Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι δεν τον νοιαζει καθολου για μενα και προτιμαει τους υπολοιπους!!!!!

ποιααααααααα??????????;););)

όχι ρε συ μην το βλέπεις έτσι... το πρωί δεν σου κάνει χαρές?

εδώ κοιτάται που με πήρε στο ψιλό και η πιτσιρίκα... εεεεεπππππ!!!! για να σε δώ να επανέρχεσαι στην τάξη...

.........................

........................

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

κοριτσια χαρηκα πολυ που μαζευτικαμε αλλα πραγματικα κλεινουν τα ματια μου.δεν αντεχω ειμαι πτωμα.να παμε για καφε το αλλο σκ να τα πουμε κι απο κοντα.καληνυχτα σας!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια χαρηκα πολυ που μαζευτικαμε αλλα πραγματικα κλεινουν τα ματια μου.δεν αντεχω ειμαι πτωμα.να παμε για καφε το αλλο σκ να τα πουμε κι απο κοντα.καληνυχτα σας!!!!!!!!!!

καληνύχτα! καλή ξεκούραση!

U6Vip2.png

όχι ρε συ μην το βλέπεις έτσι... το πρωί δεν σου κάνει χαρές?

εδώ κοιτάται που με πήρε στο ψιλό και η πιτσιρίκα... εεεεεπππππ!!!! για να σε δώ να επανέρχεσαι στην τάξη...

.........................

........................

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μου κανει διαφορα και φαινεται να με ζηταει αλλα το απογευμα που λειπω δεν τον νοιαζει μια!!!!!γκρρρρρρρρρρρ

μια εξελιξη εγινε βρε κοριτσια αλλα σημαντικη και εχω μπερδευτει πολυ!!!!

εξυπνες ειστε φανταστειτε ποια αντε να δω ποια ειναι εξυπνη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσακι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ξεχασα να σας πω τα νεα ο συζυξ βρηκε για το χειμωνα δουλεια...

2 φορες τη βδομαδα θα κραταει ενα φαγαδικο το βραδυ (η ιδεα βεβαια οτι θα λειπει ολη νυχτα με ξενερωνει,αλλα και τα λεφτακια απαραιτητα)

76IGp3.png

μου κανει διαφορα και φαινεται να με ζηταει αλλα το απογευμα που λειπω δεν τον νοιαζει μια!!!!!γκρρρρρρρρρρρ

μια εξελιξη εγινε βρε κοριτσια αλλα σημαντικη και εχω μπερδευτει πολυ!!!!

εξυπνες ειστε φανταστειτε ποια αντε να δω ποια ειναι εξυπνη!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μη μου πεις οτι σου ζήτησε να παντρετείτε??????????????????

U6Vip2.png

μονο εξυπνη?πανεξυπνη!!!κανονικα πρεπει να τον στειλεις απο κει που ηρθε αλλα επειδη εσυ εισαι καψουρα να τον τρεξεις πολυ πριν του κανεις τη χαρη.παντως να ξερεις οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.ξανα καληνυχτα θα κοιμηθω ορθια στο τελος.φιλακια

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...