Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλά ρε κ@λόπαιδα ένα μήνυμα δεν μπορούσατε να στείλετε? φτου σας!

εισαι εισαι εισαι!!!:tongue::tongue:

καλα μαρηηηηηηηηηηηηη να μυρισουμε τα νυχια μας οτι εισαι ξυπνια???εεεεεεεε??????εσυ μας εγραψες οτι κοιμασαι νωρις!!!

ασε που σε φωναζουμε τοση ωραααααααααααααααααααα ωχουουουουουουυουουουουουουουουου γκρινιαρααααααα!!!:tongue::tongue::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλωσσου πως τα παει η μικρη μονη στο δωματιο?το συνηθισε?

τωώώώώώ΄ρα? ουουου μια χαρά είναι! της αρέσει πάρα πολύ. την αμολάω και στην μοκέτα και αλονίζει... σήμερα... σηκώθηκε μόνη της. στηρήχτηκε πάνω μου και ωωωωπππππ άφησε το χέρι και έμεινε για 2-3 δευτερόλεπτα στον αέρα μόνη της.. μετά έσκασε με τον κ@λο κάτω και με κοίταζε :lol:

δυνατές στιγμές!!! εκείνη την στιγμή πρέπει να είχα σταματήσει να αναπνέω. Γούρλωσα μάτια και σταμάτησα να αναπνέω.

U6Vip2.png

εισαι εισαι εισαι!!!:tongue::tongue:

καλα μαρηηηηηηηηηηηηη να μυρισουμε τα νυχια μας οτι εισαι ξυπνια???εεεεεεεε??????εσυ μας εγραψες οτι κοιμασαι νωρις!!!

ασε που σε φωναζουμε τοση ωραααααααααααααααααααα ωχουουουουουουυουουουουουουουουου γκρινιαρααααααα!!!:tongue::tongue::mrgreen:

εεεε σήμερα δεν νυστάζω. κοιμήθηκα το μεσημέρι. :tongue:

ναι ναι γκρινιάρα γκρινιάρα αλλά όχι πες μου μπορείς χωρίς εμένα? πες μου πες μου!:mrgreen:

U6Vip2.png

αυτες ειναι χευροτερες!!!!

αν εξαιρεσεις οτι ειμαι κουρασμενη κατα τ αλλα καλα...

γι αυτο λενε με φιλο και συγγενη δεν κανουμε δουλεια!!!μου πηρε καιρο αλλα το καταλαβα και δεν το ξανα κανω!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ενώ εγώ πάλι 23 χρονών μπουμπούκι???? :rolleyes: γριέντζω!!! :mrgreen:

είδες? σε άκουσα και ήρθα!

έχω νεροχύτη να μαζέψω που έχει πέσει χειροβομβίδα και σίδερο και βαριέμαι να τα κάνω!

αντε @$$@#$$@ ευχη σου εδωσα που θα με πεις και γριεντζω χαμενο!!!:tongue::tongue:ααααααααα και δεν σου μιλαω για 2 λεπτα για το γριεντζω!!!

σου χω χαλάσει χατήρι ποτέ??? :-D

έχεις κι εσύ ένα μικρούλι κουνελάκι διάβασα ε? ααααχ τί ωραία!!!! λογικά πρέπει να έχει ηρεμήσει λίγο και από γκρίνια?

οοοοοοοοοοοοσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ποτε ποτε ποτε!!!ναι εχω ενα φοβερο κουνελακι που ολη μερα γελαει και εχει ηρεμησει και τρωει και το φαγητο του και εγω ειμαι ηρεμη και χαρουμενη και μου δινει και πολλα φιλακια και κοιμαται και χωρις κουνημα το βραδυ και ναι ναι ναι ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!:-D:grin:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τωώώώώώ΄ρα? ουουου μια χαρά είναι! της αρέσει πάρα πολύ. την αμολάω και στην μοκέτα και αλονίζει... σήμερα... σηκώθηκε μόνη της. στηρήχτηκε πάνω μου και ωωωωπππππ άφησε το χέρι και έμεινε για 2-3 δευτερόλεπτα στον αέρα μόνη της.. μετά έσκασε με τον κ@λο κάτω και με κοίταζε :lol:

δυνατές στιγμές!!! εκείνη την στιγμή πρέπει να είχα σταματήσει να αναπνέω. Γούρλωσα μάτια και σταμάτησα να αναπνέω.

ναι μωρε ειναι τρομερα...αντε καλο περπατημα!!!

εμενα περπαταει για λιγο μονος του και μετα με θελει για σιγουρια να τον κραταω...

ειναι διαβολακια!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γι αυτο λενε με φιλο και συγγενη δεν κανουμε δουλεια!!!μου πηρε καιρο αλλα το καταλαβα και δεν το ξανα κανω!!!

