Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

250?απο οτι θυμαμαι δενειναι καν κοντα σου.δηλαδη αν ειναι να πληρωνεις για τα λεωφορια σου να πιεις κι ενα καφε πανε τα λεφτα.κατσε σπιτι σου καλυτερα.ρε γμτ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.σκεψου να μην ηταν και φιλη σου.ΧΑΠΑΚΙ εφτασε η βαφτιση!!!και φτιαχνει και ο καιρος.το σαββατο θα εχει 23 βαθμους!!!!!δεν θα μου πουντιασει το παιδακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλο μηνα και απο εμενα.....

πού έχεις χαθεί εσύ μαρή? πέρνα να πιούμε κανα καφεδάκι.

να μαι...τι κανετε???δεν σε προλαβα αδυνατη εεε???????

λοιπον σημερα πηγα πρωτη μερα στην δουλεια και γυρισα με απιστευτα νευραααααααααα.....

πρωτον μου μειωνει τα χρηματα και πλεον θα μου δινει 250

δευτερον ενω ειχαμε συμφωνησει για 4 ωρες την ημερα τωρα μου ειπε για δυο!!!!σημερα ας πουμε πηγα στις 6 και εφυγα 9...

και δεν ξερω αν θα μου βαλει ενσημα και ποσα...

ειμαι να σκασω γιατι ειναι και φιλη μου!!!!θα της μιλησω και αν θελει ετσι θα τα παρατησω!!!

μήπως να της υπενθύμιζες οτι δεν δουλεύεις για χόμπι?

ξέρεις κάτι? πήγαινε αυτές τις ωρίτσες που σου λέει και συγχρόνως ξεκίνα να ψάχνεις.

απαράδεκτη!

250?απο οτι θυμαμαι δενειναι καν κοντα σου.δηλαδη αν ειναι να πληρωνεις για τα λεωφορια σου να πιεις κι ενα καφε πανε τα λεφτα.κατσε σπιτι σου καλυτερα.ρε γμτ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.σκεψου να μην ηταν και φιλη σου.ΧΑΠΑΚΙ εφτασε η βαφτιση!!!και φτιαχνει και ο καιρος.το σαββατο θα εχει 23 βαθμους!!!!!δεν θα μου πουντιασει το παιδακι μου!

ναι θα έχει ωραίο καιρό. κι εγώ χάρηκα!

την κομμώτριά μου τελικά την θες??? :mrgreen:

και φυσικα΄να σου υπενθυμίσω οτι.... ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ!!!! :D

U6Vip2.png

καλησπερα,τι παθατε καλε και εξαφανιστηκατε???

ελπιδακι μου φαινεται οτι το τζακι αναζωπυρωσε τη σχεση και σε χασαμε απο το καφε

ελινακι με το καλο να το βαπτισεις το ζουζουνι σου και μην φοβασαι ποτε δεν κρυωνουν στην βαπτιση τους

και τωρα τα νεα μου,προσπαθω να φτιαξω τα χαρτια για το εξαμηνο και τα εχω παρει αγρια με τη λογιστρια που σωνει και ντε επιμενει οτι της ειπαν απο το ικα οτι για να παρω το εξαμηνο πρεπει να μου κανει απολυση...και δεν με νοιαζει αυτο τουλαχιστον αν μου κανει απολυση να παρω ταμειο ανεργιας,δεν γινεται να μην πληρωνομαι απο καπου γιατι τοτε ο γιος μου θα με βλεπει στο κελι 33 του κορυδαλλου χαχαχαχ και συνεχιζω λεγοντας οτι μου εχει σπασει τα νευρα που δεν καταλαβαινει τι της λεω...

της τονισα βεβαια οτι δεν εχω σκοπο να χασω τα λεφτα...αν τωρα μετα απο ολα αυτα εχει προβλημα το boss δεν με ενδιαφερει καθολου...

το θεμα ειναι οτι περνανε οι μερες και εγω δεν εχω ετοιμασει ακομα τα χαρτια και να δω ποτε θα πληρωθω

αυτα οπως καταλαβαινετε περναω ενα νευρικο κλονισμο

76IGp3.png

καλησπερα,τι παθατε καλε και εξαφανιστηκατε???

