Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αντε να το κανονισουμε για να τα πουμε και απο κονταααααααααα!!!!

και εχω πολλα να σας πω και να μου πειτε γνωμες η μαλλον βρισιδι!!!!χιχιχιχιχι

ώπα? έχουμε εξελίξεις με το φλέγον θέμα?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε παιδια γυρισα σπιτι σημερα και η μαμα μου μου ειχε σιδερωσει ειχε απλωσει ενα πλυντηριο που ειχα βαλει ειχε και ετοιμο ζεστο νερο μου εφερε και μπιφτεκακια με ρυζι να φαμε κι αυριο.θυμηθικα τον παλιο καλο καιρο που εμενα με τους γονεις μου.ολα ετοιμα.ωραια χρονια.

τυχερουλαααααααααααααααα

76IGp3.png

κι εγω σημερα 2 πληντυρια ρουχα σιδερωσα...γκρρρρρ,δεν το αντεχω καθολου....

ασε αυτος ο νεροχυτης δεν προλαβαινω να τον αδειασω και σε 5' ειναι παλι γεματος...

και δεν μου φτανουν ολα αυτα εχω και το αρμεγμα...

καλα οι δουλειες στο σπιτι δεν τελειωνουν ποτε.τωρα οσο για το αρμεγμα...υπομονη και οσο αντεξεις.τουλαχιστον εχεις γαλα οπωτε οκ.

αααα ρεεε τα βλέπετε? έτσι είναι τα νιάτα!!!! :D

το πιτσιρίκι τί κάνει? πώς το φαίνεται που λείπει η μανούλα? τον προλαβαίνεις ξύπνιο?

οχι δεν τον προλαβαινω ξυπνιο δυστυχως!!!!

δεν του φαινεται πως λειπω γιατι υπαρχουν και οι υπολοιποι και καλυπτουν το κενο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κι εγω σημερα 2 πληντυρια ρουχα σιδερωσα...γκρρρρρ,δεν το αντεχω καθολου....

ασε αυτος ο νεροχυτης δεν προλαβαινω να τον αδειασω και σε 5' ειναι παλι γεματος...

και δεν μου φτανουν ολα αυτα εχω και το αρμεγμα...

πω πω αυτό το άρμεγμα... ρε κορίτσια αν σας πώ οτι μου λείπει θα σας πω ψέματα.

για την πιπα η γιατην ειρηνη?

εσύ τι λες?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

πω πω αυτό το άρμεγμα... ρε κορίτσια αν σας πώ οτι μου λείπει θα σας πω ψέματα.

εσύ τι λες?

οτι θα μου μιλησεις για τις αρετες της ειρηνης και για το ποσο συμαντικη ειναι για την ανθρωποτητα.εξαλου ειναι γνωστε ςοι φιλοσοφικες σου αναζητησεις.!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

οτι θα μου μιλησεις για τις αρετες της ειρηνης και για το ποσο συμαντικη ειναι για την ανθρωποτητα.εξαλου ειναι γνωστε ςοι φιλοσοφικες σου αναζητησεις.!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol: φυσικά!

U6Vip2.png

καλα οι δουλειες στο σπιτι δεν τελειωνουν ποτε.τωρα οσο για το αρμεγμα...υπομονη και οσο αντεξεις.τουλαχιστον εχεις γαλα οπωτε οκ.

ναι εχω ακομα κι εχω βαλει και μερικα σακουλακια στην καταψυξη...

και τωρα που το θυμηθηκα...οταν εβγαζες το γαλα απο την καταψυξη ηταν λιγο πιο κιτρινο απ'οτι κανονικα?

βεβαια δεν ξερω για ποσο θα εχω γιατι δεν τηρω ιδιαιτερα το προγραμμα του να βγαζω ανα 3ωρο

76IGp3.png

κάτι είναι κι αυτό!

ναι αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι δεν τον νοιαζει καθολου για μενα και προτιμαει τους υπολοιπους!!!!!

μου την άναψες τώρα :lol::lol::lol::lol:

ποιααααααααα??????????;););)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι εχω ακομα κι εχω βαλει και μερικα σακουλακια στην καταψυξη...

και τωρα που το θυμηθηκα...οταν εβγαζες το γαλα απο την καταψυξη ηταν λιγο πιο κιτρινο απ'οτι κανονικα?

βεβαια δεν ξερω για ποσο θα εχω γιατι δεν τηρω ιδιαιτερα το προγραμμα του να βγαζω ανα 3ωρο

πανω πανω ειναι κιτρινο γιατι χωριζει το λιπος.μολις το ζεστανεις στρωνει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...