αντε @$$@#$$@ ευχη σου εδωσα που θα με πεις και γριεντζω χαμενο!!!:tongue::tongue:ααααααααα και δεν σου μιλαω για 2 λεπτα για το γριεντζω!!!

οοοοοοοοοοοοσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ποτε ποτε ποτε!!!ναι εχω ενα φοβερο κουνελακι που ολη μερα γελαει και εχει ηρεμησει και τρωει και το φαγητο του και εγω ειμαι ηρεμη και χαρουμενη και μου δινει και πολλα φιλακια και κοιμαται και χωρις κουνημα το βραδυ και ναι ναι ναι ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!:-D:grin:

αχου το μωρε!!!!αντε το νεο μας κουνελακι ηρθε...

ημαστε ολες χαζομαμαδες μου φαινεται....χιχιχι...

αλλα αφου ειναι ΤΕΛΕΙΑ τα μικρα μας τι να κανουμε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:-D:grin::-D και ο δικος μου σημερα πανω στο κρεβατι βεβαια μπουσουλησε περισσοτερο και σηκωθηκε 3 φορες μονος του για να πιασει το τηλεκοντρολ!!!!ειχε πολυ γελιο τουρλωσε και ποπακι και γελαγε που σταθηκε ορθιος!!!

εεεε σήμερα δεν νυστάζω. κοιμήθηκα το μεσημέρι. :tongue:

ναι ναι γκρινιάρα γκρινιάρα αλλά όχι πες μου μπορείς χωρίς εμένα? πες μου πες μου!:mrgreen:

οχι δεν μπορω!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ετεροχρονισμένη ευχη... @#$!@$#!@#$ λίγο πριν μπω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

είδες που σου λεγα? τον φουκαριάρη τα δόντια τον τυρρανούσανε! και όχι όχι δεν το πιστέυω οτι είσαι ερωτευμένη και κουκουβάγια... :lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

ναι μωρε ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!

το πολυ δηλαδη πως ειναι????

ναι το κουνελακι μου ειναι φοβερο βεβαια ακομη δεν φαινονται αλλα εγω τα πιανω και ειναι και πολυ κοφτερα ρε κοριτσια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ετεροχρονισμένη ευχη... @#$!@$#!@#$ λίγο πριν μπω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

είδες που σου λεγα? τον φουκαριάρη τα δόντια τον τυρρανούσανε! και όχι όχι δεν το πιστέυω οτι είσαι ερωτευμένη και κουκουβάγια... :lol::lol::lol::lol:

απο το πολυ το αθλημα εσυ θα ξαναφουσκωσεις!!!!το βλεπω εγω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ναι μωρε ειναι τρομερα...αντε καλο περπατημα!!!

εμενα περπαταει για λιγο μονος του και μετα με θελει για σιγουρια να τον κραταω...

ειναι διαβολακια!!

εεε λίγο η σιγουριά λίγο το νάζι... το σκατούλι...

... τα σκασμένα είναι τόσο αξιαγάπητα που από τώρα μας κάνουν ό,τι θέλουν..

έέέέέτσιιιιιιιιι!!!!!!! σωστά τα λες! :wink::mrgreen:

:-D:grin::-D και ο δικος μου σημερα πανω στο κρεβατι βεβαια μπουσουλησε περισσοτερο και σηκωθηκε 3 φορες μονος του για να πιασει το τηλεκοντρολ!!!!ειχε πολυ γελιο τουρλωσε και ποπακι και γελαγε που σταθηκε ορθιος!!!

οχι δεν μπορω!!!!:tongue:

αγαπούλα μου.. μαρή πώς θα θελα να έιμαι από μια πλευρα΄να τον δω ......

ούτω εγώ μπολώ! :tongue:

U6Vip2.png

είδες που σου λεγα? τον φουκαριάρη τα δόντια τον τυρρανούσανε! και όχι όχι δεν το πιστέυω οτι είσαι ερωτευμένη και κουκουβάγια... :lol::lol::lol::lol:[/quote

μμμμμμμμμμμμ τι μας λες???πηγαινε και για δευτερο γυρο!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι μωρε το κακομοιρο τωρα παλι στα επομενα που νομιζω οτι ερχονται ολη μερα τα δαχτυλακια του μεσα ειναι!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι μωρε ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!

το πολυ δηλαδη πως ειναι????

ναι το κουνελακι μου ειναι φοβερο βεβαια ακομη δεν φαινονται αλλα εγω τα πιανω και ειναι και πολυ κοφτερα ρε κοριτσια!!!

χεχε και που να τα νιωθες και στις θηλές σου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααα δεν σας είπα, σας είπα? στέρεψα :(

απο το πολυ το αθλημα εσυ θα ξαναφουσκωσεις!!!!το βλεπω εγω!!!

μπααα, προσέχω. Μέχρι τον Μάρτη δεν μου επιτρέπει ο γιατρός

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...