Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ομορφοκοριτσα πανεμορφες και λοιπες σας αφηνω.παω να κανω χουζουρια.κρυωνω γμτ.καληνυχτα και φρονιμα!!!

καλο βραδυ ζουζουνα.....και φρονιμα εεε

και μην ξεχνας αδυνατησες!!!!!!

76IGp3.png

χορτα δεν τρωω ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσουν...νερο πινω αρκετο

να πω ομως κατι καποιε φορες λεω να φτασει στους 6 μηνες να σταματησω ...ειδικα το βραδυ που με πιανει νυστα και πρεπει να αντλησω(κακο που το σκεφτομαι,αλλα εχω λιγο κουραστει με το ολο θεμα)

τί μου θυμίζεις.. τί μου θυμίζεις??? :roll:

ομορφοκοριτσα πανεμορφες και λοιπες σας αφηνω.παω να κανω χουζουρια.κρυωνω γμτ.καληνυχτα και φρονιμα!!!

Καληνύχτα κοριτσάκι!

βρε ξεκινα εσυ και θα δεις οτι θα μεινεις συντομα παλι...σε βλεπω!!!;)

οσο για το δωματιο εγω δεν εχω αλλο χωρο στο σπιτι οποτε προς το παρον το ξεχναμε!!!αληθεια τι δουλεια κανεις?

γραμματέας σε δικηγορικό είμαι τρομάρα μου :roll:

και ανυπομονώ να πάωωωω.. μμμ τί να σου πώ! :(

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τί μου θυμίζεις.. τί μου θυμίζεις??? :roll:

Καληνύχτα κοριτσάκι!

γραμματέας σε δικηγορικό είμαι τρομάρα μου :roll:

και ανυπομονώ να πάωωωω.. μμμ τί να σου πώ! :(

ααααα εισαι επαγγελματιας ψευτρα και γλωσσου δηλ!!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κι εμενα τελειωσε η αδεια και προσπαθω να φτιαξω τα χαρτια για το εξαμηνο...δεν πιστευω να μου κανει μουτσουτσουνια το αφεντικο

ασε που δεν νομιζω γιατι δεν παει καλα η δουλεια και μαλλον μετα το εξαμηνο θα σταματησω απο εκει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα τελειωσε η αδεια και προσπαθω να φτιαξω τα χαρτια για το εξαμηνο...δεν πιστευω να μου κανει μουτσουτσουνια το αφεντικο

ασε που δεν νομιζω γιατι δεν παει καλα η δουλεια και μαλλον μετα το εξαμηνο θα σταματησω απο εκει

:lol::lol::lol::lol::lol: άκου εκεί μουτσουτσούνια... ωραία λέξη :lol::lol::lol::lol:

εγώ πάλι σκέφτομαι μήπως κοιτάξω για τίποτα άλλο. είμαι στο γραφείο αυτό 14 χρόνια και τα τελευταία 2 δεν ξέρω τί έχει αλλάξει αλλά με βαριά καρδιά πήγαινα. τώρα που σκέφτομαι οτι θα επιστρέψω βαραίνει η ψυχή μου.

U6Vip2.png

τι ελπιδακι μου???τι σου θυμιζω???

αληθεια τωρα τι γαλα δινεις στη μικρη σκονη ή εβαπορε(αυτο που λεει απο 6 μηνων)???

εσυ γλυκουλα τι δινεις?

σκονη του δινω ο παιδιατρος μου ειπε το εβαπορε μετα τον χρονο και γιατι το κουτακι βγαζει διαφορα και δεν το θελει σε χαρτινη συσκευασια μονο αλλα αργοτερα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:lol::lol::lol::lol::lol: άκου εκεί μουτσουτσούνια... ωραία λέξη :lol::lol::lol::lol:

εγώ πάλι σκέφτομαι μήπως κοιτάξω για τίποτα άλλο. είμαι στο γραφείο αυτό 14 χρόνια και τα τελευταία 2 δεν ξέρω τί έχει αλλάξει αλλά με βαριά καρδιά πήγαινα. τώρα που σκέφτομαι οτι θα επιστρέψω βαραίνει η ψυχή μου.

κι εμενα βαραινει που ειναι να γυρισω σε 6 μηνες ....δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...