Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορει να τον πειραζει και το γαλα....παρατηρησε το και πες το στον παιδιατρο να σου πει...

ναι μιλησα και δεν θελει να μου βαλει ασφαλεια γιατι δεν τα βγαζει περα και της ειπα οτι ψαχνω για κατι αλλο και φευγω αν και θα της κανω χουνερια απο εδω και περα με την ωρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

το γαλα το δικο μου?αφου μονο δικο μου πινει καλε....

να σου πω καλυτερα ειναι να δουλευεις με ξενους και οχι με φιλους ή συγγενεις...

ετσι δεν υπαρχει θεμα εκμεταλευσης

ειναι καλυτερα να βρεις κατι αλλο

76IGp3.png

Καλημέρα....! Είδα το "κορίτσια από τα παλιά" και δεν άντεξα.... Πάει καιρός βέβαια... είναι καμιά εδώ;

Εεεεε δεν το πιστευωωωω!!!!!!!!!Λιβακι μουυυυ!!!!!!!

Καλως ηλθες!!!! Και εγω εχω χαθει,γιατι οπως θα δεις και το τικερακι μου εχω μια νεραιδουλα σχεδον 2 μηνων!!!!

Παρα πολυ χαιρομαι που ειδα μυνηματακι σου!!!!Πραγματικα πολλες φορες σε σκεφτομουν και σε συζητουσαμε και με την τιτη,τι να κανεις αραγε!!!

Απ οτι διαβαζω,σκεφτεσαι για δευτερο!!!!!Αντε κοριτσακι μου με το καλο να ειναι!!!!

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Να μην χαθουμε τωρα...εε!!!

Φιλακια πολλα!!!!

Φιλακια σε οοολα τα κοριτσακια εδω μεσα!!!Οποτε βρισκω λιγο χρονο σας διαβαζω,αλλα ο χρονος μου ειναι καπως!!!Εχω ξεκινησει και την δουλεια.....αφηστε τα!!!!Παντως ειμαστε μια χαρα!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

το γαλα το δικο μου?αφου μονο δικο μου πινει καλε....

να σου πω καλυτερα ειναι να δουλευεις με ξενους και οχι με φιλους ή συγγενεις...

ετσι δεν υπαρχει θεμα εκμεταλευσης

ειναι καλυτερα να βρεις κατι αλλο

αχ ναι τι λεω???η κουραση με εχει δυαλυσει μου φαινεται....

προσεχε τι τρως τοτε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

κι εμενα ξυπνησε με γκρινια απο το πρωι...

ασε που παλι σημερα μου εκανε πολλες γουλιες,σκεφτομαι μηπως τον πειραζει ακτι που τρωω και μην το κανει αυτο...

αμα στο κανει και αυριο τη δευτερα να παρεις τον παιδιατρο!δεν νομιζω φταιει κατι που τρως αν και θα σου προτεινα να τον παρεις αυριο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλο βραδυ γλυκουλα...

Αθηνουλα μου φτανουν οι δουλειες,ηρεμησε λιγακι...

οσο για τον παιδιατρο το συζητησαμε μου ειπε να κανουμε υπομονη μεχρι να μπουν οι στερεες τροφες και να προσπαθω να μην τον ξαπλωνω αμεσως

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...