Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον αγαπητες εγκυες και μη..με την ευκαιρια ης επανασυνδεσης μας θελω να σας πω οτι πιο πολυ μου λειψατε εσεις παρα τα τεστ..ΠΡΟΣ αποδειξη σταματησα τα τεστ εγκυμοσυνης!!!!τι χαρα εχει ενα τεστ αν δεν σε βριζουν οι φιλες σου????????????

2011.png

πλακα εχει να το κανεις!!!!!!!!!!!

εσυ απλα καθεσαι!!:D:D:D

και ΑΝ λεω ΑΝ καθοτι δεν ειναι του χειρουργικου ο συζυγος...εκει που καθεσαι βρεθεις χωρις βασικα ανατομικα μερη?????????????????:rolleyes::rolleyes:

2011.png

Διαφημίσεις

Λοιπον αγαπητες εγκυες και μη..με την ευκαιρια ης επανασυνδεσης μας θελω να σας πω οτι πιο πολυ μου λειψατε εσεις παρα τα τεστ..ΠΡΟΣ αποδειξη σταματησα τα τεστ εγκυμοσυνης!!!!τι χαρα εχει ενα τεστ αν δεν σε βριζουν οι φιλες σου????????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τεστ ωορρηξιας...55 ευρω

τεστ εγκυμοσυνης...25 ευρω

να σε βριζουν οι φιλες σου....ανεκτίμητο!! :lol:

5NEXp2.png

τεστ ωορρηξιας...55 ευρω

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!εγω δε καθοτι τσιγγουνα(διοτι την ειχα ψιλιαστει )δεν το εκανα ολες τις μερες....)χαχαχαχαχαχαχαχα

2011.png

:D:D:D:D:D ετσι μπραβο τωρα μιλας σωστα!!

και ΑΝ λεω ΑΝ καθοτι δεν ειναι του χειρουργικου ο συζυγος...εκει που καθεσαι βρεθεις χωρις βασικα ανατομικα μερη?????????????????:rolleyes::rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: κοιτα εμενα για την ωρα μου κανει μονο ποδια και δεν εχουμε θεμα!!!

Το αλλο το κανω μονη μου ακομη!!:tongue:

Λες μετα που δεν θα μπορω να εχουμε απωλειες????:-(:sad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τεστ ωορρηξιας...55 ευρω

Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :lol::lol::lol:

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!εγω δε καθοτι τσιγγουνα(διοτι την ειχα ψιλιαστει )δεν το εκανα ολες τις μερες....)χαχαχαχαχαχαχαχα

Σκρουτζακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τα μωράκια μου καλά είναι..... σχετικά...

Έχω άρρωστο τον μπέμπη.... αρρώστησα το καμάρι μου ούτε 2 μηνών δεν είναι...

Ίωση, Βροχιλίτιδα, ευτυχώς δεν έκανε πυρετό και γλυτώσαμε το νοσοκομείο, αλλά είμαστε με μάσκα και αναπνοές, ήταν που ήταν γκρινιάρης απόγινε το κακό....

Θα μας εξοντώσει αυτός σίγουρα...

Εμαλενάκι τα τεστ ωοριξίας εμένα με βοηθούσαν, για 3-4 μήνες τα είχα κάνει.... άλλο αν δεν είδαμε φως γιατί ήταν άλλο το πρόβλημά μας!!!!

Έβρασε η κατσαρόλα, πάω να βάλω τον μπέμπη μέσα..... χι χι χι...

Αναπνοές εννοείτε πάνω από τον ατμό!!!

lRZRp3.png

ΣΟΥΡΓΕΛΟ εγω?????με προσβαλετε αγαπητη Ναντια...και διαβαζω και ενα θεμα σας στο αλλο φορουμ!!με προσηλωση......:tongue::tongue:
Ποια απ'όλες τις διατριβές μου, διαβάζεις?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...