Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εχθες και σημερα ειχα πολυ δουλεια.εφερα τη μαμα μου να κραταει το παιδι και τις 2 μερες το αφησα μεσημερι και γυρισα βραδυ που ειναι κοιμισμενο.περιτο να σου πω ποσες τυψεις εχω.κατα τα αλλα καλα.ηθελα να σε παρω να δω τι κανεις και δεν προλαβαινω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχθες και σημερα ειχα πολυ δουλεια.εφερα τη μαμα μου να κραταει το παιδι και τις 2 μερες το αφησα μεσημερι και γυρισα βραδυ που ειναι κοιμισμενο.περιτο να σου πω ποσες τυψεις εχω.κατα τα αλλα καλα.ηθελα να σε παρω να δω τι κανεις και δεν προλαβαινω.

σε πιστεύω! κι εγώ δεν ξέρω τί έχω πάθει. έχω την αίσθηση οτι δεν μου φτάνει η μέρα από τότε που άλλαξε η ώρα. σηκώνομαι το πρωί και σέρνομαι, συνεχώς κάτι κάνω και συνεχώς μπο... ελο το αισθάνομαι το σπίτι... το πώς καταφέρνω δε κάθε βράδυ να ξαπλώνω και το σπίτι να είναι μαζεμένο και το πρωί που σηκώνομαι να γίνεται κακός χαμός δεν το ξέρω.

Την Κυριακή ήμουν γραμματέας στις εκλογές. Άφησα το παιδί μου κοιμισμένο και εννοείται οτι το βρήκα και κοιμισμένο και την άλλη μέρα ούτε που το ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν κομματόπουλος... ξέρεις.. προβα τζενεράλε για την δουλειά σε 2 μήνες

U6Vip2.png

αστα να πανε.οταν δουλευεις δεν σε φτανει το 24ωρο.τι να πρωτοκανεις.γμτ εμενα ελειπε και ο ανδρας μου για δουλεια και το καιμενο εχασε τη μπαλα.γυρνουσαν με τη μανα μου τα δωματια και ολο γκρινιαζε.εψαχνε να μας βρει.και εφτασαν οι μεγαλες δυναμεις...ο πατερας μου που την αρχισε στα τραγουδια και τους χορους και απο το πολυ γλεντι τεζα το παιδι.πτωμα!!!!!!!!!!!!ουτε κουραγιο να κλαψει δεν ειχε!!!!!!!να δεις χαρες που μου εκανε το πρωι που με εβλεπε.τι φταινε ρε γμτ κι αυτα τα καιμενα?

Διαφημίσεις

καλως την.ευτυχως που ηρθες γιατι μονη μου με την ελπιδα φοβαμαι!!!!!εχει γινει πολυ εκδηλωτικη και πλεον δεν κραταει ουτε τα προσχηματα!!!!!!

τί να πώ ρε γμτ μου? όλα τα θηλαστικά σ αυτον τον έρμο τον πλανήτη με το που γεννάνε έχουν τα παιδιά κολλημένα κυριολεκτικά πάνω τους. τώρα γιατί εμείς πρέπει να το βάλουμε να κοιμηθεί χώρια, να του αλλάξουμε δωμάτιο, να το μάθουμε να είναι ανεξάρτητο.... εεε αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα!!!! δεν νιώθεις την ανάγκη να την έχεις συνέχεια δίπλα σου? κι εκείνη το ίδιο? άσε με Ελίνα άσε με όσο σκέφτομαι οτι σε δύο μήνες θα την βλέπω με ωράριο και τα ΣΚ ψυχοπλακώνομαι!!!!! και όσο σκέφτομαι οτι θα επιστρέψω σε αυτό το κ@λογραφείο ψυχοπλακώνομαι 2 φορές!!! φτου ρε πούτη μου και δεν βρίσκεται ένας θείος από την Αμέρικα να τα τινάξει να μας αφήσει παραδάκι.....

U6Vip2.png

γεια σας τσουπρες...τι μου καμνετε?

Χαπάκι? τί κάνεις μικρούλι? τί κάνει ο μουργάκος?

καλως την.ευτυχως που ηρθες γιατι μονη μου με την ελπιδα φοβαμαι!!!!!εχει γινει πολυ εκδηλωτικη και πλεον δεν κραταει ουτε τα προσχηματα!!!!!!

ενώ εσύ....:rolleyes:

λοιπόν τώρα που ήρθε το Χαπάκι και δεν είσαι μόνη σου πετάγομαι για ένα γρήγορο τσιγαράκι γιατί για να είμαι πιστή στο ραντεβού μου χαρμάνιασα... έρχομαι μην φύγετε 5 λεπτούλια

U6Vip2.png

μην φοβασαι καλε ειναι καλη η ελπιδα μας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

οσο για αυτο που λετε,εγω ειμαι ολη μερα μαζι του και παλι αν γινοτανε θα τον ειχα 24 ωρες το 24ωρο αγκαλια...με εχει τρελλανει ο μουργακος τωρα αρχισε και τα τσαλιμακια και με κανει να λιωνω...θελω να τον σφιγγω στην αγκαλια μου και να μην τον αποχωριστο δευτερολεπτο...και φυσικα δεν θελω να φτασει η στιγμη να παω στη δουλεια...

οσο για το σπιτι ελπιδακι μου την ιδια απορια εχω με σενα...συνεχεια ειναι μπου@@@λο

76IGp3.png

παντως από τοτε που γεννησα ενα πραγμα καταλαβα.δουλεια και παιδι μαζι δεν πανε.το παιδι θελει τη μανα του.ΤΕΛΟΣ.μακαρι να υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα να κατσουμε στα αυγα μας να τα μεγαλωσουμε οπως πρεπει.εγω προσπαθω να περναω μαζι της οσο χρονο μπορω.θελω να την εχω συνεχεια κοντα μου.δεν φανταζεστε ποσο μου λειπει η μυρωδια της.τωρα οσο για το σπιτι...ας πιασει και λιγη σκονη δεν πειραζει.τις στιγμες με την κορη μου δεν τις αλλαζω με τιποτα.

συμφωνω ελινακι μου αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν γινετε να μην δουλευουμε και οι δυο ...

κι εγω αν ειχα επιλογη θα καθομουν να μεγαλωσω τα παιδια μου

76IGp3.png

να μαι και εγω!!!

τι κανετε?επιτελους ανθρωποι στο καφε μας!!!!

να τη και η αλλη εργαζομενη!!!μπραβο ρε κοριτσια που μαζευτικαμε.πολυ μου λειψατε.τον καφε ποτε θα τον πίουμε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...