Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Νομιζω οτι καλυτερα θα ητανε τελικα να επιανε τη γατα!!!!

οντως!!!αλλα που να το φανταστω????

ναι ειχανε να τον ραψουν με τσιμπιδακια μην φανταστεις και σε 3 μερες θα τα βγαλουμε...ευτυχως δεν ειναι πολυ βαθυα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον έκανες σπάταλα μάκια? δώστου άλλα τόσα κι απο μένα και πες του οτι η θεία Ελπίδα είπε οτι τέτοιοι κούκλοι σαν κι αυτόν δεν κάνει να έχουν δακρυσμένα μάτια ;)

χιχιχι...να σαι καλα...

εσυ πηγες εκδρομη???που?ποτε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ο πατερας του ειναι θεσ/νικη λεμε!!!και οταν του το ειπα με ειπε ανευθυνη μανα και οτι δεν τον προσεχω και του το εκλεισα στην μουρη!!!

:mad::mad::mad:αφου ηξερες οτι θα σου απαντουσε ετσι γιατι τον πηρες τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΤΕΡΑ?????

Αντεεεεεεεεεεεεεεεε γιατι θα πω κι αλλα!!!:mad::-x:-x:-x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:mad::mad::mad::mad::mad:ααααααααααααααααααααααα γι αυτο μου ειπε θα ζουλεψω εεεεεεεεεεεεεεεε???

φτου σου μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!

οκ δεν την μιλαω ουτε εγω!!!:cool:

εντάξει μην μου μιλάς.. κι εγώ δεν σου λέω οτι έλειπα από την Τρίτη το πρωί και γύρισα σήμερα.. δεν σου λέω οτι ήμουν στην Βυτίνα... δεν σου λέω οτι λυσσάξαμε να βολτάρουμε όλη μέρα... δεν σου λέω οτι το βράδυ ανάβαμε τζάκι και οτι παίζαμε σαν παιδιά και εμείς με την μικρή... δεν σου λέω οτι η μικρή πήγε και στο σπίτι του Κολοκοτρώνη .. επίσης δεν σου λέω οτι βόλταρε και στο δάσος... ούτε οτι μπήκαμε και σε χωματόδρομο με το τζηπ και την πήρε ο ύπνος ... δεν σου λεώ τίποτα!!!! :cool:

:D:D:D:D:D:D

οσιιιιι εμεις ζεν κανουμε τετοια πλαγματα αλησεια σου λεω!!!:rolleyes::cool:

δεν είπες οτι δεν μου μιλάς? :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

:mad::mad::mad:αφου ηξερες οτι θα σου απαντουσε ετσι γιατι τον πηρες τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΤΕΡΑ?????

Αντεεεεεεεεεεεεεεεε γιατι θα πω κι αλλα!!!:mad::-x:-x:-x

δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ο πατερας του ειναι θεσ/νικη λεμε!!!και οταν του το ειπα με ειπε ανευθυνη μανα και οτι δεν τον προσεχω και του το εκλεισα στην μουρη!!!
το ξερω οτι ειναι θεσσαλονικη το εχουμε πει απλα νιμιζα οτι αυτες τις μερες ηταν εδω.καλα κι απο τη θεσσαλονικη εσεις οι δυο πως θελω να πω..βεβαιος βεβαιος πριν λιγες μερεςδεν....γκουχ γκουχ...εεεεε δεν συνουσιαστικατετελος παντων?

οντως!!!αλλα που να το φανταστω????

ναι ειχανε να τον ραψουν με τσιμπιδακια μην φανταστεις και σε 3 μερες θα τα βγαλουμε...ευτυχως δεν ειναι πολυ βαθυα...

Παλι καλα!!!

τι να φανταστω??ασε και περυσι τα Χριστουγεννα στο συγκεκριμενο ενας γειτονας θα εχανε το παιδακι του γιατι δεν ειχανε φαρμακα να του δωσουνε αλλα ουτε και ορο!!γι αυτο και ρωτησα!!!

Ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι η τελευταια φορα που περνατε αυτη την πορτα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εντάξει μην μου μιλάς.. κι εγώ δεν σου λέω οτι έλειπα από την Τρίτη το πρωί και γύρισα σήμερα.. δεν σου λέω οτι ήμουν στην Βυτίνα... δεν σου λέω οτι λυσσάξαμε να βολτάρουμε όλη μέρα... δεν σου λέω οτι το βράδυ ανάβαμε τζάκι και οτι παίζαμε σαν παιδιά και εμείς με την μικρή... δεν σου λέω οτι η μικρή πήγε και στο σπίτι του Κολοκοτρώνη .. επίσης δεν σου λέω οτι βόλταρε και στο δάσος... ούτε οτι μπήκαμε και σε χωματόδρομο με το τζηπ και την πήρε ο ύπνος ... δεν σου λεώ τίποτα!!!! :cool:

εγω παντως σου μιλαω απ οτι βλεπεις!!!!

υπεροχα περασατε βλεπω!!!!μπραβο σας...θελω και εγωωωωωωωωωωω διακοπες!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.. αν και με όσα έχω ακούσει αναμενόμενο.. συγχίστηκα όμως και πάω για τσιγάρο...

ααααααααααααααααα ειναι και μαρτυριαρα???ευτυχως που μου το ειπε γιατι εσυ ζεν με αγαπας και ζεν μου λες τιποτα!!!:-(:(:(

άντε μαρή τώρα σ αρέσει να τ ακούς μου φαίνεται.....

αφού ξέρεις τώρα οτι σου έχω αδυναμία.. έλα μην μου κάνεις την δύσκολη...

το αποφασίσαμε Δευτέρα 4.30 το απόγευμα και ετοιμαστήκαμε σαν Βέγγοι..:D εκείνη τη στιγμή κλείσαμε και δωμάτιο και τα πάντα... γίνεται.. αλήθεια :cool:

αφου δεν σου μιλαμε.

:tongue::tongue: ψεύτρα!

χιχιχι...να σαι καλα...

εσυ πηγες εκδρομη???που?ποτε?

αχ ναι πήγα! Τρίτη πρωί, Βυτίνα και περίχωρα. ωραία ήταν

U6Vip2.png

το ξερω οτι ειναι θεσσαλονικη το εχουμε πει απλα νιμιζα οτι αυτες τις μερες ηταν εδω.καλα κι απο τη θεσσαλονικη εσεις οι δυο πως θελω να πω..βεβαιος βεβαιος πριν λιγες μερεςδεν....γκουχ γκουχ...εεεεε δεν συνουσιαστικατετελος παντων?

μ αρεσουν οι αποριες σου!!!!οχι δεν ειναι εδω τα χριστουγεννα θα ερθει τωρα...

η συνουσια εγινε οταν ηταν εδω βρε τον οκτωβριο απλα τωρα σας το ειπα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Παλι καλα!!!

τι να φανταστω??ασε και περυσι τα Χριστουγεννα στο συγκεκριμενο ενας γειτονας θα εχανε το παιδακι του γιατι δεν ειχανε φαρμακα να του δωσουνε αλλα ουτε και ορο!!γι αυτο και ρωτησα!!!

Ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι η τελευταια φορα που περνατε αυτη την πορτα!!

μακαρι αλλα με το παιδι ταρζαν που διαθετω μαλλον θα ειμαι συχνα εκει...

οχι ευτυχως στο νοσοκομειο υπηρχαν ολα και με το παραπανω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση!!!!

καλα μαρηηηηηηηηηη μετα απο τοσα τι περιμενες?????

ξεχαστηκα και σου μιλησα εντατσει????

ααααααααααααα τι ωραια????τουλαχιστον το τζακι το χρησιμοποιησατε κι αλλιως???:cool::cool:

και εγω την ιδια απορια εχω:cool::cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...