ελπιδακι μου φαινεται οτι το τζακι αναζωπυρωσε τη σχεση και σε χασαμε απο το καφε

ελινακι με το καλο να το βαπτισεις το ζουζουνι σου και μην φοβασαι ποτε δεν κρυωνουν στην βαπτιση τους

και τωρα τα νεα μου,προσπαθω να φτιαξω τα χαρτια για το εξαμηνο και τα εχω παρει αγρια με τη λογιστρια που σωνει και ντε επιμενει οτι της ειπαν απο το ικα οτι για να παρω το εξαμηνο πρεπει να μου κανει απολυση...και δεν με νοιαζει αυτο τουλαχιστον αν μου κανει απολυση να παρω ταμειο ανεργιας,δεν γινεται να μην πληρωνομαι απο καπου γιατι τοτε ο γιος μου θα με βλεπει στο κελι 33 του κορυδαλλου χαχαχαχ και συνεχιζω λεγοντας οτι μου εχει σπασει τα νευρα που δεν καταλαβαινει τι της λεω...

της τονισα βεβαια οτι δεν εχω σκοπο να χασω τα λεφτα...αν τωρα μετα απο ολα αυτα εχει προβλημα το boss δεν με ενδιαφερει καθολου...

το θεμα ειναι οτι περνανε οι μερες και εγω δεν εχω ετοιμασει ακομα τα χαρτια και να δω ποτε θα πληρωθω

αυτα οπως καταλαβαινετε περναω ενα νευρικο κλονισμο

:shock::shock::shock::shock: ΚΑΛΑ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ....

Για να ξέρεις τί σου γίνεται χαπάκι μου.... κατ αρχήν το ΙΚΑ δεν έχει καμμία σχέση με το 6μηνο του ΟΑΕΔ... και για να κάνεις και κανα μάθημα στην εν λόγω λογίστρια....πρόσεξέ με... 6μηνο του ΟΑΕΔ όχι του ΙΚΑ. και εννοείται οτι ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (ΔΗΛ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΘΕΙ). ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΕΡΓΔΟΤΟΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ, ΔΗΛ. ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ.

Και είναι και λογίστρια????? για πολλά γιαούρτια!!!!! Αυτό που οφείλει να κάνει εκείνη είναι να συμπληρώσει μια βεβαίωση εργοδότη που θα λέει οτι εργάζεσαι από τότε, παίρνεις τόσα κλπ κλπ και να την δώσει στον εργοδότη σου να την υπογράψει... τέλος! τα άλλα είναι δικά σου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

επίσης την αίτηση για το 6 μηνο ΠΡΕΠΕΙ να την κανεις αμέσως μετά τη λήξη ή της άδειας λοχείας ή της άδειας θηλασμού (αν την έχεις πάρει σε ημέρες) ή ακόμα και την κανονική ετήσια άδειά σου. πάντως όποια άδεια κι αν είναι αυτή αν τελειώνει π.χ. 12/11 εσύ πρέπει να πας για την αίτηση 13/11 να μην υπάρχου μέρες ενδιάμεσα δηλαδή γιατί θα θεωρηθούν ημέρες άδειας άνευ αποδοχών. κοινώς μην το αφήνεις και ψάξου στον ΟΑΕΔ όχι στην λογίστρια.

U6Vip2.png

ελπιδακι μου τα ξερω ολα αυτα γιατι ρωτησα και μια αλλη λογιστρια ,τα χαρτια απο τον οαεδ τα πηρα και της πηγα και τη βεβαιωση που πρεπει να υπογραψει ο εργοδοτης ...

της τα εξηγησα και της ειπα οτι δεν μπορει να μου κανει απολυση και επιμενει οτι απο το ικα της ειπαν οτι πρεπει να γινει απολυση,ασε εχω προβλημα...εχει τελειωσει και η αδεια μου και τα χαρτια δεν μου τα εχει φτιαξει ακομα,βλεπω να τα χανω τα λεφτα στο τελος...σημερα λεει εχει το αφεντικο μου ραντεβου με τον υπαλληλο της να το συζητησουν,το εξηγησα και στο αφεντικο αλλα εκεινος δεν γνωριζει τιποτα και σιγουρα θα ακουσει τη λογιστρια του,αλλα πραγματικα θελω να της πατησει γιατι δεν καταλαβαινει...

