Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Τα μωράκια μου καλά είναι..... σχετικά...

Έχω άρρωστο τον μπέμπη.... αρρώστησα το καμάρι μου ούτε 2 μηνών δεν είναι...

Ίωση, Βροχιλίτιδα, ευτυχώς δεν έκανε πυρετό και γλυτώσαμε το νοσοκομείο, αλλά είμαστε με μάσκα και αναπνοές, ήταν που ήταν γκρινιάρης απόγινε το κακό....

Θα μας εξοντώσει αυτός σίγουρα...

Εμαλενάκι τα τεστ ωοριξίας εμένα με βοηθούσαν, για 3-4 μήνες τα είχα κάνει.... άλλο αν δεν είδαμε φως γιατί ήταν άλλο το πρόβλημά μας!!!!

Έβρασε η κατσαρόλα, πάω να βάλω τον μπέμπη μέσα..... χι χι χι...

Αναπνοές εννοείτε πάνω από τον ατμό!!!

:-(:-(:-(:-(:-( περαστικα Τζορτζινακι!!!!

Ποια απ'όλες τις διατριβές μου, διαβάζεις?

τι θεματακι εχεις Μπιφτεκακι μου????

δεν μπαινω στο παλιο και δεν το εχω δει!!!:-(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι κάνετε γλυκες μου????ακουω τα νεα σας...

Αθηνουλα τι κανει το μπεμπε????

εμμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

Καλα ειναι Χαπακι μου τωρα ειναι ησυχο!!!!

πες μα τα νεα σου πως εισαι?????ηρεμησες καθολου????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Χαπακιιιιι ουουουουουουουουουουουουουου!!!!

τι κανεις????:D

μια χαρα ειμαι....την κυριακη γυρισαμε απο το ταξιδι και δυο μερες τωρα προσπαθω να μπω στο ρυθμο της δουλειας

76IGp3.png

κι εγω μαζι σου εμαλενακι!!! προσεχουμε για να εχουμε και τον επομενο μηνα!!! χαχαχαχαχαχα

θα σας αναλυσω το σκεπτικο....δυο μερες προ του τεστ ειχα κανει τα δεοντα(χωρις ξυρισμα..) αρχισα την 13 τα τεστ....τζιφος ωορρηξια....ΑΡΑ δια της εις ατοπου καταληγω στα εξης....κι αν ειχα πριν πρεπει να εχω συλλαβει(χλωμο.) μετα δεν ειχα... αρα..χαχαχαχαχαχαχαχαχα

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...