Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αμαν οταν σας θελω δεν ειστε ποτε εδω.εκανα μαλ@@@@@ια. μου εφυγε η μικρη απο το χερι και χτυπησε με το κεφαλι.δεν εχω νιωσει πιο ασχημα στη ζωη μου.μου παγωσε το αιμα.η μικρη σπαραξε στο κλαμα.εκανε και εμετο.πηρα τη γιατρο και μου ειπε να περιμενω μιση με μια ωρα να δω τι θα γινει.αν ειναι ζαλισμενη κακοκεφη ζαβλακωμενη και γενικα αν κατι δεν μου παει καλα να φυγω για το παιδων.αφου εκλειγε κανα τεταρτο δεν ξεκολαγε απο πανω μου με το που την αφηνα πλανταζε.σιγα σιγα την ηρεμησα εκανε μπανιο κανονικα παιξαμε γελασαμε και την εβαλα για υπνο.ευτυχως ηταν μια χαρα.την κουναω καθε λιγο και λιγακι να δω αν ειναι οκ.μετα απο ολα αυτα βγηκα στο μπαλκονι να κανω ενα τσιγαρο με πηρε το παραπονο και εβαλα τα κλαματα.πως ειναι δυνατον να μου φυγει το παιδι απο τα χερια ρε γμτ.κι αν παθαινε κατι?ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.νιωθω ανευθυνη.το καιμενο λαχταρησε κι εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα.αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ κακια μανα.
ελινακι μου ηρεμησεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!σε ολες εχει συμβει να μας πεσει μην ανησυχεις θα υπαρξουν και οι τουμπες φυσιολογικο ειναι απλα δεν πρεπει να τα χανεις αλλα ν αντιδρασεις ηρεμα και να την κανεις να το ξεχασει...

εμενα σημερα επεσε με το κεφαλι και χτυπησε και ανοιξε το κεφαλι του και καναμε 3 ραμματα...αστα αλλα ευτυχως τον ηρεμησα γρηγορα και δεν θυμαται τπτ τωρα!!!

Τσουπρίτσες μου? τί πάθανε τα μπεμπόνια σας μωρέ? :-(:-(:-( περαστικούλια.

Μαρή Ελίνα μου είσαι σούπερ μανούλα μην σε παίρνει από κάτω. αν αισθάνεται εσένα να στενοχωριέσαι έτσι θα στενοχωριέται και κείνη περισσότερο. και μένα μου χει φύγει. καλό είναι το κλάμα να τρόμαζες αν δεν έκλαιγε και μέχρι να παντρευτεί πίστεψέ με θα έχει γιάνει :D

Γλυκούλα πώς είναι τώρα ο μικρός?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελινακι μου ηρεμησεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!σε ολες εχει συμβει να μας πεσει μην ανησυχεις θα υπαρξουν και οι τουμπες φυσιολογικο ειναι απλα δεν πρεπει να τα χανεις αλλα ν αντιδρασεις ηρεμα και να την κανεις να το ξεχασει...

εμενα σημερα επεσε με το κεφαλι και χτυπησε και ανοιξε το κεφαλι του και καναμε 3 ραμματα...αστα αλλα ευτυχως τον ηρεμησα γρηγορα και δεν θυμαται τπτ τωρα!!!

ελα ρε!καλα εγω τωρα ηρεμησα.ξεσπασα και συνηρθα.που τα κανατε τα ραματα?ολα καλα τωρα?εμενα απο το πολυ κλαμα (δεν της εβαλα ορο στη μυτη)ροχαλιζει!

Τσουπρίτσες μου? τί πάθανε τα μπεμπόνια σας μωρέ? :-(:-(:-( περαστικούλια.

Μαρή Ελίνα μου είσαι σούπερ μανούλα μην σε παίρνει από κάτω. αν αισθάνεται εσένα να στενοχωριέσαι έτσι θα στενοχωριέται και κείνη περισσότερο. και μένα μου χει φύγει. καλό είναι το κλάμα να τρόμαζες αν δεν έκλαιγε και μέχρι να παντρευτεί πίστεψέ με θα έχει γιάνει :D

καλα δεν μπορειε να φανταστητε τι επαθα.μπροστα της ειμουνα πολυ ψυχραιμη αλλα μεσα μου...αστα να πανε.το ξερω οτι συμβαινουν αυτα.απλα εμας δεν μας ειχε ξανα συμβει.

καλα δεν μπορειε να φανταστητε τι επαθα.μπροστα της ειμουνα πολυ ψυχραιμη αλλα μεσα μου...αστα να πανε.το ξερω οτι συμβαινουν αυτα.απλα εμας δεν μας ειχε ξανα συμβει.

ααα καλά .. που σαι? σε 2 μηνάκια θα την βλέπεις να σκάει κάτω με την κεφάλα και θα της λες μπράβο κοριτσάκι μου για σήκω τώρα μόνη σου....

δεν είχε καν σαραντήσει όταν την έκοψα με τον νυχοκόπτη.. άιμαααααα? ουουουου ακόμα απορώ από πού ήρθε τόσο πολύ.. και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου :lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

έλα μαρή!! για πες
μενω στο δευτερο.το ασανσερ μια σταλια.εχω το μικρο καροτσι το γνωστο.ισα ισα χοραγε.εδω και μια εβδομαδα αλλαξαμε ασανσερ.το καινουργιο εχει και πορτα φισαρμονικα.εκει στην γαμ@@@@νη την πορτα φρακαρουνε οι ροδες και το καροτσι δεν χοραει:mad: το κλεινω κι εγω και στο ενα χερι το παιδι στο αλλο το καροτσι κλειστο.ελα που ειναι ινοξ τα ατιμα τα τοιχοματα και η δικια μου ηθελε να δει τη φατσα της απο ολες τις πλευρες!!!!γυρναει αποτομα πισω εγω δεν ειχα ελευθερο το αλλο χερι να την πιασω και εσκασε σαν το καρπουζι κατω.το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να παω τζαμπο να παρω αυτα τα καροτσια που εχει τα τελειως σκετα που ειναι σαν ομπρελα.μονο αυτο θα χοραει κι αν.αλλιως πρεπει να κατεβαζω πρωτα το καροτσι και μετα το παιδι.

