Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σας πω τα νεα ο συζυξ βρηκε για το χειμωνα δουλεια...

2 φορες τη βδομαδα θα κραταει ενα φαγαδικο το βραδυ (η ιδεα βεβαια οτι θα λειπει ολη νυχτα με ξενερωνει,αλλα και τα λεφτακια απαραιτητα)

δεν πειράζει κοριτσάκι μου. κάντε λίγη υπομονή και μην απογοητεύεστε θα δεις θα έρθει και η πρωινή δουλίτσα και θα είναι και καλή. αρκεί να το πιστέψετε..

να σου πω.. τί έγινε τελικά με το 6μηνο? έβγαλες άκρη?

U6Vip2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μη μου πεις οτι σου ζήτησε να παντρετείτε??????????????????

τοοοοοοοοοοοοοοοοσο εξυπνη εισαι??????

αυτο μου το ζηταει διαρκως και αρνουμαι φυσικα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μονο εξυπνη?πανεξυπνη!!!κανονικα πρεπει να τον στειλεις απο κει που ηρθε αλλα επειδη εσυ εισαι καψουρα να τον τρεξεις πολυ πριν του κανεις τη χαρη.παντως να ξερεις οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.ξανα καληνυχτα θα κοιμηθω ορθια στο τελος.φιλακια

οτι θα φαει τρεξιμο ειναι σιγουρο οπως και οτι δεν αλλαζει ο ανθρωπος αλλα για το παιδι πρεπει να κανω υποχωρησεις και να δουμε τι γινεται...δεν εχω αποφασισει να μεινω μαζι του περιμενω τις εξελιξεις του και μετα θ αποφασισω.........

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν πειράζει κοριτσάκι μου. κάντε λίγη υπομονή και μην απογοητεύεστε θα δεις θα έρθει και η πρωινή δουλίτσα και θα είναι και καλή. αρκεί να το πιστέψετε..

να σου πω.. τί έγινε τελικά με το 6μηνο? έβγαλες άκρη?

ναι μου υπογραψε τα χαρτια...αλλα πηγα να τα καταθεσω και μου ειπαν απο τον οαεδ οτι πρεπει να παρω πρωτα την κανονικη αδεια και μετα το εξαμηνο,οποτε ενα μηνα πισω παμε χρηματικα...εντομεταξυ η λογιστρια για τα μπαζα τελειως σου λεω...δεν ηξερε να μου συμπληρωσει εκει που λεει για την ισοχρονη αδεια με το μειωμενο ωραριο...εκανε οτι δεν καταλαβαινε και δεν μου εγραψε τιποτα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τοοοοοοοοοοοοοοοοσο εξυπνη εισαι??????

αυτο μου το ζηταει διαρκως και αρνουμαι φυσικα!!!!

ε τότε τί? του κατσες? σου είπε να πας να μείνεις μαζί του γιατί θέλει να βλέπει το παιδί? θέλει να έρθει εκείνος? θέλει να πάρει το παιδί?

ε τί τώρα θα περιμένω μέχρι τον καφέ?

πες μας το θέμα να το μελετήσουμε και να σου δώσουμε έτοιμες απαντήσεις στον καφέ... α καλό ε?

U6Vip2.png

ε τότε τί? του κατσες? σου είπε να πας να μείνεις μαζί του γιατί θέλει να βλέπει το παιδί? θέλει να έρθει εκείνος? θέλει να πάρει το παιδί?

πες μας το θέμα να το μελετήσουμε και να σου δώσουμε έτοιμες απαντήσεις στον καφέ... α καλό ε?

ηρεμησε παιδι μου....πω..πω απο τα μουτρα την πηρες την κοπελα...θα μας πει τωρα γιατι εγω δεν θα ερθω για καφε

76IGp3.png

ναι μου υπογραψε τα χαρτια...αλλα πηγα να τα καταθεσω και μου ειπαν απο τον οαεδ οτι πρεπει να παρω πρωτα την κανονικη αδεια και μετα το εξαμηνο,οποτε ενα μηνα πισω παμε χρηματικα...εντομεταξυ η λογιστρια για τα μπαζα τελειως σου λεω...δεν ηξερε να μου συμπληρωσει εκει που λεει για την ισοχρονη αδεια με το μειωμενο ωραριο...εκανε οτι δεν καταλαβαινε και δεν μου εγραψε τιποτα...

πάλι καλά!

εγώ δεν την έχω πάρει αυτήν την άδεια. κανονίσαμε με το γραφείο όταν επιστρέψω αντί για 5 μέρες την εβδομάδα να δουλεύω 4 μέχρι να την εξαντλήσω. έχε υπόψη σου οτι η ισόχρονη άδεια είναι περίπου 75 εργάσιμες μέρες.. κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

το επιπεδο σου!!!!η πρωτη απαντηση ειναι η σωστη...οκ τωρα????:tongue:

γλυκουλα μην κανεις βιαστικες κινησεις....

δεν κανω καμμια κινηση θα περιμενω να δω τι θα κανει αυτος πρωτα και μετα θα αποφασισω....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

πάλι καλά!

εγώ δεν την έχω πάρει αυτήν την άδεια. κανονίσαμε με το γραφείο όταν επιστρέψω αντί για 5 μέρες την εβδομάδα να δουλεύω 4 μέχρι να την εξαντλήσω. έχε υπόψη σου οτι η ισόχρονη άδεια είναι περίπου 75 εργάσιμες μέρες.. κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

αυτος απο τον οαεδ μου ειπε οτι ειναι περιπου 3,5 μηνες...

καλα ας παρω το εξαμηνο και μετα θα σταματησω απο εκει,εχω σπαστει παρα πολυ..ασε που ξερω οτι απο δουλεια δεν παιζει τιποτα και δεν θελω να παρακαλω για τα λεφτα μου

αρκετα εχω χασει μεχρι τωρα

76IGp3.png

το επιπεδο σου!!!!η πρωτη απαντηση ειναι η σωστη...οκ τωρα????:tongue:

μαρρρρρήήήήήήήή? σκουφάκι φορέσατε? ή σε 9 μήνες θα αποκτήσει ο Ευθύμιος αδελφάκι? μόνο αυτό με απασχολεί κατά τ άλλα αν το ήθελες και γούσταρες και πέρασες καλά εγώ πάω πάσο. Αρκεί να μην επηρεάζει εσένα ψυχολογικά.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...