Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

το ξερω οτι ειναι θεσσαλονικη το εχουμε πει απλα νιμιζα οτι αυτες τις μερες ηταν εδω.καλα κι απο τη θεσσαλονικη εσεις οι δυο πως θελω να πω..βεβαιος βεβαιος πριν λιγες μερεςδεν....γκουχ γκουχ...εεεεε δεν συνουσιαστικατετελος παντων?

ευτυχώς που κάποια από δω μέσα έχει επίπεδο και το λέει διακριτικά...:lol:

Παλι καλα!!!

τι να φανταστω??ασε και περυσι τα Χριστουγεννα στο συγκεκριμενο ενας γειτονας θα εχανε το παιδακι του γιατι δεν ειχανε φαρμακα να του δωσουνε αλλα ουτε και ορο!!γι αυτο και ρωτησα!!!

Ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι η τελευταια φορα που περνατε αυτη την πορτα!!

μαρή? έλεος!!!! τίποτα ευχάριστο? όλες τις κουλές ιστορίες από σένα τις έχω ακούσει! μαγνήτη έχεις?

εγω παντως σου μιλαω απ οτι βλεπεις!!!!

υπεροχα περασατε βλεπω!!!!μπραβο σας...θελω και εγωωωωωωωωωωω διακοπες!!!!

ναι ωραία ήταν. το θελα κι εγώ πολύ. μου έλεγε ο άντρας να μείνουμε εδώ και πάμε εκδρομές εντός Αττικής αλλά δεν είναι το ίδιο να γυρνάς πίσω και να παίζεις με το παιδί σου με το να γυρνάς πίσω και να έχεις σίδερο, πλύσιμο, μαγείρεμα, μάζεμα..

μαρή τί θες κι εσύ? εσύ είσαι ήδη στην εξοχή!

λοιπον ειναι ολοφανερο η ελπιδα περασε χαλια.εγω πολυ τη λυπαμαι που κακοπερασε και θα της μιλαω!!!!!!!!!!!

είσαι πολύ καλή.. ευχαριστώ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μ αρεσουν οι αποριες σου!!!!οχι δεν ειναι εδω τα χριστουγεννα θα ερθει τωρα...

η συνουσια εγινε οταν ηταν εδω βρε τον οκτωβριο απλα τωρα σας το ειπα...

ατιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κρυψινα!!!

λοιπον ειναι ολοφανερο η ελπιδα περασε χαλια.εγω πολυ τη λυπαμαι που κακοπερασε και θα της μιλαω!!!!!!!!!!!

ναι αστα να πανε ετσι να ητανε ολη μας η κακοπεραση καθε μερα και δεν θα ηθελα τιποτε αλλο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ευτυχώς που κάποια από δω μέσα έχει επίπεδο και το λέει διακριτικά...:lol:

μαρή? έλεος!!!! τίποτα ευχάριστο? όλες τις κουλές ιστορίες από σένα τις έχω ακούσει! μαγνήτη έχεις?

ναι ωραία ήταν. το θελα κι εγώ πολύ. μου έλεγε ο άντρας να μείνουμε εδώ και πάμε εκδρομές εντός Αττικής αλλά δεν είναι το ίδιο να γυρνάς πίσω και να παίζεις με το παιδί σου με το να γυρνάς πίσω και να έχεις σίδερο, πλύσιμο, μαγείρεμα, μάζεμα..

είσαι πολύ καλή.. ευχαριστώ

Τι να κανω μαρηηηηηηηηηη αφου το παιδακι ειχε την γριπη των γουρουνιων και οι αχριστοι το αφηνανε ετσι!!ευτυχως το πηγε σε ιδιωτικο και εγινε καλα μεσα σε 2 μερες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

το τακτ και η διακριτηικοτητα ειναι ενα απο τα εκατονταδες μην πω και γιατι να μην πω θα το πω τα χιλιαδες προτερηματα μου.και μην αρχισω τωρα να σας απαριθμω και τα ταλεντα μου...βεβαιος βεβαιος!!!

Διαφημίσεις

ξερω και εγω????καλυτερη αντιμετωπιση ισως????

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τωρααααααααααααααααααααααααααααααααααα περιμενε και θα την εχεις!!!!!

αφου ο ανθρωπος ειναι μ@@@@@@ς :mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

στην εξοχη ειμαι αλλα ειναι αυτο που λες και εσυ οτι δεν ειναι το ιδιο γιατι εχω και τις δουλειες πισω και ολο το υπολοιπο πακετο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τωρααααααααααααααααααααααααααααααααααα περιμενε και θα την εχεις!!!!!

αφου ο ανθρωπος ειναι μ@@@@@@ς :mad::mad:

το ξερω αλλα ειπα οτι στο θεμα παιδι θα εχουμε ιδια αντιμετωπιση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ξερω και εγω????καλυτερη αντιμετωπιση ισως????
γλυκουλα με οσα μας εχεις πει χωρις παρεξηγηση μεταξυ μας δεν ξερω τι θελω να κανω πρωτα...να δειρω αυτον μπας και συνελθει η να ταρακουνησω εσενα μπας και ξυπνησεις.

γλυκουλα με οσα μας εχεις πει χωρις παρεξηγηση μεταξυ μας δεν ξερω τι θελω να κανω πρωτα...να δειρω αυτον μπας και συνελθει η να ταρακουνησω εσενα μπας και ξυπνησεις.

ελα ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για πες???

εγω παντως ξερω τι θελω να κανω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και τα δυο?????εχουμε πει οτι στο θεμα παιδι θα εχουμε ιδια αντιμετωπιση και πιστευα οτι θα γινοταν!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το τακτ και η διακριτηικοτητα ειναι ενα απο τα εκατονταδες μην πω και γιατι να μην πω θα το πω τα χιλιαδες προτερηματα μου.και μην αρχισω τωρα να σας απαριθμω και τα ταλεντα μου...βεβαιος βεβαιος!!!

..............

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...