μενω στο δευτερο.το ασανσερ μια σταλια.εχω το μικρο καροτσι το γνωστο.ισα ισα χοραγε.εδω και μια εβδομαδα αλλαξαμε ασανσερ.το καινουργιο εχει και πορτα φισαρμονικα.εκει στην γαμ@@@@νη την πορτα φρακαρουνε οι ροδες και το καροτσι δεν χοραει:mad: το κλεινω κι εγω και στο ενα χερι το παιδι στο αλλο το καροτσι κλειστο.ελα που ειναι ινοξ τα ατιμα τα τοιχοματα και η δικια μου ηθελε να δει τη φατσα της απο ολες τις πλευρες!!!!γυρναει αποτομα πισω εγω δεν ειχα ελευθερο το αλλο χερι να την πιασω και εσκασε σαν το καρπουζι κατω.το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να παω τζαμπο να παρω αυτα τα καροτσια που εχει τα τελειως σκετα που ειναι σαν ομπρελα.μονο αυτο θα χοραει κι αν.αλλιως πρεπει να κατεβαζω πρωτα το καροτσι και μετα το παιδι.

από τώρα μαρή μαθαίνεις το παιδί σου μπρος τα κάλλη τί είναι ο πόνος???? :lol:

σε πειράζω λίγο βρε φιλενάδα να γελάσει το χειλάκι σου... έφαγε γερή τουμπίτσα το μικρό... ευτυχώς όμως δεν μασάνε τόσο εύκολα. να σκεφτείς όταν ήμουν μικρή.. τώρα να το πώ ή να μην το πώ (φοβάμαι τα χειρότερα έτσι και το πω :rolleyes:) ασε δεν το λέω.

καρότσι δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να πάρεις άλλο. δεν μένεις δα και στον 5ο. κατεβάζεις μια το καροτσάκι μπαμ μπαμ και μετά το κοριτσάκι.....

U6Vip2.png

ηρθα και εγω!!!!

καλυτερα ειναι ο μικρος του εδωσαν παυσιπονο και ηρεμησε γρηγορα!!!τον ηρεμησα αρκετα μεχρι να παμε νοσοκομειο αλλα οταν του εκαναν τα ραμματα σπαραξε παλι...

στο παιδων πεντελης πηγαμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ηρθα και εγω!!!!

καλυτερα ειναι ο μικρος του εδωσαν παυσιπονο και ηρεμησε γρηγορα!!!τον ηρεμησα αρκετα μεχρι να παμε νοσοκομειο αλλα οταν του εκαναν τα ραμματα σπαραξε παλι...

πολυ ανετη σε βλεπω.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου τι παθατε σημερα???:(

Ελινακι μου τουλαχιστον ητανε οκ μετα οποτε ολα καλα!!!

Γλυκουλα μου ουτε συννενοημενα να ητανε σημερα τα νινακια σας!!

Γλωσσουουουουουου μου μολις μου ηρθε η φωνη σου οταν με πηρες και μου ειπες οτι εκοψες τη μικρουλα σου!!!

Πως εισαστε γενικα κοριτσακια μου??:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ηρθα και εγω!!!!

καλά.. πώς βρε παιδί μου? σοκ ο πιτσιρικάς ε?

πες το χρυση μου οτι κατιφταιει απο την παιδικη σου ηλικια.λεω κι εγω ετσι γεννηθικες?

ωωωωχ και που να το πώ δηλαδή.... :lol::lol::lol::lol:

πολυ ανετη σε βλεπω.

είδες μαρή τί είναι η μικρότερη ηλικία? αυτή είναι ηλικία να γίνεις μάνα όχι εμείς που περιμέναμε να γίνουμε πουρά πρώτα. άλλη αντιμετώπιση βρε παιδάκι μου αλλα κουράγια

U6Vip2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι παθατε σημερα???:(

Ελινακι μου τουλαχιστον ητανε οκ μετα οποτε ολα καλα!!!

Γλυκουλα μου ουτε συννενοημενα να ητανε σημερα τα νινακια σας!!

Γλωσσουουουουουου μου μολις μου ηρθε η φωνη σου οταν με πηρες και μου ειπες οτι εκοψες τη μικρουλα σου!!!

Πως εισαστε γενικα κοριτσακια μου??:D:D

εεεεπ καλώς την πέρδικα!!!!!!!

τί κανεις μωράκι μου? ο μικρούλης σου?

πω πω το θυμάσαι μαρή?

εγώ δεν σου λέω τα νέα μου γιατί θα ζουλέψεις :cool:

U6Vip2.png

κατατααλλα μια χαρα.καναμε εχθες το δευτερο εμβολιο.πηγα μετακαι παιδιατρο.τερμα η αποστηρωση και απο δευτερα τρωμε...εεερε γελια.θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!!!!

πολυ ανετη σε βλεπω.

δεν ειμαι καθολου!!!!αλλα απο το πρωι που εγινε το φιλοσοφησα και ηρεμησα αρκετα....εφαγα μεγαλη φρικη οταν ειδα τα αιματα στο κεφαλι του και δεν σταματουσαν με τιποτα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...