φαντασου της διαβασα και στη βεβαιωση που γραφει οτι πρεπει να εχω ενεργο σχεση με την δουλεια και παλι εκανε οτι δεν καταλαβαινει...ασε μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι

76IGp3.png

εεεεεε!!!ειναικανεις εδω?χαπακι ανδενστα λεει καλα πες της θα παω εκει και θα την κουρεψω γουλι.αι σιχτιρ.ολοι οι εργοδοτες τα ιδια σκ@@@@@α ειναι.μη μασας περνω την ξυριστικη και ερχομαι.

αποχωρω!παω να κουρεψω το στεφανι μου.ελπιδακι την κομμωτρια σου δεν θα την παρω γιατι ειναι λεει πολυ σπεσιαλ και δεν παει οπου κι οπου...χρεωνει και πολλα γιατι ειναι τοπ κομμωτρια!!!ασε που απο οτι εμαθα εχει βαφτιση το σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ελπιδακι μου τα ξερω ολα αυτα γιατι ρωτησα και μια αλλη λογιστρια ,τα χαρτια απο τον οαεδ τα πηρα και της πηγα και τη βεβαιωση που πρεπει να υπογραψει ο εργοδοτης ...

της τα εξηγησα και της ειπα οτι δεν μπορει να μου κανει απολυση και επιμενει οτι απο το ικα της ειπαν οτι πρεπει να γινει απολυση,ασε εχω προβλημα...εχει τελειωσει και η αδεια μου και τα χαρτια δεν μου τα εχει φτιαξει ακομα,βλεπω να τα χανω τα λεφτα στο τελος...σημερα λεει εχει το αφεντικο μου ραντεβου με τον υπαλληλο της να το συζητησουν,το εξηγησα και στο αφεντικο αλλα εκεινος δεν γνωριζει τιποτα και σιγουρα θα ακουσει τη λογιστρια του,αλλα πραγματικα θελω να της πατησει γιατι δεν καταλαβαινει...

φαντασου της διαβασα και στη βεβαιωση που γραφει οτι πρεπει να εχω ενεργο σχεση με την δουλεια και παλι εκανε οτι δεν καταλαβαινει...ασε μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι

εδώ ανέβηκε το δικό μου....:rolleyes::rolleyes:

αποχωρω!παω να κουρεψω το στεφανι μου.ελπιδακι την κομμωτρια σου δεν θα την παρω γιατι ειναι λεει πολυ σπεσιαλ και δεν παει οπου κι οπου...χρεωνει και πολλα γιατι ειναι τοπ κομμωτρια!!!ασε που απο οτι εμαθα εχει βαφτιση το σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στάσου μαρή τώρα που ήρθα???

U6Vip2.png

κρίμα! θα έμενες ευχαριστημένη! :tongue:

U6Vip2.png

έχω τα νέα από τους γιατρούς σήμερα....

παιδίατρος : το κοριτσάκι μου είναι 70cm 7.3 κιλά, την βρήκε σούπερ. μας είπε οτι σπάνια σε αυτήν την ηλικία ζυγίζει μωρό καθιστό γιατι συνήθως δεν έχουν σταθερότητα, γέλαγε που του είπα οτι η μικρή έφυγε από το δωμάτιό της και βγήκε στο χωλ και χάρηκε πάρα πολύ που μόλις κάθησε στο κρεβάτι έβαλε τα κλάματα γιατί όπως μας είπε το μυαλό της δουλεύει μια χαρά και προφανώς θυμήθηκε τί πρόκειται να ακολουθήσει. ψυχοκινητικά την βρήκε άψογη. μας πρόσθεσε στο διαιτολόγιό μας όλες τις κρέμες, γιαούρτι, ζυμαρικά και σταματάμε να βράζουμε το νερό. στο τέλος μας είπε ότι κάθε φορά που την βλέπει του τρέχουν τα σάλια.. και μετα από όλα αυτά κάποια ψυχή (ονόματα να μην λέμε Ελπίδα) γυρνώντας στο σπίτι έσκυψε να περάσει το κατώφλι της πόρτας γιατί από το καμάρι είχε ψηλώσει 3 μέτρα........κουκουβαου κουκουβαου κουκουβαου :))))

γυναικολόγος : όλα μια χαρά, περιμενω απαντήσεις παπ, είχα αυγουλάκι έτοιμο οπότε για 2-3 μέρες δεν έχει γουτσου γούτσου και ντοην ντοην γιατί ο γιατρός μου επιμένει για ένα χρόνο δεν πρέπει σε καμμια περίπτωση να μείνω έγγυος.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...