Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να πάω να βάλω σίδερο?

εγω το τελειωσαααααααααααααα δεν εχω ζουλιααααααα ζουλιαααα!!!:tongue::tongue:

παω να ετοιμασω στον αντρα μου να φαει και θα ξανα ερθω ελπιζω να σας πετυχω!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα δυο?????εχουμε πει οτι στο θεμα παιδι θα εχουμε ιδια αντιμετωπιση και πιστευα οτι θα γινοταν!!!
το αποφασησα. ειστε και οι δυο για πολλες φαπες αλλα για διαφορετικους λογους.ΠΙΑ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ.ΕΣΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΙΙΙΙΙΠ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και εγω εχω αλλα βαριεμαι....

ναι αλλά έχω αλλο ένα πλυντήριο επάνω και στεγνώνει και 2 ακόμα να βάλω αύριο το πρωί.

εγω το τελειωσαααααααααααααα δεν εχω ζουλιααααααα ζουλιαααα!!!:tongue::tongue:

παω να ετοιμασω στον αντρα μου να φαει και θα ξανα ερθω ελπιζω να σας πετυχω!!!!

και γω σου βγάζω μια γλώσσα νααααααα

μάκια αν δεν είμαι εδώ. καληνύχτα

το αποφασησα. ειστε και οι δυο για πολλες φαπες αλλα για διαφορετικους λογους.ΠΙΑ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ.ΕΣΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΙΙΙΙΙΠ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

μ αρέσεις!

τσούπρες πάω για σίδερο. καληνυχτώ και τα λέμε αύριο .... ελπίζω!

U6Vip2.png

το ξερω οτι ειναι απ εξω και δεν καταλαβαινει μια!!!!

αλλα οταν ο αλλος σε παιρνει και κλαιει για κατι που συμβαινει το πιο λογικο ειναι να τον ηρεμησεις και οχι να τον κανεις χειροτερα!!!!αυτο ηθελα τιποτ αλλο

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

τσούπρες πάω για σίδερο. καληνυχτώ και τα λέμε αύριο .... ελπίζω!

καληνυχτίζω καλέ ήθελα να πω... πω πω θα ξεχάσετε και αυτά που ξέρετε μαζί μου.

ΕΛΠΙΔΑΑΑΑΑΑ που θες να το βαλεις το σιδερο?και γιατι να του αλλαξεις θεση στα καλα καθουμενα νυχτιατικα?

:lol::lol::lol::lol::lol: τώρα θα σου λεγα αλλά έχε χάρη!

U6Vip2.png

αλλα οταν ο αλλος σε παιρνει και κλαιει για κατι που συμβαινει το πιο λογικο ειναι να τον ηρεμησεις και οχι να τον κανεις χειροτερα!!!!αυτο ηθελα τιποτ αλλο

ναι και η αληθεια ειναι οτι ολα σε αυτη τη σχεση γινοντε λογικα οπωτε γιατι οχι και αυτο.ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ????????????

ναι και η αληθεια ειναι οτι ολα σε αυτη τη σχεση γινοντε λογικα οπωτε γιατι οχι και αυτο.ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ????????????

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

μπορει να εχεις και δικιο θα το σκεφτω οταν ηρεμησω εντελως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καληνυχτίζω καλέ ήθελα να πω... πω πω θα ξεχάσετε και αυτά που ξέρετε μαζί μου.

:lol::lol::lol::lol::lol: τώρα θα σου λεγα αλλά έχε χάρη!

μαρηηηηηηηηηηηηηηη!προσεχε τον ατμο.καιει!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μια το ντουζ τωρα το σιδερο τιποτα δεν εχεις αφησει εκει μεσα.τωρα πεφτει φως στην αληθεια.το σαλονι δεν το εβγαλες μονο του εφυγε!!!!!!!!!!!

Λοιπόν.. θα το πώ και ό,τι θέλει ας γίνει. Τα λες σ εμάς για να ακούσεις αυτά που ήδη ξέρεις μόνη σου. είναι σαν να ζητάς επιβεβαίωση της άποψής σου που πίστεψέ με είναι ορθή. το ένστικτό μας σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνει ποτέ λάθος.. Κοριτσάκι? τον αγαπάς ακόμα κι ας λες ό,τι λες. υπάρχουν δύο τρόποι να γιατρευτείς : 1) συνεχίζεις όπως πας μέχρι να γονατίσεις και να σε πιάσει το πείσμα ώστε να βρεις δύναμη να του δώσεις μια μούτζα και να συνεχίσεις την ζωή σου ανεπηρέαστη από την χολή που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι ο βόθρος που έχει για στόμα ... 2) εμφανίζεται στον δρόμο σου ένας άντρας που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για σένα και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ασφαλείς και θα τον συγκρίνεις με τον χαμένο που έχεις για πατέρα του παιδιού σου και θα καταλαβαίνεις επιτέλους πώς θα έπρεπε να ζούσες εδώ και καιρό....

θες τον χρόνο σου!

τα εχουμε ξεχασει ηδη!!!!χιχιχιχι

ναι ε? :oops::oops:

U6Vip2.png

μαρηηηηηηηηηηηηηηη!προσεχε τον ατμο.καιει!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μια το ντουζ τωρα το σιδερο τιποτα δεν εχεις αφησει εκει μεσα.τωρα πεφτει φως στην αληθεια.το σαλονι δεν το εβγαλες μονο του εφυγε!!!!!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φτου σου! δεν ντρέπεσαι? τι ναι αυτά που λες? :lol::lol::lol::lol:

ομορφες παω να ετοιμασω φαγακι γυρισε το στεφανι μου.φιλακιααααααααα!!!!

καληνύχτα!

φεύγω κι εγώ πάω για σίδερο! :rolleyes:

Καληνύχτα Γλυκούλα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...