Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου γλυκες!

Η Λιβι ειναι απο τις ποοοοοοοοολυ παλιες του καφε "θελω να μεινω εγκυος" και ειναι λογικο να μη τη θυμαστε!

Μπορει να μη γραφω ομως σας παρακολουθω!Τα βραδακια δυσκολευομαι να μπαινω....γιατι κοιμαμαι με τις κοτες!!(για να μη πω...ΠΡΙΝ τις κοτες!!)

Να ειστε ολες καλα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα λιβακι!!!Οσες δουλευουν εχουν ξυπνησει(οπως εγω πχ)Οσες ειναι σπιτι με τα μωρακια τους μπορει να τα εχουν αγκαλιτσα και να χουζουρευουν(κι εγω θελωωω μπουααααα)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι ρε γμτ..... Που είναι η χουζουρίτσα μου....; Τεσπα. Ας μην παραπονιέμαι... Τώρα γύρισα στη δουλειά.... ΕLάκι μου, σου είπα ότι άρχισα να σκέφτομαι το 2ο; Εδώ και μήνες δηλαδή...

DAarp3.png YiDCp3.png

Δε χρειαζοταν να μου το πεις....εδω εγω σκεφτομαι το τριτο!!!(και ειδικα απο τοτε που γυρισα στη δουλεια ακομα πιο εντονα!!)χαχαχαχαχαχ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!! Όχι βρε συ....! Με παρεξήγησες...! Σοβαρά το σκέφτομαι... Θα ήθελα τρία παιδάκια και ίσως να είναι καλλίτερα να μην έχουν πολλή μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους δεδομένου και του ότι δεν είμαι και καμιά μπεμπέκα.... Τα έκλεισα τα 31 τον Σεπτέμβρη... Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρία διότι, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, η πράξη διαφέρει.... Ίδωμεν.

Αλήθεια τώρα σκέφτεσαι για τρίτο;;

DAarp3.png YiDCp3.png

Σωπα κοπελιαααααααααααααααα κι εμεις δηλαδη που κλεισαμε τα 33 τι να πουμε;;;

αααααααα δε θελω τετοια!!!

Σοβαροτατα!!Απλα οχι ακομα....επισης....προς το παρον το σκεφτομαι ΜΟΝΟ εγω(ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν! ) :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

προς το παρον το σκεφτομαι ΜΟΝΟ εγω(ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν! ) :) :) :) :)

Στον μπαμπά αναφέρεσαι;; Αυτό δεν είναι δύσκολο... Πες του "Αγάπη μου, κάνε ότι κάνεις όταν βλέπεις ποδόσφαιρο. Μην σκέφτεσαι! Αφέσου!" :lol:

Ο δικός μου θέλει πάντως και λέμε να βάλουμε μπροστά όπου να'ναι.

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον θα ετοιμάζεσαι με φούρια ε?

Ήθελα να σε πάρω τηλ γμτ, έμπλεξα και πέρασε η ώρα.

Με τις καλύτερες ευχές μου αύριο η βάφτιση της κορούλας σου, μην έχεις άγχος όλα θα πάνε σούπερ. Περιμένω με αγωνία να μας πεις τις εντυπώσεις σου και πάνω απ όλα πώς ήταν η μικρούλα σου (αν και περιμένω να είναι κιουρία σαν την μάνα της :wink:)

Καλά να περάσετε!!! :-D

Πολλά φιλάκια!:-D

U6Vip2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου γλυκες!

Η Λιβι ειναι απο τις ποοοοοοοοολυ παλιες του καφε "θελω να μεινω εγκυος" και ειναι λογικο να μη τη θυμαστε!

Μπορει να μη γραφω ομως σας παρακολουθω!Τα βραδακια δυσκολευομαι να μπαινω....γιατι κοιμαμαι με τις κοτες!!(για να μη πω...ΠΡΙΝ τις κοτες!!)

Να ειστε ολες καλα!!!

Αλοχα κοριτσακι!!!εγω παντως σας θυμαμαι και τις δυο!!!;);)

επισης καιρο εχει να φανει η Μακ!!

εγω παλι τα πρωινα δυσκολευομαι να μπω γιατι εχω τον μικρο κολλημενο επανω μου και οπως βλεπεις εξακολουθω να ειμαι βαδυνη!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!! Όχι βρε συ....! Με παρεξήγησες...! Σοβαρά το σκέφτομαι... Θα ήθελα τρία παιδάκια και ίσως να είναι καλλίτερα να μην έχουν πολλή μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους δεδομένου και του ότι δεν είμαι και καμιά μπεμπέκα.... Τα έκλεισα τα 31 τον Σεπτέμβρη... Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρία διότι, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, η πράξη διαφέρει.... Ίδωμεν.

Αλήθεια τώρα σκέφτεσαι για τρίτο;;

:shock::shock::shock::shock: μιλαμε εχω σοκαρισει εκλεισες τα 31????πλακα μας κανεις Λιβακι νομιζω!!!τι να πω και εγω που εκλεισα τα 34???:tongue::mrgreen:

Σωπα κοπελιαααααααααααααααα κι εμεις δηλαδη που κλεισαμε τα 33 τι να πουμε;;;

αααααααα δε θελω τετοια!!!

Σοβαροτατα!!Απλα οχι ακομα....επισης....προς το παρον το σκεφτομαι ΜΟΝΟ εγω(ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν! ) :) :) :) :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...