Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατιουσκα μου τι κανετε?

η νεραιδουλα σου?

Καλα ειμαστε κοριτσακι μου!!!Μεγαλωνουμε και δεν παιρνω χαμπαρι πως περνα ο καιρος!!!!

Αχ....η νεραιδουλα μου!!!Ειναι μια τρελα!!Την εχω λιωσει στα φιλια!!!:tongue:

Σας αφηνω κι εγω τωρα γιατι κουτουλαω.........φιλακια πολλα!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

θα τα πω μονη μου!!!!!ολα ηταν μια χαρα.το παιδι εκλαιγε απο την αρχη της βαφτισης μεχρι που πηγαμε στο μαγαζι!!!!!!!βαλαντωσε.κατα τα αλλα ολα πηγαν ρολοι.τα λουλουδια στην κολυμπιθρα σουπερ τα γλυκα...μιαμιιιιι!ημουνα λιγο στην τσιτα λογο του μωρου αλλα τελος καλο ολα καλα.η μ@@@@@κια για μια ακομα φορα εγινε με τους παπαδες ο θεος να τους κανει.οτανεκλεισα την ημερ. ζητησαν 30 ευρω.μετα ηπαν οτι θελουν απο τους κουμπαρους 100 για την βαφτιση και οτι θελουμε για το ναο:twisted: δινει η κουμπαρα 150.φωναζει εμας για να υπογραψουμε μας δινει καιενα παπυρο δωρο λεει απο το ναοτον ευχαριστησαμε παμε να φυγουμε και μας λεει ο τυπος..εεεε πριν αρχισει το μυστηριο δοστε οτι θελετε για το εκκλησιοσημο:roll::roll::roll::roll:. οταν τελειωσαμε και μαζευαμε βγηκε ο παπας και μας την ειπε γιατι η μαμα μου πηγε μεσα και αφησε MONO το τονισε MONO 3 μπουμπουνιερες και μονο 3 γλυκακια:twisted:.ειναι τυχερος που εγω δεν τον ακουσα γιατι χαιρεταγα αλλιως θα τα ακουγε.και ερωτω.αυτο ειναι ιερος ναος η επιχειριση?εγω νομιζω οτι ειναι επιχειριση και οπως ολες οι επιχειρισεις εχει σκοπο το κερδος.γιατι να μην υπαρχεικαι πολιτικη βαφτιση?οσο για τους κουμπαρους στη βαφτιση ηταν καλεσμενοι.στο σπιτι δεν ηταν.

θα τα πω μονη μου!!!!!ολα ηταν μια χαρα.το παιδι εκλαιγε απο την αρχη της βαφτισης μεχρι που πηγαμε στο μαγαζι!!!!!!!βαλαντωσε.κατα τα αλλα ολα πηγαν ρολοι.τα λουλουδια στην κολυμπιθρα σουπερ τα γλυκα...μιαμιιιιι!ημουνα λιγο στην τσιτα λογο του μωρου αλλα τελος καλο ολα καλα.η μ@@@@@κια για μια ακομα φορα εγινε με τους παπαδες ο θεος να τους κανει.οτανεκλεισα την ημερ. ζητησαν 30 ευρω.μετα ηπαν οτι θελουν απο τους κουμπαρους 100 για την βαφτιση και οτι θελουμε για το ναο:twisted: δινει η κουμπαρα 150.φωναζει εμας για να υπογραψουμε μας δινει καιενα παπυρο δωρο λεει απο το ναοτον ευχαριστησαμε παμε να φυγουμε και μας λεει ο τυπος..εεεε πριν αρχισει το μυστηριο δοστε οτι θελετε για το εκκλησιοσημο:roll::roll::roll::roll:. οταν τελειωσαμε και μαζευαμε βγηκε ο παπας και μας την ειπε γιατι η μαμα μου πηγε μεσα και αφησε MONO το τονισε MONO 3 μπουμπουνιερες και μονο 3 γλυκακια:twisted:.ειναι τυχερος που εγω δεν τον ακουσα γιατι χαιρεταγα αλλιως θα τα ακουγε.και ερωτω.αυτο ειναι ιερος ναος η επιχειριση?εγω νομιζω οτι ειναι επιχειριση και οπως ολες οι επιχειρισεις εχει σκοπο το κερδος.γιατι να μην υπαρχεικαι πολιτικη βαφτιση?οσο για τους κουμπαρους στη βαφτιση ηταν καλεσμενοι.στο σπιτι δεν ηταν.

Eλινάκι να σας ζήσει το όνομα...το πιο σημαντικό είναι όπως έγραψες ότι όλα πήγαν μια χαρά... στα άλλα μην δίνεις σημασία... απλά για να ξερεις, μπορεί κάποιος να μην επιλέξει τη βάπτιση αλλά να κάνει μια ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο...

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

δεν το ηξερα αυτο.απλη ονομασια στο ληξιαρχειο εεε?μα να σου πω αυτο χρειαζεται.εγω ειμαι πιο χριστιανοι απο αυτους.παντως ρε γαμωτο καθε φορα που πρεπει να ερθω σε επαφη με εκκλησια η παπα για μυστηριο η αγιασμο το εχω μετανιωσει.

γειαααααααααα σας!!!τι κανετε???

ελινακι μου συμφωνω απολυτα για τους βλακες τους παπαδες μερικοι ειναι πολυ αγιογδητες!!!παντως ξεχνα τα ασχημα και κρατα τα θετικα και οτι ολα τα αλλα πηγαν τελεια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

δεν φανταζομουν οτι θα παρνεγε το παιδι τετοια ταλαιπωρια.μολις κοιμηθικε στο μαγαζι και καταφερα να κανω ενα τσιγαρο και να πιω λιγο κρασι μου εφυγαν ολα.μετα πεταγα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...