Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπερααααααααααα....απ'οτι βλεπω δεν ειναι καμια εδω...παλι μονη μου θα μιλαω αλλα δεν πειραζει...

εμεις ειμαστε μια χαρα...ο μουργακος καποιες φορες λιγο γκρινιαρης αλλα θα στρωσει που θα παει...

εγω τα εχω φτυσει...και οτι και να κανω το σπιτι μου ειναι αχουρι και τα νευρα μου τσανταλια...μ'αρεσει θελω να πλυνω και κουρτινες και να ετοιμασω το σπιτι για τις γιορτες τρομαρα μου,εδω δεν προλαβαινω τα βασικα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εμαθα κανονιζεται καφε !!!!!!!!!!!δεν πιστευω να με ξεχασετε??????????

πού είσαι εσύ βρε ψυχή?????? και βέβαια όχι!

καλησπερααααααααααα....απ'οτι βλεπω δεν ειναι καμια εδω...παλι μονη μου θα μιλαω αλλα δεν πειραζει...

εμεις ειμαστε μια χαρα...ο μουργακος καποιες φορες λιγο γκρινιαρης αλλα θα στρωσει που θα παει...

εγω τα εχω φτυσει...και οτι και να κανω το σπιτι μου ειναι αχουρι και τα νευρα μου τσανταλια...μ'αρεσει θελω να πλυνω και κουρτινες και να ετοιμασω το σπιτι για τις γιορτες τρομαρα μου,εδω δεν προλαβαινω τα βασικα....

αα έτσι ε? :-D:grin::-D:grin:

θυμάσαι που στα λεγα? Χαπακι σου έλεγα δεν θα είναι πάντα όπως τώρα που κοιμάται συνέχεια.....:rolleyes:

welcome to the club μικρή! κουράγιο, υπομονή και παροπίδες χρειάζεται τώρα αυτή η περίοδος θα στρώσει πάλι.

U6Vip2.png

κι εμενα μου λειπετε.ρε ελπιδακι επειδη δεν βλεπω να τα λεμε απο δω ολο λεω να σε παρω κι ολο μπλεκω με κατι.παντως να ξερετε σας αγαπωωωωωωωω!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...