Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

συμφωνω ελινακι μου αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν γινετε να μην δουλευουμε και οι δυο ...

κι εγω αν ειχα επιλογη θα καθομουν να μεγαλωσω τα παιδια μου

αστα να πανε.να δω τι αλλο θα κανω στη ζωη μου για την που@@@@@@να την αναγκη.εγω τουλαχιστον εχω την .....πολυτελεια του part time

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την γλυκουλα μας...τι κανεις?????

μια χαρα ειμαστε λιγο κουρασμενη αλλα οκ...

να τη και η αλλη εργαζομενη!!!μπραβο ρε κοριτσια που μαζευτικαμε.πολυ μου λειψατε.τον καφε ποτε θα τον πίουμε?

οι εργαζομενες μανες μαζευτηκαν!!!χιχιχι...ελα ντε ποτε θα παμε για καφε???το επομενο σκ?θελετε???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μια χαρα ειμαστε λιγο κουρασμενη αλλα οκ...

οι εργαζομενες μανες μαζευτηκαν!!!χιχιχι...ελα ντε ποτε θα παμε για καφε???το επομενο σκ?θελετε???

θελουμε.

να τη και η αλλη εργαζομενη!!!μπραβο ρε κοριτσια που μαζευτικαμε.πολυ μου λειψατε.τον καφε ποτε θα τον πίουμε?

επιτηδες το λες συνεχεια επειδη ειμαι μακρυα και δεν μπορω να ερθω ε?

76IGp3.png

οσο για το σπιτι ελπιδακι μου την ιδια απορια εχω με σενα...συνεχεια ειναι μπου@@@λο

καλά άσε με μικρόβιο είναι αυτό δεν φεύγει έτσι εύκολα!

παντως από τοτε που γεννησα ενα πραγμα καταλαβα.δουλεια και παιδι μαζι δεν πανε.το παιδι θελει τη μανα του.ΤΕΛΟΣ.μακαρι να υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα να κατσουμε στα αυγα μας να τα μεγαλωσουμε οπως πρεπει.εγω προσπαθω να περναω μαζι της οσο χρονο μπορω.θελω να την εχω συνεχεια κοντα μου.δεν φανταζεστε ποσο μου λειπει η μυρωδια της.τωρα οσο για το σπιτι...ας πιασει και λιγη σκονη δεν πειραζει.τις στιγμες με την κορη μου δεν τις αλλαζω με τιποτα.

μα τί νομίζεις με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι ειμαι συνέχεια? πέρα από το μαγείρεμα που πρέπει να γίνει ό,τι κάνω το κάνω 1 - 1:30 ώρα που κοιμάται το πρωί, 2 ώρες που κοιμάται το μεσημέρι και μετα΄τις 9.30 το βράδυ με ρυθμούς Βέγγου.. γι αυτό πέφτω ξερή η έρημη... και τώρα κοίταξα να ξεπετάξω το σίδερο και να μαζέψω νεροχύτη πριν μπω.. τα υπόλοιπα να πάνε στα κομμάτια.. έχει και ο άντρας μου άδεια από σήμερα... ένα πλύσιμο αυτήν την εβδομάδα τίποτα άλλο... άααααμα πια

να μαι και εγω!!!

τι κανετε?επιτελους ανθρωποι στο καφε μας!!!!

μικρουλίνα μου? τί κάνεις? :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αστα να πανε.να δω τι αλλο θα κανω στη ζωη μου για την που@@@@@@να την αναγκη.εγω τουλαχιστον εχω την .....πολυτελεια του part time

κι εγω μαλλον θα διαλεξω την πολυτελεια να δουλευω μονο το καλοκαιρι και το χειμωνα να απολαμβανω τον μουργακο μου...μεχρι ομως τοτε εχω καιρο να σκεφτω τι θα κανω

76IGp3.png

καλά άσε με μικρόβιο είναι αυτό δεν φεύγει έτσι εύκολα!

μα τί νομίζεις με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι ειμαι συνέχεια? πέρα από το μαγείρεμα που πρέπει να γίνει ό,τι κάνω το κάνω 1 - 1:30 ώρα που κοιμάται το πρωί, 2 ώρες που κοιμάται το μεσημέρι και μετα΄τις 9.30 το βράδυ με ρυθμούς Βέγγου.. γι αυτό πέφτω ξερή η έρημη... και τώρα κοίταξα να ξεπετάξω το σίδερο και να μαζέψω νεροχύτη πριν μπω.. τα υπόλοιπα να πάνε στα κομμάτια.. έχει και ο άντρας μου άδεια από σήμερα... ένα πλύσιμο αυτήν την εβδομάδα τίποτα άλλο... άααααμα πια

μικρουλίνα μου? τί κάνεις? :D

μια χαρα ειμαι...κουρασμενη κλασσικα αλλα αντεχω ακομα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ρε παιδια γυρισα σπιτι σημερα και η μαμα μου μου ειχε σιδερωσει ειχε απλωσει ενα πλυντηριο που ειχα βαλει ειχε και ετοιμο ζεστο νερο μου εφερε και μπιφτεκακια με ρυζι να φαμε κι αυριο.θυμηθικα τον παλιο καλο καιρο που εμενα με τους γονεις μου.ολα ετοιμα.ωραια χρονια.

κι εγω σημερα 2 πληντυρια ρουχα σιδερωσα...γκρρρρρ,δεν το αντεχω καθολου....

ασε αυτος ο νεροχυτης δεν προλαβαινω να τον αδειασω και σε 5' ειναι παλι γεματος...

και δεν μου φτανουν ολα αυτα εχω και το αρμεγμα...

76IGp3.png

μια χαρα ειμαι...κουρασμενη κλασσικα αλλα αντεχω ακομα!!!

αααα ρεεε τα βλέπετε? έτσι είναι τα νιάτα!!!! :D

το πιτσιρίκι τί κάνει? πώς το φαίνεται που λείπει η μανούλα? τον προλαβαίνεις ξύπνιο?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...