Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

οοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι τρελλη????ειναι λυσσαραααααααααααααα!!!:tongue::tongue:

ναι μαρή γιατί νομίζεις ο δικός σου γιος θα την γλιτώσει!!!!!! θα τον ρουφήξω να πάρω όλη την μωρουδίλα του :lol::lol::lol::lol:

θα πάρω και την Λία τηλ να κανονίσω έχω πεθυμήσει να ρουφήξω και τον γαμπρό μου - την έχασα τούτη πάλι.

οχι μη μου το χαλατε τωρα!!!περιμενω σαν τρελλη να παμε παλι μονες για καφε!!!

αληθεια για ποτε λετε????

πότε θες?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι τρελλη????ειναι λυσσαραααααααααααααα!!!:tongue::tongue:

μπαααααααααααααααα!!!!την εμπιστευομαι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι μαρή γιατί νομίζεις ο δικός σου γιος θα την γλιτώσει!!!!!! θα τον ρουφήξω να πάρω όλη την μωρουδίλα του :lol::lol::lol::lol:

θα πάρω και την Λία τηλ να κανονίσω έχω πεθυμήσει να ρουφήξω και τον γαμπρό μου - την έχασα τούτη πάλι.

πότε θες?

καλε οποτε θετε πειτε μου και εγω θα ερθω!!!!

απαπαπαπαπαπααπαπαπα θα φροντισω να τον κρατησω μακρια σου γιατι ειμαστε κουκλοι και πολυ γκονομενοι και σε φοβαμαι!!για να μην πω και το αλλο..................................:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οτσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην πεις μετα ααααααααααχχχχχχχχχχχχχ μου τα λεγες Αθηνουλα αλλα εγω δεν σε ακουσα!!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και πολύ καλά κάνεις αγαπητή μου γλυκούλα γιατί κάτι τέτοιους κούκλους εγώ τους προσέχω... :lol:

η κόρη μου είναι λογοδοσμένη και δεν ξενοκοιτάζει εγώ όμως τους χαζεύω όλους τους μικρούς "γκόμενους".. χιχιχιχι

U6Vip2.png

απαπαπαπαπαπααπαπαπα θα φροντισω να τον κρατησω μακρια σου γιατι ειμαστε κουκλοι και πολυ γκονομενοι και σε φοβαμαι!!για να μην πω και το αλλο..................................:tongue:

θα κατσουμε κοντα εμεις αλλα μακρυα της ωατε να προστατευτουμε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και πολύ καλά κάνεις αγαπητή μου γλυκούλα γιατί κάτι τέτοιους κούκλους εγώ τους προσέχω... :lol:

η κόρη μου είναι λογοδοσμένη και δεν ξενοκοιτάζει εγώ όμως τους χαζεύω όλους τους μικρούς "γκόμενους".. χιχιχιχι

και πολυ καλα κανεις!!!αν δεις κατι καλο δεν γινεται να μην το κοιταξεις!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν ντρέπεσαι μαρήήήήή φτου σου. τί ναι αυτά που λες... ξανα φτου

αλλά ένα σου λέω... ξανασκέψου το να ρθεις σπίτι μου.. γιατί άπαξ και έρθεις... ήρθες (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν - που έλεγε νωρίτερα και μια φιλενάδα :lol::lol::lol:)

U6Vip2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και ο δικος μου λογοδοσμενος ειναι αλλα αλλες μας κοιταζανε σαν ξερολουκουμα!!!!:tongue:

ψιιιιιιιιιιιιιιτττττττττττττ κοπελια που να μας δεις οταν εχουμε σηκωσει και σημαια!!:cool::cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

δεν ντρέπεσαι μαρήήήήή φτου σου. τί ναι αυτά που λες... ξανα φτου

αλλά ένα σου λέω... ξανασκέψου το να ρθεις σπίτι μου.. γιατί άπαξ και έρθεις... ήρθες (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν - που έλεγε νωρίτερα και μια φιλενάδα :lol::lol::lol:)

αρχισα να το σκεφτομαι κιολας!!!!σε φοβαμαι!!!:twisted:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαρή γιατι δεν μας οργανώνεις εσύ πάλι? έχεις τα περισσότερα τηλέφωνα, είσαι πιο έξυπνη, πιο καλή σε αυτά, έχεις περισσότερη υπομονή από μένα, σε ξέρουν περισσότερο, σε θαυμάζουν, σε αγαπάνε ενώ εμένα? εγώ άντε να πάρω την Ελίνα, εσένα και την Λία.. άντε και την Γλυκούλα μέσω φορουμ αφού δεν έχω τηλ..... εεε Αθηνούλα? θα μας οργανώσεις?

U6Vip2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και ο δικος μου λογοδοσμενος ειναι αλλα αλλες μας κοιταζανε σαν ξερολουκουμα!!!!:tongue:

ψιιιιιιιιιιιιιιτττττττττττττ κοπελια που να μας δεις οταν εχουμε σηκωσει και σημαια!!:cool::cool:

δεν φαντάζομαι να εννοείς την κόρη μου????? Εμείς κυρία μου έχουμε ανατροφή το οτι χαμογελάσαμε στον γιο σου είναι μόνο και μόνο επειδή η μάνα μας μας έμαθε να είμαστε ευγενικές, διαφορετικά ναααα κι εμάς!!!!

Άλλωστε είμαστε τόσο κούκλες που έτσι να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας νααααα άντρες!!!!! άσε που η σημαία του γαμπρού μας εμάς είναι τόόόόόόόόόόσο μεγάλη.. μ! να μάθεις!

σας αφηνω ομως τωρα γιατι ειναι αργα και κουτουλαω...

καληνυχτα σας και φρονιμα!!!!

Καληνύχτα! εε πόσο θα κάτσουμε κι εμείς? μονες μας δεν έχει πλάκα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...