Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ηρθα και εγω!!!!

καλυτερα ειναι ο μικρος του εδωσαν παυσιπονο και ηρεμησε γρηγορα!!!τον ηρεμησα αρκετα μεχρι να παμε νοσοκομειο αλλα οταν του εκαναν τα ραμματα σπαραξε παλι...

στο παιδων πεντελης πηγαμε...

Μια χαρα σε βρισκω Γλυκουλα εγω ακομη αρρωστη θα ημουνα!!μπραβο κοριτσακι μου!!!

αντε βρε και ειχανε να τον ραψουνε???:rolleyes:

από τώρα μαρή μαθαίνεις το παιδί σου μπρος τα κάλλη τί είναι ο πόνος???? :lol:

σε πειράζω λίγο βρε φιλενάδα να γελάσει το χειλάκι σου... έφαγε γερή τουμπίτσα το μικρό... ευτυχώς όμως δεν μασάνε τόσο εύκολα. να σκεφτείς όταν ήμουν μικρή.. τώρα να το πώ ή να μην το πώ (φοβάμαι τα χειρότερα έτσι και το πω :rolleyes:) ασε δεν το λέω.

καρότσι δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να πάρεις άλλο. δεν μένεις δα και στον 5ο. κατεβάζεις μια το καροτσάκι μπαμ μπαμ και μετά το κοριτσάκι.....

Συμφωνω για το καροτσι να κανεις αυτο που ειπες και ειπε και η Γλωσσου!!!(να την ακους που και που λεει και κατι σωστο!!):tongue::tongue:

Μαρηηηηηηηηηηηηη αφου το ξεκινησες μην εισαι κακια ελα πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατατααλλα μια χαρα.καναμε εχθες το δευτερο εμβολιο.πηγα μετακαι παιδιατρο.τερμα η αποστηρωση και απο δευτερα τρωμε...εεερε γελια.θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!!!!

γελάω από τώρα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοείται θα έχεις φωτογραφική έτοιμη να αποθανατίσεις το γεγονός!!!!!!!!!!

της έχεις καρεκλάκι ή θα ξεκινήσετε στο καρότσι?

U6Vip2.png

δεν ειμαι καθολου!!!!αλλα απο το πρωι που εγινε το φιλοσοφησα και ηρεμησα αρκετα....εφαγα μεγαλη φρικη οταν ειδα τα αιματα στο κεφαλι του και δεν σταματουσαν με τιποτα!!!
να ρωτησω αν ηρθε ο πατερας του να τον δει η να πουμε καλυτερα για τον καιρο....

εεεεπ καλώς την πέρδικα!!!!!!!

τί κανεις μωράκι μου? ο μικρούλης σου?

πω πω το θυμάσαι μαρή?

εγώ δεν σου λέω τα νέα μου γιατί θα ζουλέψεις :cool:

Καλα ειμαι καλα ειναι και ο μικρουλης μου μαλλον ετοιμαζει τα πανω δοντακια εχει λυσσαξει μασαει τα παντα τρελλα σαλια αλλα ευτυχως ευσιαθετος για την ωρα!!!:D:D

Γιατι να ζουλεψω???για πεεεεεεεεεεεεεεεεεεμου!!!:D

κατατααλλα μια χαρα.καναμε εχθες το δευτερο εμβολιο.πηγα μετακαι παιδιατρο.τερμα η αποστηρωση και απο δευτερα τρωμε...εεερε γελια.θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!!!!

Μεγαλεεεεεεεεεεεεεεες δεν λες τιποτα θα περιμενουμε να μας πεις!!!

δεν ειμαι καθολου!!!!αλλα απο το πρωι που εγινε το φιλοσοφησα και ηρεμησα αρκετα....εφαγα μεγαλη φρικη οταν ειδα τα αιματα στο κεφαλι του και δεν σταματουσαν με τιποτα!!!

ααααααααααααααααα ετσι οκ!!ειπα και εγω τοσο ψυχραιμη??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

γελάω από τώρα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εννοείται θα έχεις φωτογραφική έτοιμη να αποθανατίσεις το γεγονός!!!!!!!!!!

της έχεις καρεκλάκι ή θα ξεκινήσετε στο καρότσι?

η αιμιλια καρεκλακι εγω επι το εργον και ο αντωνης με την καμερα!!!!!!!

Μια χαρα σε βρισκω Γλυκουλα εγω ακομη αρρωστη θα ημουνα!!μπραβο κοριτσακι μου!!!

αντε βρε και ειχανε να τον ραψουνε???:rolleyes:

Συμφωνω για το καροτσι να κανεις αυτο που ειπες και ειπε και η Γλωσσου!!!(να την ακους που και που λεει και κατι σωστο!!):tongue::tongue:

Μαρηηηηηηηηηηηηη αφου το ξεκινησες μην εισαι κακια ελα πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

όσι ζε λέω ζατί σα με πειλάζετε πάλι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

αθηνουλα τι κανεις?γερη δυνατη?λεω αποψε της ελπιδας να μην της μιλαμε γιατι πηγε εκδρομη και περασε καλα.

:mad::mad::mad::mad::mad:ααααααααααααααααααααααα γι αυτο μου ειπε θα ζουλεψω εεεεεεεεεεεεεεεε???

φτου σου μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!

οκ δεν την μιλαω ουτε εγω!!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλά.. πώς βρε παιδί μου? σοκ ο πιτσιρικάς ε?

μεγαλο σοκ!!!αλλα τον ηρεμησα σχετικα γρηγορα με αλλες βλακειες...

ο μικρος του αρεσει να καθεται στα χωματα και να παιζει...

ετσι εκανε και σημερα το πρωι με την διαφορα οτι στη μια πλευρα μαζεψε ολες τις πετρες ομως εχουμε και κατοικιδια, σκυλια και γατια, για τα οποια εχει μεγαλη αδυναμια....ετσι πηγα να διωξω μια γατα απο διπλα του ωστε να μην την πιασει και γυρισε και επεσε με το κεφαλι στις πετρες!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:D:D:D:D:D:D

όσι ζε λέω ζατί σα με πειλάζετε πάλι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οσιιιιι εμεις ζεν κανουμε τετοια πλαγματα αλησεια σου λεω!!!:rolleyes::cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αθηνουλα τι κανεις?γερη δυνατη?λεω αποψε της ελπιδας να μην της μιλαμε γιατι πηγε εκδρομη και περασε καλα.

μαρτυριάρα!!!!! :mad:

:lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

ετσι εκανε και σημερα το πρωι με την διαφορα οτι στη μια πλευρα μαζεψε ολες τις πετρες ομως εχουμε και κατοικιδια, σκυλια και γατια, για τα οποια εχει μεγαλη αδυναμια....ετσι πηγα να διωξω μια γατα απο διπλα του ωστε να μην την πιασει και γυρισε και επεσε με το κεφαλι στις πετρες!!!!

Νομιζω οτι καλυτερα θα ητανε τελικα να επιανε τη γατα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να ρωτησω αν ηρθε ο πατερας του να τον δει η να πουμε καλυτερα για τον καιρο....

ο πατερας του ειναι θεσ/νικη λεμε!!!και οταν του το ειπα με ειπε ανευθυνη μανα και οτι δεν τον προσεχω και του το εκλεισα στην μουρη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τον έκανες σπάταλα μάκια? δώστου άλλα τόσα κι απο μένα και πες του οτι η θεία Ελπίδα είπε οτι τέτοιοι κούκλοι σαν κι αυτόν δεν κάνει να έχουν δακρυσμένα μάτια ;)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...