Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Σωστό αυτό. Θα το κοιτάξω !

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαρή γιατι δεν μας οργανώνεις εσύ πάλι? έχεις τα περισσότερα τηλέφωνα, είσαι πιο έξυπνη, πιο καλή σε αυτά, έχεις περισσότερη υπομονή από μένα, σε ξέρουν περισσότερο, σε θαυμάζουν, σε αγαπάνε ενώ εμένα? εγώ άντε να πάρω την Ελίνα, εσένα και την Λία.. άντε και την Γλυκούλα μέσω φορουμ αφού δεν έχω τηλ..... εεε Αθηνούλα? θα μας οργανώσεις?

ασε μαρηηηηηηηηηηηηηη το γλειψιμο πειτε μου το που και εγω θα βγαλω ανακοινωση εντατσει????

ενω εσενα δεν σε αγαπαμε????αντε μου φαινεται θελεις να στο λεμε συνεχεια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν φαντάζομαι να εννοείς την κόρη μου????? Εμείς κυρία μου έχουμε ανατροφή το οτι χαμογελάσαμε στον γιο σου είναι μόνο και μόνο επειδή η μάνα μας μας έμαθε να είμαστε ευγενικές, διαφορετικά ναααα κι εμάς!!!!

Άλλωστε είμαστε τόσο κούκλες που έτσι να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας νααααα άντρες!!!!! άσε που η σημαία του γαμπρού μας εμάς είναι τόόόόόόόόόόσο μεγάλη.. μ! να μάθεις!

Καληνύχτα! εε πόσο θα κάτσουμε κι εμείς? μονες μας δεν έχει πλάκα

χαχαχαχαχαχαχαχααχα οργιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

εγω παντως δεν ειπα τιποτα για το γαμπρο σου εντατσει????

οντως ποσο θα κατσουμε???εγω νυσταζωωωωωωωωωωω τοση ωρα και καθομαι για σας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασε μαρηηηηηηηηηηηηηη το γλειψιμο πειτε μου το που και εγω θα βγαλω ανακοινωση εντατσει????

ενω εσενα δεν σε αγαπαμε????αντε μου φαινεται θελεις να στο λεμε συνεχεια!!

καλά διάβασε το τελευταίο ποστ μου και μου λες μετά πόσο μ αγαπάς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

χαχαχαχαχαχαχαχααχα οργιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

εγω παντως δεν ειπα τιποτα για το γαμπρο σου εντατσει????

οντως ποσο θα κατσουμε???εγω νυσταζωωωωωωωωωωω τοση ωρα και καθομαι για σας!!!

:lol::lol::lol::lol: αυτό σου έλειπε.. σαπούνι στο στοματάκι σου....

πάντως τον γιο σου τον θέλω για μένα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε για νάνι μωρό μου. έχουμε βράδια μπροστά μας τα λέμε μπόλικα.. καλή ξεκούραση και μάκια. αύριο θα έχουμε και νέα της Ελίνας..

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: αυτό σου έλειπε.. σαπούνι στο στοματάκι σου....

πάντως τον γιο σου τον θέλω για μένα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε για νάνι μωρό μου. έχουμε βράδια μπροστά μας τα λέμε μπόλικα.. καλή ξεκούραση και μάκια. αύριο θα έχουμε και νέα της Ελίνας..

Εισαι πολυ μεγαλη δεν μας κανεις εχουμε το πιπινακι μας δεν ειμαστε για τη μασελα σου!!!:tongue::tongue:

Καληνυχτα κοριτσακι μου θα τ απουμε αυριο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ γιατι δεν ειστε εδω?εγω που θα πω τον πονο μου?σε λιγο ειναι η βαφτιση μου εχουν κουβαληθει κατοι κουμπαροι αποτη θεσσαλονικη ακαλεστοι με 2 παιδακια τερατακια τα οποια η μανα τους δεν τα μαζευει.:evil: ειχα μπει για μπανιοχτυπαειτο κουδουνι και τσουπ!!!!!!δεν τους περιμεναμε.δεν μας το ειχαν πει.απλα ηρθαν.ποτε θα ετοιμαστω ποτε θα βαφτω μου εχουν ξεσικωσει και το παιδι.ασε που ο αντωνης τρεχει για το φωτογραφο και για κατι αλλες δουλειες εξω και ειμαι μονη.τα νευρα μουουουουουουουυοουουουοου:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αχ γιατι δεν ειστε εδω?εγω που θα πω τον πονο μου?σε λιγο ειναι η βαφτιση μου εχουν κουβαληθει κατοι κουμπαροι αποτη θεσσαλονικη ακαλεστοι με 2 παιδακια τερατακια τα οποια η μανα τους δεν τα μαζευει.:evil: ειχα μπει για μπανιοχτυπαειτο κουδουνι και τσουπ!!!!!!δεν τους περιμεναμε.δεν μας το ειχαν πει.απλα ηρθαν.ποτε θα ετοιμαστω ποτε θα βαφτω μου εχουν ξεσικωσει και το παιδι.ασε που ο αντωνης τρεχει για το φωτογραφο και για κατι αλλες δουλειες εξω και ειμαι μονη.τα νευρα μουουουουουουουυοουουουοου:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:shock::shock::shock: πλάκα κάνεις!!! ω ρε να χαρώ φιλότιμο!!!!!

ελπίζω να σου πήγαν οι ετοιμασίες καλά βρε κοριτσάκι μου.. τι να πώ?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...