Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λοιπον υπολογισε....

δωρο χριστουγεννων

δωρο πασχα

τον 1 μηνα που δινουν οταν παιρνεις την αδεια κυησεως

την αδεια που εχω τωρα

αυτα θυμαμαι τωρα....

ωπα.. περίμενε!

δώρο χριστουγέννων : δεν είναι ακόμα καιρός του - έχει δικαίωμα να στο δώσει τότε και μάλιστα δεδομένου οτι θα κάτσεις με το 6μηνο δεν θα είναι και ολόκληρο

δώρο Πάσχα : δεν σου έδωσε το Πάσχα που πέρασε?

δεν ειναι 1 μήνας... είναι οι μέρες που έχεις εργαστεί κατά την διάρκεια του μήνα.. π.χ. αν σταμάτησες 6 Ιουνίου σε πληρώνει μέχρι 6 Ιουνίου και σου συμπληρώνει το επίδομα από το ΙΚΑ μέχρι να συμπληρωθεί ένας μισθός όπως τον παίρνεις..

το ίδιο ισχύει και για την άδεια λοχείας

επίσης... σου πληρώνει 1 μήνα ετήσια άδεια + επίδομα αδείας... το ξέχασες το επίδομα? κατά την διάρκεια του εξάμηνου πληρώνεσαι αποκλειστικα΄και μόνο από τον ΟΑΕΔ και μετα΄σε ξαναπληρώνει στην άδεια θηλασμού που είναι 75 εργάσιμες μέρες / 3,5 μήνες...

αυτά

μάλλον σου χρωστάει περισσότερα και δεν το ξερες

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδες που στα λεω????

είδα! :|

κι εγω θα λειπω απο αυτο το καφεεεεεεεεεεεεεεεεε:(:(:(:(:(

θα κάνουμε τελεκόνφερενς....:cool:

λοιπον σας αφηνω γιατι θα κοιμηθω ορθια!!!!

φιλακια πολλα και καληνυχτα σας...

καληνύχτα!

U6Vip2.png

καλο βραδυ μικρουλα....

εσυ ελπιδακι τι θα κανεις???

θα παμε κι εμεις να ξεκουρασουμε τις κορμαρες μας....(αφου βεβαια εγω αρμεξω την αγελαδα)

ε ναι.. πήρα την δόση μου από εσάς σήμερα και ήρθα λίγο στα ίσια μου :D:D:D

καληνύχτα Χαπάκι.. καλό άρμεγμα :wink:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν θελω να σκεφτομαι τι λεφτα χανω...και γυρναει η ηλιθια η λογιστρια και μου λεει τωρα πρεπει να αγορασω ενα μηνα ενσημα,αν δεν συμφωνει ο εργοδοτης???

και της απανταω ξερεις ποσα εχω χασει απο τον εργοδοτη ολο αυτο το διαστημα ή νομιζεις οτι εχει να με πληρωνει αμα παω στη δουλεια???τα εχω παρει παρα πολυ

76IGp3.png

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωω γλωσσα δεν βαλατε μεσα φτου σας!!!μια μερα δεν μπορεσα και εγω κια γραψατε 4 σελιδες ξανα φτου σας!!!:tongue::tongue:

Γλυκουλααααααααααααααααααααααααααααααααα το νου σου μαρηηηηηηηηηηηηηηη καφε οπωσδηποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!:mad::mad:

τουλαχιστον το απολαυσες???:tongue::tongue::tongue:

Μαρηηηηηηηηη Γλωωσσου πως τα πετας ετσι με λες???

Ελιναααααααααααααα κρατα γερα!!

Χαπακι μου δεν πιστευω να του τα χαρισεις θα γινω εξαλλη τα εχεις δουλεψει κοριτσακι μου μιλησε του του κ@@@@@ζη!!!!:mad::mad:

Λοιπον καφε αμεσα γιατι θα σας δαγκωσω με ακουτε???

ουουουουουφ τα ειπα και εγω!!!

φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σιγα μην σας πετυχενα τετοια ωρα.!!!!!!!!!!λοιπον αφου ολες ειμαστε μεσα το αλλο σαββατο 5.00 στο ιδιο μερος?σας λεω απο τωρα οτι κυριακη δεν μπορω γιατι εχω νυφη και ουτε νωριτερα μπορω για να εχουμε χρονο να τα πουμε.αντε ειστε μεσα?μην ακουσω οχι σας εφαγα.

Διαφημίσεις

λοιπον να σας πω μια καλησπερα και μια καληνυχτα,αποψε μαλλον δεν θα μπω πιο αργα γιατι μαλλον θα δουμε ταινιουλα και ως συνηθως κατα τη διαρκεια θα παραδοθω στην αγκαλια του μορφεα....θα τα πουμε αυριο..

αααα,Αθηνουλα θα τα χασω δεν παιζει μια...παει για φουντο....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...