Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να δούμε!

άσχετο .. ρε κορίτσια σας κολάει καθόλου το παρεντς?

ενώ άλλα sites μπαίνω μια χαρά το παρεντς έχει αρχίσει και τρώει απίστευτα κολλήματα. τώρα κατά τύχη είμαι μέσα τόση ώρα.

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....και εμενα με πεταξε και τωρα ξαναμπηκα παλι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μπααααααα δεν παιζει εκανα και τεστακι ετσι για να μου φυγει αν και ο μπαμπας ειναι σιγουρος γιατι φοβομαστε για τους γνωστους λογους!!(γιου νοου)

σχεδον καθε μερα το λεω ειμαι λιγο τ....α!!!;)

να μαθω και εγωωωωωω??????

ποιοι γνωστοι λογοι?????αν θελεις μου λες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

για να δούμε!

άσχετο .. ρε κορίτσια σας κολάει καθόλου το παρεντς?

ενώ άλλα sites μπαίνω μια χαρά το παρεντς έχει αρχίσει και τρώει απίστευτα κολλήματα. τώρα κατά τύχη είμαι μέσα τόση ώρα.

και εμενα το κανει και με πεταει εξω και μου διαγραφη και τα μηνυματα που γραφω!!!:confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οντως!!!εχει τα δυο κατω και τα δυο πανω...κουνελακι κανονικο!!!χιχιχι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: να ζαγκώσω λίγο μαγουλάκι??? ε? ε?

μπααααααα δεν παιζει εκανα και τεστακι ετσι για να μου φυγει αν και ο μπαμπας ειναι σιγουρος γιατι φοβομαστε για τους γνωστους λογους!!(γιου νοου)

σχεδον καθε μερα το λεω ειμαι λιγο τ....α!!!;)

μμμ λίγο.. τούρτα?

λίγο τσίτα?

λίγο τυρόπιττα?

λίγο τσατσάρα?

:rolleyes: είναι αργά και δεν το πιάνω.....

δεν φαντάζομαι να εννοείς.. λίγο τατάνα:oops::oops::oops: ε?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....και εμενα με πεταξε και τωρα ξαναμπηκα παλι...
και εμενα το κανει και με πεταει εξω και μου διαγραφη και τα μηνυματα που γραφω!!!:confused::confused:

μάλλον γίναμε πολλές και θέλει αναβάθμιση το σύστημα :lol:

U6Vip2.png

αθηνα θα συμφωνησω με την γλωσσου!!!μηπως εχεις κανει κατι και εχεις μπεμπε και τσαμπα περιμενεις περιοδο????

οοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαστε σιγουροι και εκανα και τεστακι λεμε!!

να μαθω και εγωωωωωω??????

ποιοι γνωστοι λογοι?????αν θελεις μου λες!!!

δεν θελω να μεινω τωρα γιατι πιστευω οτι δεν θα προχωρησει με τιποτα!!

εχω θεμα με το ζαχαρο οπως εχουμε πει πρεπει να ξεκινησω διατροφη γυμναστηριο και να παρω και το χαπακι μου και το οκ φυσικα απο 2 γιατρους!!!αυταααααααααααααααααααααα

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: να ζαγκώσω λίγο μαγουλάκι??? ε? ε?

μμμ λίγο.. τούρτα?

λίγο τσίτα?

λίγο τυρόπιττα?

λίγο τσατσάρα?

:rolleyes: είναι αργά και δεν το πιάνω.....

δεν φαντάζομαι να εννοείς.. λίγο τατάνα:oops::oops::oops: ε?[/quote

δεν τα πιανεις δεν τα πιανεις αλλα στο τελος τα πιανεις τα πουλακια...............στον αερα!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαστε σιγουροι και εκανα και τεστακι λεμε!!

δεν θελω να μεινω τωρα γιατι πιστευω οτι δεν θα προχωρησει με τιποτα!!

εχω θεμα με το ζαχαρο οπως εχουμε πει πρεπει να ξεκινησω διατροφη γυμναστηριο και να παρω και το χαπακι μου και το οκ φυσικα απο 2 γιατρους!!!αυταααααααααααααααααααααα

αααα δεν το θυμομουν!!!τοτε να περιμενεις και να κανεις αυτο που πρεπει αθηνουλα μου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

σου επιτρεπω να κανεις οτι θελεις!!!:P:p:p

αλήθειααααα???????? πότε? πότε? πότε?

για να δούμε θα βοηθήσουν οι συνθήκες να καταφέρουμε να συναντηθούμε πάλι αλλά αυτή τη φορά με τα μπεμπέ μας?

U6Vip2.png

σου επιτρεπω να κανεις οτι θελεις!!!:P:p:p

οοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι τρελλη????ειναι λυσσαραααααααααααααα!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

για να δούμε θα βοηθήσουν οι συνθήκες να καταφέρουμε να συναντηθούμε πάλι αλλά αυτή τη φορά με τα μπεμπέ μας?

οχι μη μου το χαλατε τωρα!!!περιμενω σαν τρελλη να παμε παλι μονες για καφε!!!

αληθεια για ποτε λετε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι αντε να το κανονισουμε!!!μου λειψατε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...