ααααααααα και απο το σ/κ θα εχουμε μεγαλη ανοδο της θερμοκρασιας!!!

απο Δευτερα θα φτασει και τους 30!!!

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παμε παραλια εγω δεν πηγα το καλοκαιρι ας παω τωρα τι λετε???:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Οχι ρε παιδιά!

Είδα Livinath και έπαθα πολιτισμικό!

Μιλάμε σε έχω χάσει παντελώς κοπελιά....τελευταία φορά ήσουν έγκυος καλέ! Φαντάσου....

Και άλλες κοπέλες απ'τα δικά μου "παλιά" είναι εδώ....

Γεια σας κορίτσια!!:D

Αλλά το Livinath έκανε καμπανάκι ρε φίλε!

Που θα μου πας τώρα θα σε πετύχω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

popoooooooooooooooo καλε τι βλεπω;;;;;;;;;;;;

Liv κ Γλυκα;;;;;;;;;;;;;;; :D:D:D:D

καλε κοριτσακια;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λιβακι μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;ξανα πισω στην δουλιτσα;;;;;;;; η ομορφη τι κανει;;;;;;εχει γινει σωστη κοπελα τωρα ε;

ρε συ Λιβακι...μου πεταξανε το προηγουμενο κινητο στην πισινα λεχασα ολα μου τα τηλ...κανε μου μια κληση να σε περασω παλι...

αντε κ να τα λεμα καπο δω...!!!!!;)

Γλυκα μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;κοπελιαααααααααααααποτε θα παμε για αυτο τον περιβοητο καφε στα sturbucks ;;;;;;;;;;

Για το τηλ.....ισχυει κ για σενα το ιδιο...καντε μου κληση...!

Τι κανει το κοριτσακι σου;;;;;;;;;

Ααααααααααααντε παλιαααααααααααα κοριτσακια για γυριστε..για γυριστε....να θυμηθουμε παλιους καλους καιρους!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Οχι ρε παιδιά!

Είδα Livinath και έπαθα πολιτισμικό!

Μιλάμε σε έχω χάσει παντελώς κοπελιά....τελευταία φορά ήσουν έγκυος καλέ! Φαντάσου....

Και άλλες κοπέλες απ'τα δικά μου "παλιά" είναι εδώ....

Γεια σας κορίτσια!!:D

Αλλά το Livinath έκανε καμπανάκι ρε φίλε!

Που θα μου πας τώρα θα σε πετύχω!

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρατο ειδα...εσαι παλι γκαστρωμενακι κοριτσακι;;;;;;;;; κ κοντευεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;κ παλι κοριτσακι;;;;;;;;;;;;;;

ααααααααααααααααααααααα

¨αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα!!!

Honey τι βλέπουν τα μπιρμπιλογαλαζοπράσινα μου μάτια;; Περιμένουμε και δεύτερο;;; Με το καλό κοπέλα μου!!!! Άντε να μαζευτούμε πάλι...!!!!!!!!!!

Ramonitsa θα σε πάρω οπωσδήποτε μέσα στη μέρα! Χαθήκαμε βρε κορίτσι!!! Η κόρη καλά είναι, μεγαλώνει και ζωηρεύει! Να κοιμότανε και λιγάκι, καλά που θα ήτανε... αλλά την ταλαιπωρούνε τα δοντάκια της τη γλυκούλα μου...! Ο παίδαρος τι κάνει καλέ;; Καλέ πότε περάσανε 9 μήνες;; Με τη βάφτιση πως πήγε;; Καλέ έχουμε να τα πούμε από τότε που σαράντισες ή μου φαίνεται;; Αααααα...!!! Θα σε πάρω τηλέφωνο αργότερα οπωσδήποτε....!!!!!!!

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...