Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!! Κάτια τι βλέπουν τα γαλαζοπράσινα μου μάτια;;; Κοριτσάκι μου έγινες μανούλα;;;;; Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! Αχ, πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!!!!

!

Ναιιιιιι εχω μια κορουλα νεραιδουλα!!!!!Αστα εχω τρελαθει λιβακι μου!!!!Απιστευτα συναισθηματα!!!!!

λοιπον φευγω!

σας κανω μια μεγαλη αγκαλιτσα και σας αφιερωνω το κατωθι τραγουδακι γιατι σας σκεφτομαι συνεχεια!

φιλακια!

Φιλακια ομορφη!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καθισε ξεκουρασου και να σου πω οτι θα δεις που θα γεννησεις πολυ ευκολα!!!

Εμενα οταν μπηκα στον μηνα μου και με εξετασε ο γιατρος με το χερι μου ειχε πει και εμενα οτι εχω πολυ κοντο τραχηλο και αυτο θα βοηθουσε πολυ στον τοκετο!!!

Μαλλον ημουν τυχερη που δεν ειχα κατι προωρο μιας και το μαθαμε τελευταια στιγμη!!

Παντως μεσα σε 2 ωρες ειχα γεννησει!!!

αυτη ειναι η καλυερη εκδοχη που εχω ακουσει!!! μακαρι να εχω ευκολο τοκετο κ πανω απ' ολα στην ωρα του!!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα πάνε Μαράκι μου!! Μπορεί να αγχώνεσαι, λογικό, αλλά να σκέφτεσαι θετικά και να παίρνεις τις προφυλάξεις σου (ξάπλα και τα ρέστα) και θα δεις που όλα θα πάνε τέλεια! Από προετοιμασίες για το μωρό πως πάτε;;

Κάτια μου δεν είναι υπέροχα τα συναισθήματα; Σαν χείμαρρος... Είναι ώρες που την κοιτάω και δεν το πιστεύω.... Όταν με αγκαλιάζει με τα μικρά της χεράκια νομίζω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία.... Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά πριν δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το μέγεθος και την ένταση αυτών που θα ένιωθα.... :D

Αλήθεια, έχετε αρχίσει να σκέφτεστε για 2ο ή είναι νωρίς ακόμα;;

DAarp3.png YiDCp3.png

Όλα καλά θα πάνε Μαράκι μου!! Μπορεί να αγχώνεσαι, λογικό, αλλά να σκέφτεσαι θετικά και να παίρνεις τις προφυλάξεις σου (ξάπλα και τα ρέστα) και θα δεις που όλα θα πάνε τέλεια! Από προετοιμασίες για το μωρό πως πάτε;;

Κάτια μου δεν είναι υπέροχα τα συναισθήματα; Σαν χείμαρρος... Είναι ώρες που την κοιτάω και δεν το πιστεύω.... Όταν με αγκαλιάζει με τα μικρά της χεράκια νομίζω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία.... Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά πριν δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το μέγεθος και την ένταση αυτών που θα ένιωθα.... :D

Αλήθεια, έχετε αρχίσει να σκέφτεστε για 2ο ή είναι νωρίς ακόμα;;

Ετσι ειναι οπως τα λες!!!!!!!!!!!!!!!

Για δευτεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????????????

Ειναι πολυ νωρις.....αλλα πολυ ομως!!!!:lol::lol:

Λογω και της δουλειας μου εχουμε πει μετα απο μια 3ετια για δευτερο.....πρωτα ο Θεος......και να τα καταφερουμε για δευτερη φορα βεβαιως βεβαιως!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εσυ εχεις αρχισει να το σκεφτεσαι για δευτερο???????

Εεεεε.... Ναι....! Κι ο άντρας μου το ίδιο! :-P Τώρα είμαι αδιάθετη (από 15/11) και μόλις ξεμπερδέψω θα πάω για υπέρηχο (προληπτική εξέταση γιατί είχα βρεί ένα ινομύωμα στην αρχή του προ 6 μήνου). Και μετά βλέπουμε....!

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Αχχχ..... Μακάρι...! :) Ελπίζω το ινομύωμα να μην έχει μεγαλώσει μόνο. Ήταν στην αρχή του - ίσα που φαινόταν μου είχε πει ο γιατρός - αλλά με ψιλοφόβισε να σου πω... Δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχω ούτε ιστορικό (να έχει η μαμά μου ή κάποια θεία μου)...

DAarp3.png YiDCp3.png

βρε κοριτσια!!!!!!τι κανετε.πολυ χαρηκα πουδιαβασα τα νεα σας.μαρακι υπομονη και οταν γεννηθει με το καλο να του τα πεις ενα χερακι.!!! αντε ρε παιδια νατε λεμε ποτε ποτε.

αμαν οταν σας θελω δεν ειστε ποτε εδω.εκανα μαλ@@@@@ια. μου εφυγε η μικρη απο το χερι και χτυπησε με το κεφαλι.δεν εχω νιωσει πιο ασχημα στη ζωη μου.μου παγωσε το αιμα.η μικρη σπαραξε στο κλαμα.εκανε και εμετο.πηρα τη γιατρο και μου ειπε να περιμενω μιση με μια ωρα να δω τι θα γινει.αν ειναι ζαλισμενη κακοκεφη ζαβλακωμενη και γενικα αν κατι δεν μου παει καλα να φυγω για το παιδων.αφου εκλειγε κανα τεταρτο δεν ξεκολαγε απο πανω μου με το που την αφηνα πλανταζε.σιγα σιγα την ηρεμησα εκανε μπανιο κανονικα παιξαμε γελασαμε και την εβαλα για υπνο.ευτυχως ηταν μια χαρα.την κουναω καθε λιγο και λιγακι να δω αν ειναι οκ.μετα απο ολα αυτα βγηκα στο μπαλκονι να κανω ενα τσιγαρο με πηρε το παραπονο και εβαλα τα κλαματα.πως ειναι δυνατον να μου φυγει το παιδι απο τα χερια ρε γμτ.κι αν παθαινε κατι?ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.νιωθω ανευθυνη.το καιμενο λαχταρησε κι εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα.αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ κακια μανα.

ελινακι μου ηρεμησεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!σε ολες εχει συμβει να μας πεσει μην ανησυχεις θα υπαρξουν και οι τουμπες φυσιολογικο ειναι απλα δεν πρεπει να τα χανεις αλλα ν αντιδρασεις ηρεμα και να την κανεις να το ξεχασει...

εμενα σημερα επεσε με το κεφαλι και χτυπησε και ανοιξε το κεφαλι του και καναμε 3 ραμματα...αστα αλλα ευτυχως τον ηρεμησα γρηγορα και δεν θυμαται τπτ τωρα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...