Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που σαι συ ρε Λιβακι;;;Τι κανει η κορακλα σου;;Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!Σπανια μπαινω πια σε αυτο το θεμα..αλλα...μολις ειδα το μηνυμα σου δε μπορεσα να αντισταθω!Καλα ειμαστε κοριτσι μου δοξα το θεο!Ποσο ειναι τωρα η μικρη σου;Τη βαφτισατε;;Γυρισες δουλεια;;Πες μας τα νεα σου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Η μικρή μου είναι 13 μηνών και τη βαφτίσαμε τον Μάιο. Γύρισα στη δουλειά προχθές και είπα να μπω να πω ένα γειά (αν και τις τελευταίες φορές που είχα μπει πριν γεννήσω σκεφτόμουν ότι μάλλον δεν θα ξαναέμπαινα αλλά η νοσταλγία για την παρέα σας με ξανάφερε....). Πολύ μου λείψατε βρε!!

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ σώβρακο βρε παιδάκι μου...! :lol::lol::lol: Και φαντάζομαι ότι σε έχουν και στα ώπα-ώπα οι άντρες σου, ε;; Γιατί εμένα η κόρη μου με έχει χε...... Με τον πατέρα της έχει ΕΡΩΤΑ!!! Εμένα ούτε να με φτύσει....! :P

DAarp3.png YiDCp3.png

ωπα!!!τι βλεπουν τα πανεμορφα εξωτικα καστανα ματια μου?λιβανι και ελκαρακι!!!!!!μαυρη πετρα ριξατε ρε κοριτσια.πολυ χαρηκα που σας ειδα.αντε να μη χαθουμε παλι!!!!!!!!!!!

Καλημέρα....! Είδα το "κορίτσια από τα παλιά" και δεν άντεξα.... Πάει καιρός βέβαια... είναι καμιά εδώ;

Τζα!!!! :D:D:D:D:D τα βραδάκια όλο και κάποια θα πετυχεις! να έρχεσαι να έρχεσαι... να πώ την αμαρτία μου δεν σε θυμάμαι :oops: - θυμάμαι το ψευδώνυμο, θυμάμαι το αβαταρ αλλά εσένα τί και πώς όχι :oops::oops::oops::oops:

Που σαι συ ρε Λιβακι;;;Τι κανει η κορακλα σου;;Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!Σπανια μπαινω πια σε αυτο το θεμα..αλλα...μολις ειδα το μηνυμα σου δε μπορεσα να αντισταθω!Καλα ειμαστε κοριτσι μου δοξα το θεο!Ποσο ειναι τωρα η μικρη σου;Τη βαφτισατε;;Γυρισες δουλεια;;Πες μας τα νεα σου!

τα βραδάκια έχει θέμα.. .μπαίνε μπαίνε!!!!! ;)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τί έγινε βρε κορίτσια? άλλαξε η ώρα και βαρέσαμε διάλυση? να σας πώ κι εγώ μια από τα ιδια είμαι. Πάει η ώρα 9 και λέω άντε να πάει τουλάχιστον 10.30 να την πέσω γιατί από από τις 9 δεν λέει, ξεφτύλα πια.

U6Vip2.png

εγω θα πω τα νεα κι ας μιλαω μονη μου...

χθες πηγαμε παιδιατρο ο μπεμπουκος εφτασε 5900 και 60,5 σε υψος....

ειμαι πολυ χαρουμενη που μονο με το δικο μου γαλα καατφερνουμε να παρουμε κιλακια....

κατ'αλλα εχει μια ψιλογκρινια αυτες τις μερες η οποια δεν ξερω που οφειλεται,αλλα θα τη βρω τη λυση

76IGp3.png

:shock::shock::shock: καλε τι βλεπω εμφανιστηκαν τα χαμενα μας κοριτσακια???

Τι κανετε??πως ειναι τα μωρακια σας???ελπιζω να σας ξαναδουμε!!

Νενουκα μου τι κανεις???

Μαρηηηηηηηηηη Γλωσσου μας φτασατε μπραβο στο κοριτσακι μας!θα φατε και γιαουρτακι και ζυμαρικα εεεε???αντε καλη αρχη!!!

Ελινααααααααααα ουουουυουου τι κανεις????

Χαπακι μου μεγαλωσε το ζουζουνακι εεεεε???

Ρε κοριτσια και εγω κομματια ειμαι το ιδιο και τωρα αλλα ειπα να μπω μπας και πετυχω καμια μεσα γιατι το διαλυσαμε το καφε μας???

Λοιπον εμεις βγαλαμε και 2ο δοντακι!!εχω 1 κουνελακι!!:D:D

ελπιζω να τα πουμε αυριο φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...