Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για να γελασουμε ακου και το καλυτερο.η βαφτιση εγινε στο μικρολιμανο το μαγαζι ηταν κοντα στην εκκλησια.ο πατερας μου και ο πεθερος μου αποφασησαν να πανε στο μαγαζι με τα ποδια γιατι ειχε ωραια βραδυα.φτασαμε λοιπον εμεις στο μαγαζι περιμεναμε περιμεναμε...πουθενα οι μπαμπαδες.απο τα πολλα τους περνει ο ανδρας μου τηλ.εδω ειμαστε του λεει εσεις ποτε θα ερθετε?:confused::confused::confused:τι ειχε γινει.2 μαγαζια πριν το δικο μας ειχανβαφτιση.τουε ρωτησε ο μετρ αν ειναι για τη βαφτιση ειπαν ναι μπηκαν στο μαγαζι και εκατσαν:lol::lol::lol: το οτι εμεις ειχαμε τραπεζιγια 15 ατομα και το μαγαζι που εκατσαν ηταν ολο κλεισμενο και στολισμενο δεν τους εκανε καμια εντυπωση!!!!!ουτε το οτι το μαγαζι ειχε αλλοονομα ουτε το οτι δεν γνωριζαν κανεναν:lol::lol::lol:!τελικα εφυγαν και ηρθαν.εκει που εκατσαν εντο μεταξυ ειχανανοιξει και ενα μπουκαλι νερο και ειπιαν γιατι διψασαν!!ρομπα γιναμε παλι.

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

μ εκανες και γελασα!!!!χιχιχιχιχι...ακου πηγαν αλλου!!!!!

διψασαν οι ανθρωποι απο το περπατημα τι να μην πιουν κατι???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλα δεν παιζονται!!!!!!!!!οι δυο τους ειναι απιστευτοι.το τι μ@@@@@ες κανουνε δεν λεγετε.δεν ειχαμε πολυ κοσμο.ουτε 50 δεν ειμασταν καιμετα στο τραπεζι 15.εκει που ητανστο προαυλιο της εκκλησιας ολοι μαζεμενοι πεταει ο πατερας μου μπροστα στον κοσμο που δεν ηταν καλεσμενος.τελικα το τραπεζι που ειναι?

Διαφημίσεις

ρε συ το ανοιγει και δεν ξερει τι λεει.μετα του τα λεμε και λεει ελα μωρε τι πειραζει δεν εγινε και τιποτα!!!!ο πεθερος ειναι χειροτερος!!!!!! εσυ τι εκανες με τη δουλεια?χαλια απο οτι διαβασα.για καφε ποτε θα παμε?

κατα τ αλλα μια χαρα...με τον μικρο κυριως ασχολουμαι και σκεφτομαι τα γενεθλια του που ερχονται και την γιορτη του και τα οργανωνω στο μυαλο μου...χιχιχι...

εσυ τι αλλα???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

απο αυριο αρχιζω τις αλλαγες.μας εφεραν πολυ ωραια πραγματακια αλλα σχεδον ολα ειναι μικρα.θα τις τα παρω μεγαλυτερα για μετα.επεισης απο αυριο αλλαζουμε ασανσερ και για τρεις μερες θα παιξει πολυ σκαλα.μενω στον τριτο.

Διαφημίσεις

α εχεις αλλαγες ε???εμενα ευτυχως με ειχαν ρωτησει και δεν αλλαξα κανενα!!!!

καλο ειναι αυτο θα κανεις και γυμναστικη και θα αδυνατισεις κιολας σκεψου και τα θετικα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κι εμενα οσοι με ρωτησαν μου εφεραν σωστα νουμερα.οι υπολοιποι εφεραν μικρα.δηλαδη οι ανθρωποι σωστα τα εφεραν αλλα εμενα το παιδακι μου ειναι μεγαλυτερο.τωρα φοραμε 12 μηνων.τα 6 μηνων δεν της χορανε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...