Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω προσπαθω να μην ασχολουμαι αλλα το παιδι παθαινει υστερια μετα,δεν μπορει ουτε να φαει ουτε να κοιμηθει και ολο αυτο με τρελλαινει

και εμενα ετσι κανει....εγω δεν του εβαλα ποτε ματακι γιατι το τραβουσε και το εβαζε στο στομα οποτε δεν

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ευτυχως που δεν σας προλαβα δεν θα αντεχα τοση σοβαρη συζητηση απο τοοοσοοοοοοοοοο σοβαρες μαμαδες που κανουν την διαιτα του ΚΙΝΕΖΟΥ και ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ!!!!ονοματα δεν λεω δεν κανει παντως μια πολυ σοβαρη κιουρια τα λεει αυτα(ΕΛΙΝΑΑΑ)):tongue::tongue:!!!!

Μια χαρα εισαστε κοριτσαρες μου βλεπω μπραβο σας!!!

Τ α δικα μας σημερα ειναι πολλα!!

1 εκανα γενικη στις 2 κρεββατοκαμαρες μου βγηκε ο κ....ς!!!:(

2 ο κανακαρης θα κοιμηθει διπλα σημερα και εγω ειμα σκατα!!:(:(

3 η ωρα αλλαξε ολοι κερδισατε 1 ωρα υπνο εγω πηρα.....δεν θα το πω θα με φανε ξυπνησε 6:30 λες και θα πηγαινε για ψαρεμα!!:mad::mad:

ολη μερα γενικα ητανε πολυ καλος μεχρι το απογευμα που τον ειδε η γιαγια του και σεληνιαστηκε το ματι που λεγατε!!!καθεο φορα που τον βλεπει τα ιδια χαλια!!τυχιαο??δε νομιζω!!!:mad::mad:

τελικα κοιμηθηκε 23:00:confused:

Χαπακι πολυ χαιρομαι που ο μικρος σου ειναι καλυτερα αλλα αμαν αυτος ο παιδιατρος κλειστο το κινητο το σ/κ??:mad:Μαρη οντως ησουνα πολυ σοβαρη αυτο να μην ξαναγινει στο τηλεφωνο μου εισαι πουρπουριαρα!!!(γλωσσου νεα λεξη!):tongue: οσο για το θηλασμο σε καταλαβαινω εγω να δεις κλαμα που εχω ριξει τωρα δεν μπορω να πω οτι μου λειπει κιολας!!!επισης Χαπακι μου και εγω ειμαι πολυ πολυ πολυ ερωτευμενη με τον γιοκα μου!!

Γλωσσου το εγκαινιασαμε εεεεεεε??και μετα λεμε το Μπιφτεκακι λυσσαρα και μπροστα σε τζακι!!Αστα φιλεναδα ζω ενα δραμα εβαλα και τα κλαματα ειμαι πολυ χαζη εεεεε??αντε να δω εαν θα κοιμηθω σημερα!!!

Γλυκουλα καλη αρχη αυριο και καλο κουραγιο!!!αντε κανονιστε για καφεδακι θελω κι εγω να σας δω παλι αλλα να τα πουμε περισσοτερο!!

Το καλυτερο το αφησα γιοα το τελος!!!!

Ελινααααα μαρηηηηηηηηηηηηηηηη ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

μπραβο κοριτσακι μου αποδισουν οι διαιτες βλεπω του ΚΙΝΕΖΟΥ της ΠΑΠΙΑΣ και του ΑΝΑΝΑ!!!:mrgreen::mrgreen:

εχω και εγω τζακι θελεις να ερθεις??;);)

Αυταααααααααααααα τα ειπα ολα μονη μου χωρις να με διακοψετε καθολου και παω για νανι (λεμε τωρα)!!

Φιλακια σε ολες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα

Αθηνουλα ηρεμησε,ειναι καλο να κοιμαται μονο του το μωρακι ,να ειναι ανεξαρτητο κι εκεινο κι εσυ απο εκεινο

εμενα κοιμαται μονος του απο 25 ημερων ...

οσο για το ματι ασε εχω τρομερο προβλημα με τα πεθερικα,μολις τον δουν μετα απο λιγο το μωρο ειναι να σκασει,κλαιει ασταματητα και δεν μπορω με τιποτα να το ηρεμησω και τους ειπα να το φτυνουν και η απαντηση εγω δεν ματιαζω...

μιλησα και με τον παιδιατρο γιατι ο μικρος παλι εβγαλε πολυ γαλα μου ειπε αν συνεχιστει θα κανουμε εναν υπερηχο να δουμε αν υπαρχει προβλημα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να μαι...τι κανετε???δεν σε προλαβα αδυνατη εεε???????

λοιπον σημερα πηγα πρωτη μερα στην δουλεια και γυρισα με απιστευτα νευραααααααααα.....

πρωτον μου μειωνει τα χρηματα και πλεον θα μου δινει 250

δευτερον ενω ειχαμε συμφωνησει για 4 ωρες την ημερα τωρα μου ειπε για δυο!!!!σημερα ας πουμε πηγα στις 6 και εφυγα 9...

και δεν ξερω αν θα μου βαλει ενσημα και ποσα...

ειμαι να σκασω γιατι ειναι και φιλη μου!!!!θα της μιλησω και αν θελει ετσι θα τα παρατησω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...